Syafiera | Clozette
Syafiera - Syafiera Yamin 💘 🤖wishlist:#travel1duniawith2kids 🌸@projeksuprise_srikandilicious 🍣 @sushi.vid FAM ! 📽YouTube Syafiera Yamin 📩Syafierayamin@gmail.com 📝Cerpen ⤵ www.syafierayamin.com
AMBASSADOR
        3.9K SOCIALBEATS
Syafiera Yamin 💘 🤖wishlist:#travel1duniawith2kids 🌸@projeksuprise_srikandilicious 🍣 @sushi.vid FAM ! 📽YouTube Syafiera Yamin 📩[email protected] 📝Cerpen ⤵ www.syafierayamin.com
About Syafiera
Syafiera Yamin 💘
🤖wishlist:#travel1duniawith2kids
🌸@projeksuprise_srikandilicious
🍣 @sushi.vid FAM !
📽YouTube Syafiera Yamin
📩[email protected]
📝Cerpen ⤵
www.syafierayamin.com
10 Makanan paling LAKU Keras di Jom Makan Street Food Genting Highlands paling Penting dah disahkan HALAL sesuai untuk pelancong yang beragama islam ! 😋😋😋 Stay Tuned : www.syafierayamin.com

#makanmakan #makanapa #JomMakanStreetFood #JomMakanStreetFoodGentingHighlands
#GentingHighlands #syafierayamincom  #foodie #foodlover #lifestyleblogger #BloggerMalaysia  #clozette
10 Makanan paling LAKU Keras di Jom Makan Street Food Genting Highlands paling Penting dah disahkan HALAL sesuai untuk pelancong yang beragama islam ! 😋😋😋 Stay Tuned : www.syafierayamin.com

#makanmakan #makanapa #JomMakanStreetFood #JomMakanStreetFoodGentingHighlands
#GentingHighlands #syafierayamincom  #foodie #foodlover #lifestyleblogger #BloggerMalaysia  #clozette
10 Makanan paling LAKU Keras di Jom Makan Street Food Genting Highlands paling Penting dah disahkan HALAL sesuai untuk pelancong yang beragama islam ! 😋😋😋 Stay Tuned : www.syafierayamin.com #makanmakan #makanapa #JomMakanStreetFood #JomMakanStreetFoodGentingHighlands #GentingHighlands #syafierayamincom #foodie #foodlover #lifestyleblogger #BloggerMalaysia #clozette
Double Sundae ! ❤ Officially umur 29 tahun. Thanks @fuhu_genting for the birthday cake. Thanks kawan kawan nyanyi lagu birthday.. rasa terharu.. uwaa.. 😭 
#FuhuGenting #GreatFood #DeliciousFood #HappyBirthday #GentingHighlands #zouk
#zoukgenting #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #clozette #Blogger #lifestyleblogger
Double Sundae ! ❤ Officially umur 29 tahun. Thanks @fuhu_genting for the birthday cake. Thanks kawan kawan nyanyi lagu birthday.. rasa terharu.. uwaa.. 😭 #FuhuGenting #GreatFood #DeliciousFood #HappyBirthday #GentingHighlands #zouk #zoukgenting #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #clozette #Blogger #lifestyleblogger
Skipped 10 steps skincare only with @saborinosg morning facial sheet mask minty mask ! fitted sheets, facial wash +skin toning + moisturize in just one sheet. 
Eyeshadow from @canmake_malaysia #CanmakePerfectStylishEyes & @altheakorea #AltheaKoreaEyePaletteSunriseMoonrise.

Eyebrow from ( already buang i forgot the name because the ink gone )

Fake Lashes beli kat shopee je la.. zzz.. cut crease guna concealer #altheaflawlesscreamyconcealer 
I guna @wetnwildbeauty contour highlight palette tapi dah pecah i transferred dalam emptied loose powder container.. highlight guna @artdeco_cosmetics #artdecohighlighter 
concealer Althea FLawless Creamy Concealer impresses me sebab tak payah lock pakai powder pun dia stay in place Ooo !

blusher guna @envidiabeauty #PinkLemonade !! lip balm : @cadeau_beauty #CadeauFleurissantLipGlow 
lipstick : @skinsoul_official #SkinSoulMalaysia 
lip gloss : @soaddictedmalaysia 
rambut guna hairdryer extreme heat with ceramic ionic gitu dari @philips_my to get the #MermaidCurls !!!! lagu dari melanie million men !! #beautyblogger #makeuptutorial #clozette #Blogger
Skipped 10 steps skincare only with @saborinosg morning facial sheet mask minty mask ! fitted sheets, facial wash +skin toning + moisturize in just one sheet. Eyeshadow from @canmake_malaysia #CanmakePerfectStylishEyes & @altheakorea #AltheaKoreaEyePaletteSunriseMoonrise. Eyebrow from ( already buang i forgot the name because the ink gone ) Fake Lashes beli kat shopee je la.. zzz.. cut crease guna concealer #altheaflawlesscreamyconcealer I guna @wetnwildbeauty contour highlight palette tapi dah pecah i transferred dalam emptied loose powder container.. highlight guna @artdeco_cosmetics #artdecohighlighter concealer Althea FLawless Creamy Concealer impresses me sebab tak payah lock pakai powder pun dia stay in place Ooo ! blusher guna @envidiabeauty #PinkLemonade !! lip balm : @cadeau_beauty #CadeauFleurissantLipGlow lipstick : @skinsoul_official #SkinSoulMalaysia lip gloss : @soaddictedmalaysia rambut guna hairdryer extreme heat with ceramic ionic gitu dari @philips_my to get the #MermaidCurls !!!! lagu dari melanie million men !! #beautyblogger #makeuptutorial #clozette #Blogger
[ 1000+ Tanglung di 'Main Concourse Sunway Putra Mall' ]

60ft Terowong Tanglung menghiasi  di sepanjang perjalanan ruangan utama di Sunway Putra Mall yang menjanjikan pengalaman 'INSTA-WORTHY' di setiap penjuru. 
Setiap tanglung direka dan dihiasi dengan kreativiti pelajar di Malaysia dan dibuka kepada orang awam pelbagai bangsa.

Semua yang hadir dapat tanglung dan kek bulan. WOHOO... #journeyoflanterns #sunwayputramall #midautumnfestival #Malaysia #Lanterns #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette
[ 1000+ Tanglung di 'Main Concourse Sunway Putra Mall' ]

60ft Terowong Tanglung menghiasi  di sepanjang perjalanan ruangan utama di Sunway Putra Mall yang menjanjikan pengalaman 'INSTA-WORTHY' di setiap penjuru. 
Setiap tanglung direka dan dihiasi dengan kreativiti pelajar di Malaysia dan dibuka kepada orang awam pelbagai bangsa.

