Avatar for Syafiera
Syafiera
        3.1K SOCIALBEATS
I am a beauty blogger. My instagram is syafiera_yamin www.syafierabeauty.blogspot.com WWW.SYAFIERAYAMIN.COM
About Syafiera
I am a beauty blogger.
My instagram is syafiera_yamin
www.syafierabeauty.blogspot.com

WWW.SYAFIERAYAMIN.COM
I is gumbiraaa after found out product @kulinsea ni punya bahan from a-z tak ada paraben tak ada sls... okeh... you all nak produk ni kena tempah dia akan sediakan fresh dari ladang.. eh I rasa macam nak jadi dropshipper je.. I target dia punya makeup cleansing gel in huge size one ! 😱 Details in blog soonest by this week okayh ! πŸ’— Ps : I super-duple excited nak cuba produk dari @kulinsea untuk beberapa hari ni. Lagi satu bahan-bahan yang ada dalam ni bukan calang-calang okeh. Formula yang sesuai untuk semua peringkat umur termasuk bayi dan lelaki juga. Tapi kulinsea ni dia hanya akan buat based on tempahan. Sebab bahan dia fresh dari ladang okeh. πŸ’‹ siap ada serbuk kolagen ikan ! #sunprotection #sunscreen #kulinskincareproduct #broadspectrum #ewg #halalcosmetics #ethicalskincare #kulinskincare #kulinsea #madeinkorea #syafierayamincom #BloggerMalaysia #clozette
Couldn't believe it that I've been played dota2 since 2011 then I managed to photoshop myself As a queen of pain on 2012.. then never know why ah I stopped at 4k party mmr .. I missed my team party once upon a time ago... member graphic students... dulu aku kawan ngan senior laki tu pasai jadi cenggitu hahahah kah kah kah btw my supporter at the end of the pic.. dulu dia layan crysis je kah kah kah ! πŸ˜‚ tapi beli pc suruh aku main dota2 ngan RO grre... Eh next week ESL Dota2 ada tournament dekat Genting ah.. korang dah book tiket ke ? Baca blog aku sat lagi ye Www.syafierayamin.com Sambil main Dota2 pakai jaket ni mesti terasa feeling cam kat tournament doh. πŸ˜‚ limited edition katanya 😝 congratulations @reefofficial ! Ps : Hey Dota 2 Fans ! Get ready for a spectacular ESL One 2018 at Resorts World Genting next week. 16 Pasukan Dota2 paling top bukan sahaja bertempur untuk merebut $US400,000 malahan untuk mengumpul mata kelayakan untuk The International 2018. Well good luck guys ! πŸ™‚ #ESLOneGenting2018 #ESLOne #ESLDota #Dota2 #Dota #RoadtoTI8 #ResortsWorldGenting #RediscoverGenting #syafierayamincom #syasyarushdiena #BloggerMalaysia #dota2player #dota2femaleplayer #ClozetteBloggerBabes #clozette
I super-duple excited nak cuba produk dari @kulinsea untuk beberapa hari ni. Lagi satu bahan-bahan yang ada dalam ni bukan calang-calang okeh. Formula yang sesuai untuk semua peringkat umur termasuk bayi dan lelaki juga. Tapi kulinsea ni dia hanya akan buat based on tempahan. Sebab bahan dia fresh dari ladang okeh. πŸ’‹ siap ada serbuk kolagen ikan ! #sunprotection #sunscreen #kulinskincareproduct #broadspectrum #ewg #halalcosmetics #ethicalskincare #kulinskincare #kulinsea #madeinkorea #syafierayamincom #BloggerMalaysia #clozette
Sambil main Dota2 pakai jaket ni mesti terasa feeling cam kat tournament doh. πŸ˜‚ limited edition katanya 😝 congratulations @reefofficial ! Ps : Hey Dota 2 Fans ! Get ready for a spectacular ESL One 2018 at Resorts World Genting next week. 16 Pasukan Dota2 paling top bukan sahaja bertempur untuk merebut $US400,000 malahan untuk mengumpul mata kelayakan untuk The International 2018. Well good luck guys ! πŸ™‚ #ESLOneGenting2018 #ESLOne #ESLDota #Dota2 #Dota #RoadtoTI8 #ResortsWorldGenting #RediscoverGenting #syafierayamincom #syasyarushdiena #BloggerMalaysia #dota2player #dota2femaleplayer #ClozetteBloggerBabes #clozette
Description needed pls ! #syafierayamincom #MalaysianBlogger #ClozetteBloggerBabes #clozette #canong7xmarkii
Selamat malam berpesta everybody, I'm here at the launch of Kougi at metal bees Sunway Damansara.. oh dang the product is so so good walaweh !! #syafierayamincom #MalaysianBlogger #kougi #stellamaison #ClozetteBloggerBabes #clozette @sky_sak
Selamat petang semua, hari ni I sempat attended kelas makeup @sue_melati and diajarkan teknik makeup melet0p cenggini menggunakan produk bedak asas Sue Melati dan minyak 100% pure oil, pakai sikit je dah tutup parut jerawat degil. Sila swipe untuk lihat wajah sebelum dimakeup dan produk dari Sue_melati. #SueMelati #KelasMakeupSueMelati #KelasMakeup #MakeUpClass #BedakAsas #syafierayamincom #clozette #ClozetteBloggerBabes #BeautyBlogger #MalaysianBlogger
