Avatar for Syafiera
ambassador
Syafiera
Member since 10 Dec 2014

Syafiera Yamin 💘 🤖wishlist:#travel1duniawith2kids 🌸@projeksuprise_srikandilicious 🍣 @sushi.vid FAM ! 📽YouTube Syafiera Yamin 📩[email protected] 📝Cerpen... - read more

Syafiera
Member since 10 Dec 2014

Syafiera Yamin 💘 🤖wishlist:#travel1duniawith2kids 🌸@projeksuprise_srikandilicious 🍣 @sushi.vid FAM ! 📽YouTube Syafiera Yamin 📩[email protected] 📝Cerpen... - read more

Hey guys ! Stay at home pun skin needs to keep moist and hydrate, mouth needs to keep clean to preve... - read more

Pernah tak korang dengar #stayREALathome dari @realmemalaysia ? Jom sertai usaha ini bersama Dan gal... - read more

Pernah tak korang dengar #stayREALathome dari @realmemalaysia ? Jom sertai usaha ini bersama Dan gal... - read more

#SelfQuarantine #StayAtHome #stayathomechallenge #14DaysQuarantine #Day2Quarantine #clozette

Siapa sini tak percaya @oreo sudah berumur 108 tahun ??? I lah Salah seorang tu !! You all nak tak j... - read more

Pernah tak korang buat ni ? Haha 1st time buat ni.. malan ni konpem tidur nyenyak 🤣 @ozone_... - read more

Koleksi 6 pereka fesyen kini di NAKBELI.COM.MY Anda peminat pakaian fesyen berkualiti dari per... - read more

Kucing warna OREN datang rumah ? Dia tak mo balik nak duduk ngan kita ke ni.. #OrangeCat #GingerCat... - read more

Wow banyaknya aktiviti menarik di Pulau Pinang tahun ni.. hotel hotel yang selesa untuk short vacay.... - read more

Nak keluar rumah tapi crowna bairus menyerang.. so tukar minyak wangi jadi @antabax spray sanitizer... - read more

Kulit kepala berkelemumur ? Berminyak ? Rambut mudah gugur ? Antara masalah yang paling common diala... - read more

Tik tok life macam biasa 😹😹😹 #BeautifulLife #BeautifulAngel #tiktok #clozett... - read more