Semua yang hadir dapat tanglung dan kek bulan. WOHOO... #journeyoflanterns #sunwayputramall #midautumnfestival #Malaysia #Lanterns #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette
[ 1000+ Tanglung di 'Main Concourse Sunway Putra Mall' ]

60ft Terowong Tanglung menghiasi  di sepanjang perjalanan ruangan utama di Sunway Putra Mall yang menjanjikan pengalaman 'INSTA-WORTHY' di setiap penjuru. 
Setiap tanglung direka dan dihiasi dengan kreativiti pelajar di Malaysia dan dibuka kepada orang awam pelbagai bangsa.

Semua yang hadir dapat tanglung dan kek bulan. WOHOO... #journeyoflanterns #sunwayputramall #midautumnfestival #Malaysia #Lanterns #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette
[ 1000+ Tanglung di 'Main Concourse Sunway Putra Mall' ]

60ft Terowong Tanglung menghiasi  di sepanjang perjalanan ruangan utama di Sunway Putra Mall yang menjanjikan pengalaman 'INSTA-WORTHY' di setiap penjuru. 
Setiap tanglung direka dan dihiasi dengan kreativiti pelajar di Malaysia dan dibuka kepada orang awam pelbagai bangsa.

Semua yang hadir dapat tanglung dan kek bulan. WOHOO... #journeyoflanterns #sunwayputramall #midautumnfestival #Malaysia #Lanterns #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette
[ 1000+ Tanglung di 'Main Concourse Sunway Putra Mall' ]

60ft Terowong Tanglung menghiasi  di sepanjang perjalanan ruangan utama di Sunway Putra Mall yang menjanjikan pengalaman 'INSTA-WORTHY' di setiap penjuru. 
Setiap tanglung direka dan dihiasi dengan kreativiti pelajar di Malaysia dan dibuka kepada orang awam pelbagai bangsa.

Semua yang hadir dapat tanglung dan kek bulan. WOHOO... #journeyoflanterns #sunwayputramall #midautumnfestival #Malaysia #Lanterns #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette
[ 1000+ Tanglung di 'Main Concourse Sunway Putra Mall' ]

60ft Terowong Tanglung menghiasi  di sepanjang perjalanan ruangan utama di Sunway Putra Mall yang menjanjikan pengalaman 'INSTA-WORTHY' di setiap penjuru. 
Setiap tanglung direka dan dihiasi dengan kreativiti pelajar di Malaysia dan dibuka kepada orang awam pelbagai bangsa.

Semua yang hadir dapat tanglung dan kek bulan. WOHOO... #journeyoflanterns #sunwayputramall #midautumnfestival #Malaysia #Lanterns #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette
[ 1000+ Tanglung di 'Main Concourse Sunway Putra Mall' ] 60ft Terowong Tanglung menghiasi di sepanjang perjalanan ruangan utama di Sunway Putra Mall yang menjanjikan pengalaman 'INSTA-WORTHY' di setiap penjuru. Setiap tanglung direka dan dihiasi dengan kreativiti pelajar di Malaysia dan dibuka kepada orang awam pelbagai bangsa. Semua yang hadir dapat tanglung dan kek bulan. WOHOO... #journeyoflanterns #sunwayputramall #midautumnfestival #Malaysia #Lanterns #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette
I cuba RM 90 Fleurissant Lip Glow @cadeau_beauty. 🙀🙀🙀 I impressed sebab :
✔Ada 24k Gold
✔ada bunga dalam tu
✔Rasa sedap edible*
✔ bibir terus lembut
✔ ada warna yang light
✔bibir dari kering rasa hydrat terus
✔gold elegant packaging !
✔ untuk daiky usage recommended !

EH So far in ❤❤❤ i dah pakai mula mula tak nak pakai sebab sayang.. tapi dah pakai.. kena habiskan sebelum expired 2021*.. 😅😅😅 #QuickReview #Cadeau #CadeauFleurissantLipGlow #Celosia @maystar_beauty
#MaystarBeauty #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette
I cuba RM 90 Fleurissant Lip Glow @cadeau_beauty. 🙀🙀🙀 I impressed sebab :
✔Ada 24k Gold
✔ada bunga dalam tu
✔Rasa sedap edible*
✔ bibir terus lembut
✔ ada warna yang light
✔bibir dari kering rasa hydrat terus
✔gold elegant packaging !
✔ untuk daiky usage recommended !

EH So far in ❤❤❤ i dah pakai mula mula tak nak pakai sebab sayang.. tapi dah pakai.. kena habiskan sebelum expired 2021*.. 😅😅😅 #QuickReview #Cadeau #CadeauFleurissantLipGlow #Celosia @maystar_beauty
#MaystarBeauty #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette
I cuba RM 90 Fleurissant Lip Glow @cadeau_beauty. 🙀🙀🙀 I impressed sebab :
✔Ada 24k Gold
✔ada bunga dalam tu
✔Rasa sedap edible*
✔ bibir terus lembut
✔ ada warna yang light
✔bibir dari kering rasa hydrat terus
✔gold elegant packaging !
✔ untuk daiky usage recommended !

EH So far in ❤❤❤ i dah pakai mula mula tak nak pakai sebab sayang.. tapi dah pakai.. kena habiskan sebelum expired 2021*.. 😅😅😅 #QuickReview #Cadeau #CadeauFleurissantLipGlow #Celosia @maystar_beauty
#MaystarBeauty #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette
I cuba RM 90 Fleurissant Lip Glow @cadeau_beauty. 🙀🙀🙀 I impressed sebab : ✔Ada 24k Gold ✔ada bunga dalam tu ✔Rasa sedap edible* ✔ bibir terus lembut ✔ ada warna yang light ✔bibir dari kering rasa hydrat terus ✔gold elegant packaging ! ✔ untuk daiky usage recommended ! EH So far in ❤❤❤ i dah pakai mula mula tak nak pakai sebab sayang.. tapi dah pakai.. kena habiskan sebelum expired 2021*.. 😅😅😅 #QuickReview #Cadeau #CadeauFleurissantLipGlow #Celosia @maystar_beauty #MaystarBeauty #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette
[ 10 STEPS KOREAN SKINCARE With SWANICOCO ]

For Acne & Sensitive Skin with Safe & Effective Ingredients .
.
Optional for Makeup Remover :
✔Cleanic Washable Power Deep Cleaning Oil
✔Cleanic Essential Refresh Face Cleansing Water
.
.
Cleanser using with Pore care Face Beush :
✔ Cleanic Mild x3 Cleansing Gel
.
.
Prep & Toner :
✔ Waterdress Pore Care Tightening Glacier Mist
✔ Fermentation Snail Care Skin Toner
.
.
Deep Scar Treatment because by acne :
✔ Biocell Pure FGF Pure Ampoule
.
.
Moisturize the FACE :
✔ Fermentation Snail Care Emulsion
.
.
For the eyes against the lines and aging prevention :
✔ Bio Fermentation Peptine Eye Care Cream
.
.
My Pores solver :
✔ Glacier Cream Pore Care Tightening ✔ Swan Cream Intensive Vital
.
.
The SUNBLOCK :
✔Water Full Mild Sun Gel Cream UV SPF50+ PA ++++
.
.
For the blemishes Coverage :
✔A.C Free T-Control Burger Cushion ( pink base )
.
.
Visit the @swanicoco.store to try out these skincare. Analysis your skin type and skin issues. Every purchase made you can get to eat delicious  ice cream. ❤
.
.