Hi Good morning you all pagi ni I nak ajar you cara memasak dengan barangan elektronik Sharp. Resepi nanti I share in my blog okay πŸ’‹ πŸ’— Easy Pasta set πŸ’— Easy breakfast set πŸ’— Pulut Hitam πŸ’— Salad Dip πŸ’— Healthy Lunch Set πŸ’— Healthy Party Food (Fries cHicken) πŸ’— Pot Chicken Rice πŸ’— Banana Strawberry Smoothie #MYSharp #SharpCookingWorkshop #100Comments #syafierayamincom #BloggerMalaysia #clozette #ClozetteBloggerBabes #canong7xmarkii #Kidzania #KidzaniaMalaysia #KidzaniaKualaLumpur
Bagi peminat lip matte anda mungkin akan meminati keluaran produk terbaru dari Ephyra khas untuk bibir iaitu Epyhra Lips, terdapat 10 warna yang menarik dan terdapat 2 warna yang terbaru. Kali ni I berpeluang untuk mencuba 5 jenis warna berteksturkan cream-to-matte dari Epyhra yang bakal menjadi lip matte kegemaran anda. Baca kat sini untuk lebih lanjut : http://www.syafierayamin.com/2018/01/ephyra-lips-cream-to-matte-kaya-dengan.html?m=1 @ephyracosmetics #ephyra #ephyracosmetics #ephyralips #ephyralipscreamtomatte #syafierayamincom #BloggerMalaysia #Vlogger #liptutorial #clozette #ClozetteBloggerBabes
Hello good morning semua, #High5forHandWashing ! Lakukan tabiat mencuci tangan dengan sabun untuk mencegah jangkitan kuman yang berbahaya melalui sentuhan πŸ˜‰ Baca untuk maklumat lanjut : http://www.syafierayamin.com/2018/01/kempen-high5forhandwashing-untuk.html?m=1 @lifebuoymalaysia #lifebuoy #lifebuoymalaysia #lifebuoymy #syafierayamincom #canong7xmarkii #ClozetteBloggerBabes #clozette #BloggerMalaysia
Good night semua, sorry lambat posted recently, busy a bit, thanks for those approached me lately. Last year I got rejected for nothing but this year rezeki dicukupkan, Alhamdulillah thanks for 10k ! πŸ’‹ There is always a light in the darkness. #syafierayamincom #colonycoworkingspace #MalaysianBlogger #BloggerMalaysia #clozette #ClozetteBloggerBabes
Good morning, Alhamdulillah for everything. I might be hated by someone but I still survive until today because I know how to make the movement. πŸ’— #syafierayamincom #CuteMom #ClozetteBloggerBabes #clozette #restoranterrapong #hululangatbatu18 #Selangor
5 SEBAB KENAPA ANDA WAJIB DAPATKAN DUIT PERCUMA DARI @wowskin.official Jom baca kat sini : http://www.syafierayamin.com/search/label/WOWSKIN?m=1 #makeMONEYchallenge #wowskinΒ  #flawlesswithvitamins#syafierayamincom #Durian #Cantik #BloggerMalaysia #clozette #ClozetteBloggerBabes
Me jadi temporary #shepherd at #LadangManja #DManjaAgroFarm Okay these goats memang manja tau. #lamb #goats #sheep #syafierayamincom #influencer #blogger #iger #igermalaysia #BeautyBlogger #Malaysianblogger #lifestyleblogger #lovetheraphy #art #artist #youtuber #clozette #influencer #like4like #comment4comment #mommyblogger #ClozetteBloggerBabes #ShopMyEnvicase
Hari terakhir untuk 2017, makan doyan ! 😱 gebus gebas nya isi awak ! 😝 thanks pada yang sponsor hahah ! πŸ’‹ #syafierayamincom #Durian #DurianSeksi #Cantik #BloggerMalaysia #clozette #ClozetteBloggerBabes
Soft launch @ohmostwantedlook ... and I tried + tested the lip matte ! Yay congratulations to @noradanish for her new cosmetics line ! You can get her range at Play Up fahrenheit88 KL ! #ohmostwantedlook #noradanish #makeupoftheday #syafierayamincom #clozette #PlayUp #fahrenheit88 #ClozetteBloggerBabes
Soft launch @ohmostwantedlook ... and I tried and tested the lip matte ! Yay congratulations to @noradanish for her new cosmetics line ! You can get her range at Play Up fahrenheit88 KL ! #ohmostwantedlook #noradanish #makeupoftheday #syafierayamincom #clozette #ClozetteBloggerBabes
Tried error @dota2_highlights dan @myro.server dalam laptop Ideapad320 intel core i3, boleh ke tahan ke ? Lets see my impression, sila baca on my latest post in the details ! #thepantheon #thepantheonmy #DOTA2 #syafierayamincom #igermalaysia #BeautyBlogger #juicywasabi #Malaysianblogger #lifestyleblogger #youtuber #clozette #influencer #like4like #BloggerMalaysia #comment4comment
Selamat tengah malam semua ! 😝 #Kucing #Cat #SexyCat #syafierayamincom #clozette #ClozetteBloggerBabes
LOAD MORE