Syafiera | Clozette
Syafiera - Syafiera Yamin 💘 🤖wishlist:#travel1duniawith2kids 🌸@projeksuprise_srikandilicious 🍣 @sushi.vid FAM ! 📽YouTube Syafiera Yamin 📩Syafierayamin@gmail.com 📝Cerpen ⤵ www.syafierayamin.com
AMBASSADOR
        4.0K SOCIALBEATS
Syafiera Yamin 💘 🤖wishlist:#travel1duniawith2kids 🌸@projeksuprise_srikandilicious 🍣 @sushi.vid FAM ! 📽YouTube Syafiera Yamin 📩[email protected] 📝Cerpen ⤵ www.syafierayamin.com
About Syafiera
Syafiera Yamin 💘
🤖wishlist:#travel1duniawith2kids
🌸@projeksuprise_srikandilicious
🍣 @sushi.vid FAM !
📽YouTube Syafiera Yamin
📩[email protected]
📝Cerpen ⤵
www.syafierayamin.com
Selamat malam semua.. dah gosok gigi ke belum ? Saya dah.. hehehe.. tapi kali ni dapat juga lah merasa ubat gigi sedap.. rasa koko.. You all boleh juga tau miliki ubat gigi 'proudly locally made' ni dengan harga mampu milik... @_makeitsmile #mismis #makeitsmile #naturalremedies #mismismakeitsmile #teethcleaning #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #mommydayout #ubatgigi #toothpaste
Selamat malam semua.. dah gosok gigi ke belum ? Saya dah.. hehehe.. tapi kali ni dapat juga lah merasa ubat gigi sedap.. rasa koko.. You all boleh juga tau miliki ubat gigi 'proudly locally made' ni dengan harga mampu milik... @_makeitsmile #mismis #makeitsmile #naturalremedies #mismismakeitsmile #teethcleaning #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #mommydayout #ubatgigi #toothpaste
Selamat malam semua.. dah gosok gigi ke belum ? Saya dah.. hehehe.. tapi kali ni dapat juga lah merasa ubat gigi sedap.. rasa koko.. You all boleh juga tau miliki ubat gigi 'proudly locally made' ni dengan harga mampu milik... @_makeitsmile #mismis #makeitsmile #naturalremedies #mismismakeitsmile #teethcleaning #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #mommydayout #ubatgigi #toothpaste
Selamat malam semua.. dah gosok gigi ke belum ? Saya dah.. hehehe.. tapi kali ni dapat juga lah merasa ubat gigi sedap.. rasa koko.. You all boleh juga tau miliki ubat gigi 'proudly locally made' ni dengan harga mampu milik... @_makeitsmile #mismis #makeitsmile #naturalremedies #mismismakeitsmile #teethcleaning #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #mommydayout #ubatgigi #toothpaste
Selamat malam semua.. dah gosok gigi ke belum ? Saya dah.. hehehe.. tapi kali ni dapat juga lah merasa ubat gigi sedap.. rasa koko.. You all boleh juga tau miliki ubat gigi 'proudly locally made' ni dengan harga mampu milik... @_makeitsmile #mismis #makeitsmile #naturalremedies #mismismakeitsmile #teethcleaning #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #mommydayout #ubatgigi #toothpaste
Selamat malam semua.. dah gosok gigi ke belum ? Saya dah.. hehehe.. tapi kali ni dapat juga lah merasa ubat gigi sedap.. rasa koko.. You all boleh juga tau miliki ubat gigi 'proudly locally made' ni dengan harga mampu milik... @_makeitsmile #mismis #makeitsmile #naturalremedies #mismismakeitsmile #teethcleaning #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #mommydayout #ubatgigi #toothpaste
Selamat malam semua.. dah gosok gigi ke belum ? Saya dah.. hehehe.. tapi kali ni dapat juga lah merasa ubat gigi sedap.. rasa koko.. You all boleh juga tau miliki ubat gigi 'proudly locally made' ni dengan harga mampu milik... @_makeitsmile #mismis #makeitsmile #naturalremedies #mismismakeitsmile #teethcleaning #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #mommydayout #ubatgigi #toothpaste
Yay dah ada gigi baru locally made Dan bebas fluoride !! Perisa koko Dan bubble gum memang sedap baunya rasa nak makan je.. walaupun tertelan tak perlu risau sangat. 