Dont have TIME to visit the Store?
You can get these marvellous skincare, safe and Effective here : http://bit.ly/2kEzSiC

#swanicoco #swanicocostore #swanicocomalaysia #swanicocoMy #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette
[ 10 STEPS KOREAN SKINCARE With SWANICOCO ]

For Acne & Sensitive Skin with Safe & Effective Ingredients .
.
Optional for Makeup Remover :
✔Cleanic Washable Power Deep Cleaning Oil
✔Cleanic Essential Refresh Face Cleansing Water
.
.
Cleanser using with Pore care Face Beush :
✔ Cleanic Mild x3 Cleansing Gel
.
.
Prep & Toner :
✔ Waterdress Pore Care Tightening Glacier Mist
✔ Fermentation Snail Care Skin Toner
.
.
Deep Scar Treatment because by acne :
✔ Biocell Pure FGF Pure Ampoule
.
.
Moisturize the FACE :
✔ Fermentation Snail Care Emulsion
.
.
For the eyes against the lines and aging prevention :
✔ Bio Fermentation Peptine Eye Care Cream
.
.
My Pores solver :
✔ Glacier Cream Pore Care Tightening ✔ Swan Cream Intensive Vital
.
.
The SUNBLOCK :
✔Water Full Mild Sun Gel Cream UV SPF50+ PA ++++
.
.
For the blemishes Coverage :
✔A.C Free T-Control Burger Cushion ( pink base )
.
.
Visit the @swanicoco.store to try out these skincare. Analysis your skin type and skin issues. Every purchase made you can get to eat delicious  ice cream. ❤
.
.

Dont have TIME to visit the Store?
You can get these marvellous skincare, safe and Effective here : http://bit.ly/2kEzSiC

#swanicoco #swanicocostore #swanicocomalaysia #swanicocoMy #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette
[ 10 STEPS KOREAN SKINCARE With SWANICOCO ] For Acne & Sensitive Skin with Safe & Effective Ingredients . . Optional for Makeup Remover : ✔Cleanic Washable Power Deep Cleaning Oil ✔Cleanic Essential Refresh Face Cleansing Water . . Cleanser using with Pore care Face Beush : ✔ Cleanic Mild x3 Cleansing Gel . . Prep & Toner : ✔ Waterdress Pore Care Tightening Glacier Mist ✔ Fermentation Snail Care Skin Toner . . Deep Scar Treatment because by acne : ✔ Biocell Pure FGF Pure Ampoule . . Moisturize the FACE : ✔ Fermentation Snail Care Emulsion . . For the eyes against the lines and aging prevention : ✔ Bio Fermentation Peptine Eye Care Cream . . My Pores solver : ✔ Glacier Cream Pore Care Tightening ✔ Swan Cream Intensive Vital . . The SUNBLOCK : ✔Water Full Mild Sun Gel Cream UV SPF50+ PA ++++ . . For the blemishes Coverage : ✔A.C Free T-Control Burger Cushion ( pink base ) . . Visit the @swanicoco.store to try out these skincare. Analysis your skin type and skin issues. Every purchase made you can get to eat delicious ice cream. ❤ . . Dont have TIME to visit the Store? You can get these marvellous skincare, safe and Effective here : http://bit.ly/2kEzSiC #swanicoco #swanicocostore #swanicocomalaysia #swanicocoMy #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette
[NAK KASI ACCESS PASS untuk 2 orang bertuah]

Siapa tak pernah pergi Bangkok tapi teringin nak merasai suasana di sana. Haaa jom sini kakak nak payung 2 access pass untuk masuk 'Artbox - Bangkok's  Famous Fontainer Flea Market' bulan September ni ! Kakak gembira sebab sempena bulan hari jadi kakak banyak betul aktiviti seronok tau.. Untuk jadi bertuah :
.
1. Pos dalam 'ig stories' barangan kegemaran korang untuk di beli dalam Shopee.
.
2. Sila FOLLOW & Tag @syafiera_yamin Dan @shopee_my
.
3. Jangan lupa hashtag : #Shopee99SuperShoppingDay #ShopeeMY99
.
👉Shopee x Artbox 2019👈
Tarikh : 6th - 8th Sept 
Masa : 3pm - 11pm
Lokasi : Sunway City Kuala Lumpur, Outdoor Open Air Carpark

