Avatar for Syafiera
ambassador
Syafiera
Member since 10 Dec 2014

Syafiera Yamin 💘 🤖wishlist:#travel1duniawith2kids 🌸@projeksuprise_srikandilicious 🍣 @sushi.vid FAM ! 📽YouTube Syafiera Yamin 📩[email protected] 📝Cerpen... - read more

Syafiera
Member since 10 Dec 2014

Syafiera Yamin 💘 🤖wishlist:#travel1duniawith2kids 🌸@projeksuprise_srikandilicious 🍣 @sushi.vid FAM ! 📽YouTube Syafiera Yamin 📩[email protected] 📝Cerpen... - read more

Eh Now ada Oreo designed alphabets lah.. Omg kids surely LOVE suka create scramble with those letter... - read more

Lepas DEAL dapat pulut dakap 916 yang comel kecil ni.. ada extra balance sikit lagi tambah dangle S... - read more

Lama tak tangkap gambar diri sendiri recently.. 😁 I love you myself. #myself #lovemyself #... - read more

Rasa nak bawa balik je awak tadi.. Comel.. manja.. tapi tu la.. takut kucing orang je.. tapi lagi ta... - read more

No Caption. #CendolDurian #CendolDurianHuluLangat #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysi... - read more

Good morning from Lady Mami. Home made pancake totally different ya bentuk dia dari mix siap never... - read more

Nasib baik tak buang !!! Last time siap balut dah letak dalam kotak nak buang.. sekali tu tak tahu n... - read more

alice + olivia by stacey bendet xoxo maybelline new york ☆ Super Cushion Power Cover Cushion... - read more

Guna blender bajet pun dapat nikmati jus smoothie ala-ala di boost. Sis guna @philips_my blender ya... - read more

You all masak apa harini ? Kita buat bubur daging.. Mudah rupanya.. Video penuh sis upload dalam i... - read more

Dah Cuba ke belum ? Melano CC - brightening gel ? Penjagaan kulit wajah paling popular di Jepun ya... - read more

Kulit sensitif ? Sis baru guna Blue Chamomile Soothing Repair Cream terbaru dikeluarkan oleh @mamon... - read more