Im here at Mismis Day di Klinik Pergigian Nurul Akmar bersama Dr Akmar, Dr Siti Nur Ziera Warda, Instafamous & Bloggers 🥰👍 @_makeitsmile #mismis #makeitsmile #mismismakeitsmile #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #mommydayout #ubatgigi #toothpaste
Yay dah ada gigi baru locally made Dan bebas fluoride !! Perisa koko Dan bubble gum memang sedap baunya rasa nak makan je.. walaupun tertelan tak perlu risau sangat. 
Im here at Mismis Day di Klinik Pergigian Nurul Akmar bersama Dr Akmar, Dr Siti Nur Ziera Warda, Instafamous & Bloggers 🥰👍 @_makeitsmile #mismis #makeitsmile #mismismakeitsmile #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #mommydayout #ubatgigi #toothpaste
Yay dah ada gigi baru locally made Dan bebas fluoride !! Perisa koko Dan bubble gum memang sedap baunya rasa nak makan je.. walaupun tertelan tak perlu risau sangat. 
Im here at Mismis Day di Klinik Pergigian Nurul Akmar bersama Dr Akmar, Dr Siti Nur Ziera Warda, Instafamous & Bloggers 🥰👍 @_makeitsmile #mismis #makeitsmile #mismismakeitsmile #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #mommydayout #ubatgigi #toothpaste
Yay dah ada gigi baru locally made Dan bebas fluoride !! Perisa koko Dan bubble gum memang sedap baunya rasa nak makan je.. walaupun tertelan tak perlu risau sangat. 
Im here at Mismis Day di Klinik Pergigian Nurul Akmar bersama Dr Akmar, Dr Siti Nur Ziera Warda, Instafamous & Bloggers 🥰👍 @_makeitsmile #mismis #makeitsmile #mismismakeitsmile #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #mommydayout #ubatgigi #toothpaste
Yay dah ada gigi baru locally made Dan bebas fluoride !! Perisa koko Dan bubble gum memang sedap baunya rasa nak makan je.. walaupun tertelan tak perlu risau sangat. 
Im here at Mismis Day di Klinik Pergigian Nurul Akmar bersama Dr Akmar, Dr Siti Nur Ziera Warda, Instafamous & Bloggers 🥰👍 @_makeitsmile #mismis #makeitsmile #mismismakeitsmile #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #mommydayout #ubatgigi #toothpaste
Yay dah ada gigi baru locally made Dan bebas fluoride !! Perisa koko Dan bubble gum memang sedap baunya rasa nak makan je.. walaupun tertelan tak perlu risau sangat. 
Im here at Mismis Day di Klinik Pergigian Nurul Akmar bersama Dr Akmar, Dr Siti Nur Ziera Warda, Instafamous & Bloggers 🥰👍 @_makeitsmile #mismis #makeitsmile #mismismakeitsmile #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #mommydayout #ubatgigi #toothpaste
Yay dah ada gigi baru locally made Dan bebas fluoride !! Perisa koko Dan bubble gum memang sedap baunya rasa nak makan je.. walaupun tertelan tak perlu risau sangat. 
Im here at Mismis Day di Klinik Pergigian Nurul Akmar bersama Dr Akmar, Dr Siti Nur Ziera Warda, Instafamous & Bloggers 🥰👍 @_makeitsmile #mismis #makeitsmile #mismismakeitsmile #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #mommydayout #ubatgigi #toothpaste
Yay dah ada gigi baru locally made Dan bebas fluoride !! Perisa koko Dan bubble gum memang sedap baunya rasa nak makan je.. walaupun tertelan tak perlu risau sangat. 