#ShopeeMY99 #shopeeambassador #Giveaway #SeptemberGiveaway #Giveaway2019 #contest #syafierayamincom #beautyblogger #lifestyleblogger #clozette #orange
[NAK KASI ACCESS PASS untuk 2 orang bertuah] Siapa tak pernah pergi Bangkok tapi teringin nak merasai suasana di sana. Haaa jom sini kakak nak payung 2 access pass untuk masuk 'Artbox - Bangkok's Famous Fontainer Flea Market' bulan September ni ! Kakak gembira sebab sempena bulan hari jadi kakak banyak betul aktiviti seronok tau.. Untuk jadi bertuah : . 1. Pos dalam 'ig stories' barangan kegemaran korang untuk di beli dalam Shopee. . 2. Sila FOLLOW & Tag @syafiera_yamin Dan @shopee_my . 3. Jangan lupa hashtag : #Shopee99SuperShoppingDay #ShopeeMY99 . 👉Shopee x Artbox 2019👈 Tarikh : 6th - 8th Sept Masa : 3pm - 11pm Lokasi : Sunway City Kuala Lumpur, Outdoor Open Air Carpark #ShopeeMY99 #shopeeambassador #Giveaway #SeptemberGiveaway #Giveaway2019 #contest #syafierayamincom #beautyblogger #lifestyleblogger #clozette #orange
Cerita malam hingga pagi tadi..
Yay I made it for 13KM women open di @besrayahighway .. 13 km done ❤❤❤ 974 kalori burnt ! 3 jam juga la 🤣🤣🤣 #duohighwaychallenge2019
#besrayahighwaychallenge 
#ijmallianzduohighwaychallenge2019
#Run #13km #13kmrun  #highway  #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette  #Blogger
Cerita malam hingga pagi tadi..
Yay I made it for 13KM women open di @besrayahighway .. 13 km done ❤❤❤ 974 kalori burnt ! 3 jam juga la 🤣🤣🤣 #duohighwaychallenge2019
#besrayahighwaychallenge 
#ijmallianzduohighwaychallenge2019
#Run #13km #13kmrun  #highway  #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette  #Blogger
Cerita malam hingga pagi tadi..
Yay I made it for 13KM women open di @besrayahighway .. 13 km done ❤❤❤ 974 kalori burnt ! 3 jam juga la 🤣🤣🤣 #duohighwaychallenge2019
#besrayahighwaychallenge 
#ijmallianzduohighwaychallenge2019
#Run #13km #13kmrun  #highway  #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette  #Blogger
Cerita malam hingga pagi tadi..
Yay I made it for 13KM women open di @besrayahighway .. 13 km done ❤❤❤ 974 kalori burnt ! 3 jam juga la 🤣🤣🤣 #duohighwaychallenge2019
#besrayahighwaychallenge 
#ijmallianzduohighwaychallenge2019
#Run #13km #13kmrun  #highway  #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette  #Blogger
Cerita malam hingga pagi tadi..
Yay I made it for 13KM women open di @besrayahighway .. 13 km done ❤❤❤ 974 kalori burnt ! 3 jam juga la 🤣🤣🤣 #duohighwaychallenge2019
#besrayahighwaychallenge 
#ijmallianzduohighwaychallenge2019
#Run #13km #13kmrun  #highway  #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette  #Blogger
Cerita malam hingga pagi tadi..
Yay I made it for 13KM women open di @besrayahighway .. 13 km done ❤❤❤ 974 kalori burnt ! 3 jam juga la 🤣🤣🤣 #duohighwaychallenge2019
#besrayahighwaychallenge 
#ijmallianzduohighwaychallenge2019
#Run #13km #13kmrun  #highway  #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette  #Blogger
Cerita malam hingga pagi tadi..
Yay I made it for 13KM women open di @besrayahighway .. 13 km done ❤❤❤ 974 kalori burnt ! 3 jam juga la 🤣🤣🤣 #duohighwaychallenge2019
#besrayahighwaychallenge 
#ijmallianzduohighwaychallenge2019
#Run #13km #13kmrun  #highway  #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette  #Blogger
Cerita malam hingga pagi tadi..
Yay I made it for 13KM women open di @besrayahighway .. 13 km done ❤❤❤ 974 kalori burnt ! 3 jam juga la 🤣🤣🤣 #duohighwaychallenge2019
#besrayahighwaychallenge 
#ijmallianzduohighwaychallenge2019
#Run #13km #13kmrun  #highway  #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette  #Blogger
Cerita malam hingga pagi tadi..
Yay I made it for 13KM women open di @besrayahighway .. 13 km done ❤❤❤ 974 kalori burnt ! 3 jam juga la 🤣🤣🤣 #duohighwaychallenge2019
#besrayahighwaychallenge 
#ijmallianzduohighwaychallenge2019
#Run #13km #13kmrun  #highway  #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette  #Blogger
Cerita malam hingga pagi tadi.. Yay I made it for 13KM women open di @besrayahighway .. 13 km done ❤❤❤ 974 kalori burnt ! 3 jam juga la 🤣🤣🤣 #duohighwaychallenge2019 #besrayahighwaychallenge #ijmallianzduohighwaychallenge2019 #Run #13km #13kmrun #highway #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #Blogger
siapa sini rambut hari hari penuh atas lantai.. no worries not only you.. I admitted I pun hari hari terpaksa kutip helaian rambut then letak dalam pasu letak tanah.. tanam pokok... I tengok DIY tutorial cakap rambut kita ada nitrogen boleh kasi pokok jadi lebat katanya.. Haha.. sorry back to this post I nak introduce rangkaian syampu rambut @daenggimeori_malaysia distributed oleh @miseoul.beauty dari Korea.. btw I dapatkan syampu ni masa DI Korean food fair haritu.. huhu.. kalau u oll nak cari syampu ni atau nak tahu bahan bahannya boleh lawat www.dooricare.com 
1 set ada 6 items : (kena basuh lepas pakai)
👉 vitalizing shampoo
👉vitalizing treatment
👉 vitalizing nutrition hair pack (leave on tak payah cuci)
👉vitalizing scalp nutrition pack for hairloss care
👉vitalizing hair serum
👉vitalizing hair essence

I usually cuci rambut 3 times in a week.. so I followed the routine from each one of the product.. so far ehhh I fall in ❤ with the ingredients.. rambut gugur I masih ada but tak sebanyak macam before this.. #DaengGiMeorie #DaengGiMeorieMalaysia
#HairCare #HairFallTreatment #HairRescue #LongHair #RoadToLongHair #HealthyHair #HairCareRoutine #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette
siapa sini rambut hari hari penuh atas lantai.. no worries not only you.. I admitted I pun hari hari terpaksa kutip helaian rambut then letak dalam pasu letak tanah.. tanam pokok... I tengok DIY tutorial cakap rambut kita ada nitrogen boleh kasi pokok jadi lebat katanya.. Haha.. sorry back to this post I nak introduce rangkaian syampu rambut @daenggimeori_malaysia distributed oleh @miseoul.beauty dari Korea.. btw I dapatkan syampu ni masa DI Korean food fair haritu.. huhu.. kalau u oll nak cari syampu ni atau nak tahu bahan bahannya boleh lawat www.dooricare.com 1 set ada 6 items : (kena basuh lepas pakai) 👉 vitalizing shampoo 👉vitalizing treatment 👉 vitalizing nutrition hair pack (leave on tak payah cuci) 👉vitalizing scalp nutrition pack for hairloss care 👉vitalizing hair serum 👉vitalizing hair essence I usually cuci rambut 3 times in a week.. so I followed the routine from each one of the product.. so far ehhh I fall in ❤ with the ingredients.. rambut gugur I masih ada but tak sebanyak macam before this.. #DaengGiMeorie #DaengGiMeorieMalaysia #HairCare #HairFallTreatment #HairRescue #LongHair #RoadToLongHair #HealthyHair #HairCareRoutine #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette
I main makeup Elianto Malaysia untuk created tang mata tu.. sis Cuba je.. I newbie mekap mekap ni.. 😅 sape suka tang bibir tu.. eyebrow untuk bulu kening original nipis non cukur okey ke idok.. ni sis pakai produk dari Elianto tau.. 💋HD fixing powder 00, 💋Pro Metallic Eyeliner Pencil 01-05, 💋Face & Body Glitter 01-04

Apa pun... jom jadi ahli Elianto.. jangan Lupa muat turun aplikasi Elianto tau... Guna kod I : MY29941931 sebab you all boleh dapat 10% cash rebate untuk setiap pembeliaan secara online atau di Elianto stores.. kumpul mata ganjaran.. nanti bila dah ada mata ganjaran you all boleh tebus produk Elianto tanpa buat pembeliaan pada masa akan datang. Yang bestnya.. Jika anda ada rakan  rakan yang mendaftar Denham kod rujukan until pembeliaan.. dapat mata ganjaran lagi...
Setiap ahli baru berpeluang untuk menikmati e-baucar RM8 Dan boleh digunakan pada Outlet Elianto atau secara online.

@elianto_make_up_official
#eliantomakeup #eliantoEcampaign #MakeupTutorial
#clozette #syafierayamincom #beautyblogger #MalaysianBlogger #MUA #MakeupArtist #Art #BeautyJunkie #KakiLike
I main makeup Elianto Malaysia untuk created tang mata tu.. sis Cuba je.. I newbie mekap mekap ni.. 😅 sape suka tang bibir tu.. eyebrow untuk bulu kening original nipis non cukur okey ke idok.. ni sis pakai produk dari Elianto tau.. 💋HD fixing powder 00, 💋Pro Metallic Eyeliner Pencil 01-05, 💋Face & Body Glitter 01-04 Apa pun... jom jadi ahli Elianto.. jangan Lupa muat turun aplikasi Elianto tau... Guna kod I : MY29941931 sebab you all boleh dapat 10% cash rebate untuk setiap pembeliaan secara online atau di Elianto stores.. kumpul mata ganjaran.. nanti bila dah ada mata ganjaran you all boleh tebus produk Elianto tanpa buat pembeliaan pada masa akan datang. Yang bestnya.. Jika anda ada rakan rakan yang mendaftar Denham kod rujukan until pembeliaan.. dapat mata ganjaran lagi... Setiap ahli baru berpeluang untuk menikmati e-baucar RM8 Dan boleh digunakan pada Outlet Elianto atau secara online. @elianto_make_up_official #eliantomakeup #eliantoEcampaign #MakeupTutorial #clozette #syafierayamincom #beautyblogger #MalaysianBlogger #MUA #MakeupArtist #Art #BeautyJunkie #KakiLike
Masa di Korean Food fair haritu.. I sempat cuba produk @miseoul.beauty made in Korea ni.. selama ni memang selalu gak guna aloe vera gel especially kalau kulit sunburn atau kadang kadang masak terkena percikan minyak panas memang terus sapu... tapi I noticed texture Aloe vera gel ni dia macam berbeza dengan yang I pernah guna dulu... tekstur ni bila sapu kat kulit dia turns watery and fast absorbed gitu... kulit rasa sejok sejok gitu... yang menarik minat I juga ialah Aloe Vera sun stick tu sesuai untuk semua jenis kulit.. siap ada spf 50+++ lagi.. kalau awal awal ku ingat roller ketiak tapi rupanya sun protection !! Uishh... memang teruja la ... apa lagi I grabbed satu set terus produk Miseoul made in Korea ni.. dari cleanser, gel, masker dengan sunstick... mana tidak nya produk ni bebas dari 4  bahan kimia berbahaya tau !! Bebas paraben, bebas benzophenone, bebas pewarna tiruaan Dan bebas bahan dari haiwan.. please dapatkan di Korean Fair Food.. trustee sikit ❤❤❤ #SkinCare #MiseoulBeauty #Miseoul #AloeVera #AloeVeraSkincare #Sunstick #NoParaben #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette 
Ps : Annyeonghaseyol !! Good NEWS buat Kpop lovers.. Korean food lovers !! Yang tinggal berdekatan di Cheras.. atau dimana mana sahaja👇👇👇👇👇 Korean Food Fair akan berlangsung bermula dari 6 Ogos sehingga 18 Ogos 2019 di MyTown Shopping Centre. Selain dapat mengenali jenis masakan lauk dari Korea banyak lagi aktiviti menarik yang boleh disertai seperti peraduan cabutan bertuah, persembahan, peraduan mewarna, pertandingan makan, demostrasi masakan Dan pelbagai aktiviti menarik.. Time ni la kalau nak STOCK UP Kimchi bebanyak, ramen ke, susu banana yang famous tu ke.. waktu Korean Food Fair nanti.. swipe to the left kalau nak  maklumat lebih lanjut mengenai agenda berkenaan... jumpa you all di sana tahu !! #KoreanFoodFair
#KoreanFoodFairMyTownShoppingCentre #KoreanFood #KoreanFoodFair2019 #syafierayamincom
Masa di Korean Food fair haritu.. I sempat cuba produk @miseoul.beauty made in Korea ni.. selama ni memang selalu gak guna aloe vera gel especially kalau kulit sunburn atau kadang kadang masak terkena percikan minyak panas memang terus sapu... tapi I noticed texture Aloe vera gel ni dia macam berbeza dengan yang I pernah guna dulu... tekstur ni bila sapu kat kulit dia turns watery and fast absorbed gitu... kulit rasa sejok sejok gitu... yang menarik minat I juga ialah Aloe Vera sun stick tu sesuai untuk semua jenis kulit.. siap ada spf 50+++ lagi.. kalau awal awal ku ingat roller ketiak tapi rupanya sun protection !! Uishh... memang teruja la ... apa lagi I grabbed satu set terus produk Miseoul made in Korea ni.. dari cleanser, gel, masker dengan sunstick... mana tidak nya produk ni bebas dari 4 bahan kimia berbahaya tau !! Bebas paraben, bebas benzophenone, bebas pewarna tiruaan Dan bebas bahan dari haiwan.. please dapatkan di Korean Fair Food.. trustee sikit ❤❤❤ #SkinCare #MiseoulBeauty #Miseoul #AloeVera #AloeVeraSkincare #Sunstick #NoParaben #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette Ps : Annyeonghaseyol !! Good NEWS buat Kpop lovers.. Korean food lovers !! Yang tinggal berdekatan di Cheras.. atau dimana mana sahaja👇👇👇👇👇 Korean Food Fair akan berlangsung bermula dari 6 Ogos sehingga 18 Ogos 2019 di MyTown Shopping Centre. Selain dapat mengenali jenis masakan lauk dari Korea banyak lagi aktiviti menarik yang boleh disertai seperti peraduan cabutan bertuah, persembahan, peraduan mewarna, pertandingan makan, demostrasi masakan Dan pelbagai aktiviti menarik.. Time ni la kalau nak STOCK UP Kimchi bebanyak, ramen ke, susu banana yang famous tu ke.. waktu Korean Food Fair nanti.. swipe to the left kalau nak maklumat lebih lanjut mengenai agenda berkenaan... jumpa you all di sana tahu !! #KoreanFoodFair #KoreanFoodFairMyTownShoppingCentre #KoreanFood #KoreanFoodFair2019 #syafierayamincom
Nanananna nannananan.. when getting old.. kau guna je la bahan kat dapur untuk skin treatment.. 😅😅😅 #CocoaCollagen #SkinCareRoutine #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #clozette
Nanananna nannananan.. when getting old.. kau guna je la bahan kat dapur untuk skin treatment.. 😅😅😅 #CocoaCollagen #SkinCareRoutine #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #clozette
Tahniah pada 4 wanita yang telah menjadi 'The Face Of Healthy Beauty' untuk Guardian Malaysia. Setiap pemenang membawa pulang RM10 Ribu + RM10 Ribu Guardian voucher... huhu.. kita pula yang excited ❤

Tahniah.. ❤❤❤ #TheFaceOfHealthyBeauty #guardianmalaysia @guardianmy @saharulridzwan @mawarashid

#clozette
Tahniah pada 4 wanita yang telah menjadi 'The Face Of Healthy Beauty' untuk Guardian Malaysia. Setiap pemenang membawa pulang RM10 Ribu + RM10 Ribu Guardian voucher... huhu.. kita pula yang excited ❤

Tahniah.. ❤❤❤ #TheFaceOfHealthyBeauty #guardianmalaysia @guardianmy @saharulridzwan @mawarashid

#clozette
Tahniah pada 4 wanita yang telah menjadi 'The Face Of Healthy Beauty' untuk Guardian Malaysia. Setiap pemenang membawa pulang RM10 Ribu + RM10 Ribu Guardian voucher... huhu.. kita pula yang excited ❤

Tahniah.. ❤❤❤ #TheFaceOfHealthyBeauty #guardianmalaysia @guardianmy @saharulridzwan @mawarashid

#clozette
Tahniah pada 4 wanita yang telah menjadi 'The Face Of Healthy Beauty' untuk Guardian Malaysia. Setiap pemenang membawa pulang RM10 Ribu + RM10 Ribu Guardian voucher... huhu.. kita pula yang excited ❤

Tahniah.. ❤❤❤ #TheFaceOfHealthyBeauty #guardianmalaysia @guardianmy @saharulridzwan @mawarashid

#clozette
Tahniah pada 4 wanita yang telah menjadi 'The Face Of Healthy Beauty' untuk Guardian Malaysia. Setiap pemenang membawa pulang RM10 Ribu + RM10 Ribu Guardian voucher... huhu.. kita pula yang excited ❤

Tahniah.. ❤❤❤ #TheFaceOfHealthyBeauty #guardianmalaysia @guardianmy @saharulridzwan @mawarashid

#clozette
Tahniah pada 4 wanita yang telah menjadi 'The Face Of Healthy Beauty' untuk Guardian Malaysia. Setiap pemenang membawa pulang RM10 Ribu + RM10 Ribu Guardian voucher... huhu.. kita pula yang excited ❤

Tahniah.. ❤❤❤ #TheFaceOfHealthyBeauty #guardianmalaysia @guardianmy @saharulridzwan @mawarashid

#clozette
Tahniah pada 4 wanita yang telah menjadi 'The Face Of Healthy Beauty' untuk Guardian Malaysia. Setiap pemenang membawa pulang RM10 Ribu + RM10 Ribu Guardian voucher... huhu.. kita pula yang excited ❤

Tahniah.. ❤❤❤ #TheFaceOfHealthyBeauty #guardianmalaysia @guardianmy @saharulridzwan @mawarashid

#clozette
Tahniah pada 4 wanita yang telah menjadi 'The Face Of Healthy Beauty' untuk Guardian Malaysia. Setiap pemenang membawa pulang RM10 Ribu + RM10 Ribu Guardian voucher... huhu.. kita pula yang excited ❤

Tahniah.. ❤❤❤ #TheFaceOfHealthyBeauty #guardianmalaysia @guardianmy @saharulridzwan @mawarashid

#clozette
Tahniah pada 4 wanita yang telah menjadi 'The Face Of Healthy Beauty' untuk Guardian Malaysia. Setiap pemenang membawa pulang RM10 Ribu + RM10 Ribu Guardian voucher... huhu.. kita pula yang excited ❤ Tahniah.. ❤❤❤ #TheFaceOfHealthyBeauty #guardianmalaysia @guardianmy @saharulridzwan @mawarashid #clozette
Omg tahu tak betapa 'acidic' nya air dalam botol yang kita selalu minum... I pun baru tahu lepas dah buat ujian pH untuk botol minuman yang popular kita selalu beli.. luckily  I got to know about Pure Nine Bottle ni.. it helps a lot.. i can feel the differences before and after I consumed minuman dalam botol ni.. bila badan terlalu berasid boleh awaken the cancer cells you all.. Alhamdulillah.. I found the answer  sebab before the I very Malas.. after consumed this i feel lega badan fresh ... ❤❤❤ this Bottle boleh tahan almost 2 years.. Swipe to the right the pH level in every bottles kitaorang uji tadi... You can get the bottle at @2the9s_llp #PureNine #PureNineKids #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #clozette #lifestyleblogger #Acidic #alkaline #alkalinewater 
#stalkers #stalkerscafe
Omg tahu tak betapa 'acidic' nya air dalam botol yang kita selalu minum... I pun baru tahu lepas dah buat ujian pH untuk botol minuman yang popular kita selalu beli.. luckily  I got to know about Pure Nine Bottle ni.. it helps a lot.. i can feel the differences before and after I consumed minuman dalam botol ni.. bila badan terlalu berasid boleh awaken the cancer cells you all.. Alhamdulillah.. I found the answer  sebab before the I very Malas.. after consumed this i feel lega badan fresh ... ❤❤❤ this Bottle boleh tahan almost 2 years.. Swipe to the right the pH level in every bottles kitaorang uji tadi... You can get the bottle at @2the9s_llp #PureNine #PureNineKids #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #clozette #lifestyleblogger #Acidic #alkaline #alkalinewater 
#stalkers #stalkerscafe
Omg tahu tak betapa 'acidic' nya air dalam botol yang kita selalu minum... I pun baru tahu lepas dah buat ujian pH untuk botol minuman yang popular kita selalu beli.. luckily  I got to know about Pure Nine Bottle ni.. it helps a lot.. i can feel the differences before and after I consumed minuman dalam botol ni.. bila badan terlalu berasid boleh awaken the cancer cells you all.. Alhamdulillah.. I found the answer  sebab before the I very Malas.. after consumed this i feel lega badan fresh ... ❤❤❤ this Bottle boleh tahan almost 2 years.. Swipe to the right the pH level in every bottles kitaorang uji tadi... You can get the bottle at @2the9s_llp #PureNine #PureNineKids #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #clozette #lifestyleblogger #Acidic #alkaline #alkalinewater 
#stalkers #stalkerscafe
Omg tahu tak betapa 'acidic' nya air dalam botol yang kita selalu minum... I pun baru tahu lepas dah buat ujian pH untuk botol minuman yang popular kita selalu beli.. luckily  I got to know about Pure Nine Bottle ni.. it helps a lot.. i can feel the differences before and after I consumed minuman dalam botol ni.. bila badan terlalu berasid boleh awaken the cancer cells you all.. Alhamdulillah.. I found the answer  sebab before the I very Malas.. after consumed this i feel lega badan fresh ... ❤❤❤ this Bottle boleh tahan almost 2 years.. Swipe to the right the pH level in every bottles kitaorang uji tadi... You can get the bottle at @2the9s_llp #PureNine #PureNineKids #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #clozette #lifestyleblogger #Acidic #alkaline #alkalinewater 
#stalkers #stalkerscafe
Omg tahu tak betapa 'acidic' nya air dalam botol yang kita selalu minum... I pun baru tahu lepas dah buat ujian pH untuk botol minuman yang popular kita selalu beli.. luckily  I got to know about Pure Nine Bottle ni.. it helps a lot.. i can feel the differences before and after I consumed minuman dalam botol ni.. bila badan terlalu berasid boleh awaken the cancer cells you all.. Alhamdulillah.. I found the answer  sebab before the I very Malas.. after consumed this i feel lega badan fresh ... ❤❤❤ this Bottle boleh tahan almost 2 years.. Swipe to the right the pH level in every bottles kitaorang uji tadi... You can get the bottle at @2the9s_llp #PureNine #PureNineKids #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #clozette #lifestyleblogger #Acidic #alkaline #alkalinewater 
#stalkers #stalkerscafe
Omg tahu tak betapa 'acidic' nya air dalam botol yang kita selalu minum... I pun baru tahu lepas dah buat ujian pH untuk botol minuman yang popular kita selalu beli.. luckily  I got to know about Pure Nine Bottle ni.. it helps a lot.. i can feel the differences before and after I consumed minuman dalam botol ni.. bila badan terlalu berasid boleh awaken the cancer cells you all.. Alhamdulillah.. I found the answer  sebab before the I very Malas.. after consumed this i feel lega badan fresh ... ❤❤❤ this Bottle boleh tahan almost 2 years.. Swipe to the right the pH level in every bottles kitaorang uji tadi... You can get the bottle at @2the9s_llp #PureNine #PureNineKids #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #clozette #lifestyleblogger #Acidic #alkaline #alkalinewater 
#stalkers #stalkerscafe
Omg tahu tak betapa 'acidic' nya air dalam botol yang kita selalu minum... I pun baru tahu lepas dah buat ujian pH untuk botol minuman yang popular kita selalu beli.. luckily I got to know about Pure Nine Bottle ni.. it helps a lot.. i can feel the differences before and after I consumed minuman dalam botol ni.. bila badan terlalu berasid boleh awaken the cancer cells you all.. Alhamdulillah.. I found the answer sebab before the I very Malas.. after consumed this i feel lega badan fresh ... ❤❤❤ this Bottle boleh tahan almost 2 years.. Swipe to the right the pH level in every bottles kitaorang uji tadi... You can get the bottle at @2the9s_llp #PureNine #PureNineKids #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #clozette #lifestyleblogger #Acidic #alkaline #alkalinewater #stalkers #stalkerscafe
Rasa bersemangat bila botol air ni lagi cantik dari muka nilofaaa 🤪🤪🤪 opsss sorry sorry.. nak cakap cantik sangat rasa bersemangat nak minum air bebanyak tiap tiap hari bila botol air lengkap dihiasi dengan leather lizard pattern dengan warna merah romantik gini.. hari hari feeling mood naik je.. tak sabar nak jumpa orang yang introduced botol ni pada I Sabtu ni PureNine Malaysia !! Apa yang special sangat...
Special nya air yang korang letak dalam botol ni.. boleh buat air tu jadi beralkali tau... huuu... I 1st time Cuba ni so agak teruja.. hari ni dah nak masuk 3 hari minum air dari botol ni... tu la mood makin baik recently... kurang nak marah marah orang 🤣🤣 @2the9s_llp #PureNine #Leather #AlkalineWater #LeatherCase #RedLeatherCase #FeelingSexy #syafierayamincom #clozette #beautyblogger #wellnessblogger #BloggerMalaysia #kakilike #Instagrammer #InstaFamous 🤪
Rasa bersemangat bila botol air ni lagi cantik dari muka nilofaaa 🤪🤪🤪 opsss sorry sorry.. nak cakap cantik sangat rasa bersemangat nak minum air bebanyak tiap tiap hari bila botol air lengkap dihiasi dengan leather lizard pattern dengan warna merah romantik gini.. hari hari feeling mood naik je.. tak sabar nak jumpa orang yang introduced botol ni pada I Sabtu ni PureNine Malaysia !! Apa yang special sangat... Special nya air yang korang letak dalam botol ni.. boleh buat air tu jadi beralkali tau... huuu... I 1st time Cuba ni so agak teruja.. hari ni dah nak masuk 3 hari minum air dari botol ni... tu la mood makin baik recently... kurang nak marah marah orang 🤣🤣 @2the9s_llp #PureNine #Leather #AlkalineWater #LeatherCase #RedLeatherCase #FeelingSexy #syafierayamincom #clozette #beautyblogger #wellnessblogger #BloggerMalaysia #kakilike #Instagrammer #InstaFamous 🤪
Lepas menstruation acne yang aktif sebelum.. mesti tinggalkan bekas right guys ? and paling tak best bila dah Masuk 30 years old pun still ada acne patutnya this time time to fight the aging.. but its okay.. let's do both ! paling best FOOD MASKERS sangat effective to maintain the silky skin. 
#SkinCare #SkinCareRoutine #PostMenstruation #PostAcne #AntiAging #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette
Lepas menstruation acne yang aktif sebelum.. mesti tinggalkan bekas right guys ? and paling tak best bila dah Masuk 30 years old pun still ada acne patutnya this time time to fight the aging.. but its okay.. let's do both ! paling best FOOD MASKERS sangat effective to maintain the silky skin. #SkinCare #SkinCareRoutine #PostMenstruation #PostAcne #AntiAging #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette
Yay I dapat Cuba semua warna and several colours sangat sangat I berkenan.. paling BEST tak ada PARABEN tau. ada kandungan commiphora mukul resin extract untuk buat bibir nampak lebih lembut Dan plumpy  gitu !  so far I suka I suka especially warna 07 respect tu @ other than that blusher not disappointing langsung.. pigmented and matte finish.. ❤❤❤ sangat ! 
@skinsoul_official #skinsoulofficial #SkinSoulMalaysia #ParabenFree #syafierayamincom  #beautyblogger  #SkinSoulTheLoverLipColor #15Shades #LipColor #MakeupTutorial #clozette
Yay I dapat Cuba semua warna and several colours sangat sangat I berkenan.. paling BEST tak ada PARABEN tau. ada kandungan commiphora mukul resin extract untuk buat bibir nampak lebih lembut Dan plumpy gitu ! so far I suka I suka especially warna 07 respect tu @ other than that blusher not disappointing langsung.. pigmented and matte finish.. ❤❤❤ sangat ! @skinsoul_official #skinsoulofficial #SkinSoulMalaysia #ParabenFree #syafierayamincom #beautyblogger #SkinSoulTheLoverLipColor #15Shades #LipColor #MakeupTutorial #clozette
Congratulations to @skinsoul_official for the new opening store.. I fall in ❤ with the 15 shades lipstick color.. #skinsoul #skinsoulmidvalley #skinsoulofficial #skinsoulswitzerland #skinsoulmalaysia #skinsoulmy #syafierayamincom #beautyblogger #clozette #LongHair
Congratulations to @skinsoul_official for the new opening store.. I fall in ❤ with the 15 shades lipstick color.. #skinsoul #skinsoulmidvalley #skinsoulofficial #skinsoulswitzerland #skinsoulmalaysia #skinsoulmy #syafierayamincom #beautyblogger #clozette #LongHair
Congratulations to @skinsoul_official for the new opening store.. I fall in ❤ with the 15 shades lipstick color.. #skinsoul #skinsoulmidvalley #skinsoulofficial #skinsoulswitzerland #skinsoulmalaysia #skinsoulmy #syafierayamincom #beautyblogger #clozette #LongHair
Congratulations to @skinsoul_official for the new opening store.. I fall in ❤ with the 15 shades lipstick color.. #skinsoul #skinsoulmidvalley #skinsoulofficial #skinsoulswitzerland #skinsoulmalaysia #skinsoulmy #syafierayamincom #beautyblogger #clozette #LongHair
Congratulations to @skinsoul_official for the new opening store.. I fall in ❤ with the 15 shades lipstick color.. #skinsoul #skinsoulmidvalley #skinsoulofficial #skinsoulswitzerland #skinsoulmalaysia #skinsoulmy #syafierayamincom #beautyblogger #clozette #LongHair
Congratulations to @skinsoul_official for the new opening store.. I fall in ❤ with the 15 shades lipstick color.. #skinsoul #skinsoulmidvalley #skinsoulofficial #skinsoulswitzerland #skinsoulmalaysia #skinsoulmy #syafierayamincom #beautyblogger #clozette #LongHair
Congratulations to @skinsoul_official for the new opening store.. I fall in ❤ with the 15 shades lipstick color.. #skinsoul #skinsoulmidvalley #skinsoulofficial #skinsoulswitzerland #skinsoulmalaysia #skinsoulmy #syafierayamincom #beautyblogger #clozette #LongHair
Congratulations to @skinsoul_official for the new opening store.. I fall in ❤ with the 15 shades lipstick color.. #skinsoul #skinsoulmidvalley #skinsoulofficial #skinsoulswitzerland #skinsoulmalaysia #skinsoulmy #syafierayamincom #beautyblogger #clozette #LongHair
Congratulations to @skinsoul_official for the new opening store.. I fall in ❤ with the 15 shades lipstick color.. #skinsoul #skinsoulmidvalley #skinsoulofficial #skinsoulswitzerland #skinsoulmalaysia #skinsoulmy #syafierayamincom #beautyblogger #clozette #LongHair
Congratulations to @skinsoul_official for the new opening store.. I fall in ❤ with the 15 shades lipstick color.. #skinsoul #skinsoulmidvalley #skinsoulofficial #skinsoulswitzerland #skinsoulmalaysia #skinsoulmy #syafierayamincom #beautyblogger #clozette #LongHair
Sebagai seorang yang kuat makan.. I sangat susah SAY NO to food hahah.. but now I jadualkan.. breakfast lunch dinner makan macam biasa... sebelum tidur 2 jam tu I ambil @mintoxmalaysia  and topup extra air suam.. dah nak sekotak I ambil.. to be honest kalau ada events atau trip I skipped sebab pepagi ni dia buang isi makanan yang I makan semalam... memang tak boleh bawa bincang sampai kempis dibuatnya 😅😅😅 habis dia detox segala benda dalam usus.. rasa ringan je.. hahah... bila segala toksik dalam perut tu dah keluar.. penyerapan vitamins lain ambil much better hehehehehh... hu hu hu.. berat tetap maintain.. 49kgs.. tapi ideal weight ialah 41kg memandangkan I ni sejenis ketot 😅😅😅 introduction post in my blog if you guys would  like tu know the ingredients.

#Mintox #MintoxMalaysia #syafierayamincom #beautyblogger #Detox #DetoxWithMintox  #clozette
Sebagai seorang yang kuat makan.. I sangat susah SAY NO to food hahah.. but now I jadualkan.. breakfast lunch dinner makan macam biasa... sebelum tidur 2 jam tu I ambil @mintoxmalaysia and topup extra air suam.. dah nak sekotak I ambil.. to be honest kalau ada events atau trip I skipped sebab pepagi ni dia buang isi makanan yang I makan semalam... memang tak boleh bawa bincang sampai kempis dibuatnya 😅😅😅 habis dia detox segala benda dalam usus.. rasa ringan je.. hahah... bila segala toksik dalam perut tu dah keluar.. penyerapan vitamins lain ambil much better hehehehehh... hu hu hu.. berat tetap maintain.. 49kgs.. tapi ideal weight ialah 41kg memandangkan I ni sejenis ketot 😅😅😅 introduction post in my blog if you guys would like tu know the ingredients. #Mintox #MintoxMalaysia #syafierayamincom #beautyblogger #Detox #DetoxWithMintox #clozette
Perempuan tak cantik tapi perasan cantik..
The struggle is real.. Muka I jenis kering.. bila kering akan menghasilkan lebihan minyak.. bila excessive minyak tu sebab penghasilan sebum berganda  Dan jerawat naik tanpa segan silu.. take time juga nak tahu masalah kondisi kulit Dan benda apa yang I allergic with.. rawatan moden.. aesthetic.. traditional semua I dah pergi 😂😂😂 but ended up.. sebenarnya pemakanan kena jaga.. produk kena sesuai dengan kulit and never skip the steps by steps... bersihkan kotoran pada wajah... cleanse.. toner.. serum.. moisturize.. Sunscreen perlu guna .. guna primer sebelum pakai makeup.. kulit kita tak sama.. jadi penggunaan produk tak semua sesuai.. kena pergi jadi mammal tikus try error 😂😂😂 go with natural ?  Organic ? Penuh chemical it's all up to you.. your skin your body your choice !  Remember that ..
Ampunkan parut ciken pox yang dah 5 tahun tak nak hilang 😂😂😂 So bila orang cakap dah la tak cantik tapi perasan cantik.. I do not care sebab they don't know my struggle to keep my skin free from benda asing.. jerawat is no fun sebab gataiii yo muka.. #MakeupFree #Skincare #LoveYourSelf #StruggleIsReal #AcneFree #PimplesFree #CrystalSkin #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #clozette
Perempuan tak cantik tapi perasan cantik.. The struggle is real.. Muka I jenis kering.. bila kering akan menghasilkan lebihan minyak.. bila excessive minyak tu sebab penghasilan sebum berganda Dan jerawat naik tanpa segan silu.. take time juga nak tahu masalah kondisi kulit Dan benda apa yang I allergic with.. rawatan moden.. aesthetic.. traditional semua I dah pergi 😂😂😂 but ended up.. sebenarnya pemakanan kena jaga.. produk kena sesuai dengan kulit and never skip the steps by steps... bersihkan kotoran pada wajah... cleanse.. toner.. serum.. moisturize.. Sunscreen perlu guna .. guna primer sebelum pakai makeup.. kulit kita tak sama.. jadi penggunaan produk tak semua sesuai.. kena pergi jadi mammal tikus try error 😂😂😂 go with natural ? Organic ? Penuh chemical it's all up to you.. your skin your body your choice ! Remember that .. Ampunkan parut ciken pox yang dah 5 tahun tak nak hilang 😂😂😂 So bila orang cakap dah la tak cantik tapi perasan cantik.. I do not care sebab they don't know my struggle to keep my skin free from benda asing.. jerawat is no fun sebab gataiii yo muka.. #MakeupFree #Skincare #LoveYourSelf #StruggleIsReal #AcneFree #PimplesFree #CrystalSkin #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #clozette
LOAD MORE