Im here at Mismis Day di Klinik Pergigian Nurul Akmar bersama Dr Akmar, Dr Siti Nur Ziera Warda, Instafamous & Bloggers 🥰👍 @_makeitsmile #mismis #makeitsmile #mismismakeitsmile #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #mommydayout #ubatgigi #toothpaste
Yay dah ada gigi baru locally made Dan bebas fluoride !! Perisa koko Dan bubble gum memang sedap baunya rasa nak makan je.. walaupun tertelan tak perlu risau sangat. Im here at Mismis Day di Klinik Pergigian Nurul Akmar bersama Dr Akmar, Dr Siti Nur Ziera Warda, Instafamous & Bloggers 🥰👍 @_makeitsmile #mismis #makeitsmile #mismismakeitsmile #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #mommydayout #ubatgigi #toothpaste
Pop For More In A Chipsmore !! Hey you all, bukan kitaorang je excited dengan #ChipsMoreOats ni tapi mommy, oren, gebu pun suka juga 😌 Chipsmore Oats ni memang kegemaran we all sebab ianya great chocolate taste dipenuhi dengan oats !!! Sedap gila !! Cicah dengan susu lagi bertambah enak ye.. non stop makan dibuatnya !! Oats pula sangat healthy especially  untuk budak budak yang semakin membesar !!! @chipsmoremalaysia #biscuit #chipsmore #SekejapAdaSekejapTakAda #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette
Pop For More In A Chipsmore !! Hey you all, bukan kitaorang je excited dengan #ChipsMoreOats ni tapi mommy, oren, gebu pun suka juga 😌 Chipsmore Oats ni memang kegemaran we all sebab ianya great chocolate taste dipenuhi dengan oats !!! Sedap gila !! Cicah dengan susu lagi bertambah enak ye.. non stop makan dibuatnya !! Oats pula sangat healthy especially  untuk budak budak yang semakin membesar !!! @chipsmoremalaysia #biscuit #chipsmore #SekejapAdaSekejapTakAda #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette
Pop For More In A Chipsmore !! Hey you all, bukan kitaorang je excited dengan #ChipsMoreOats ni tapi mommy, oren, gebu pun suka juga 😌 Chipsmore Oats ni memang kegemaran we all sebab ianya great chocolate taste dipenuhi dengan oats !!! Sedap gila !! Cicah dengan susu lagi bertambah enak ye.. non stop makan dibuatnya !! Oats pula sangat healthy especially  untuk budak budak yang semakin membesar !!! @chipsmoremalaysia #biscuit #chipsmore #SekejapAdaSekejapTakAda #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette
Pop For More In A Chipsmore !! Hey you all, bukan kitaorang je excited dengan #ChipsMoreOats ni tapi mommy, oren, gebu pun suka juga 😌 Chipsmore Oats ni memang kegemaran we all sebab ianya great chocolate taste dipenuhi dengan oats !!! Sedap gila !! Cicah dengan susu lagi bertambah enak ye.. non stop makan dibuatnya !! Oats pula sangat healthy especially  untuk budak budak yang semakin membesar !!! @chipsmoremalaysia #biscuit #chipsmore #SekejapAdaSekejapTakAda #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette
Pop For More In A Chipsmore !! Hey you all, bukan kitaorang je excited dengan #ChipsMoreOats ni tapi mommy, oren, gebu pun suka juga 😌 Chipsmore Oats ni memang kegemaran we all sebab ianya great chocolate taste dipenuhi dengan oats !!! Sedap gila !! Cicah dengan susu lagi bertambah enak ye.. non stop makan dibuatnya !! Oats pula sangat healthy especially  untuk budak budak yang semakin membesar !!! @chipsmoremalaysia #biscuit #chipsmore #SekejapAdaSekejapTakAda #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette
Pop For More In A Chipsmore !! Hey you all, bukan kitaorang je excited dengan #ChipsMoreOats ni tapi mommy, oren, gebu pun suka juga 😌 Chipsmore Oats ni memang kegemaran we all sebab ianya great chocolate taste dipenuhi dengan oats !!! Sedap gila !! Cicah dengan susu lagi bertambah enak ye.. non stop makan dibuatnya !! Oats pula sangat healthy especially  untuk budak budak yang semakin membesar !!! @chipsmoremalaysia #biscuit #chipsmore #SekejapAdaSekejapTakAda #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette
Pop For More In A Chipsmore !! Hey you all, bukan kitaorang je excited dengan #ChipsMoreOats ni tapi mommy, oren, gebu pun suka juga 😌 Chipsmore Oats ni memang kegemaran we all sebab ianya great chocolate taste dipenuhi dengan oats !!! Sedap gila !! Cicah dengan susu lagi bertambah enak ye.. non stop makan dibuatnya !! Oats pula sangat healthy especially untuk budak budak yang semakin membesar !!! @chipsmoremalaysia #biscuit #chipsmore #SekejapAdaSekejapTakAda #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette
Comel comelkan hidupan air di @aquariaklcc ni.. tahu tak kita semua boleh kekalkan kecomelan mereka ni dengan mengurangkan penggunaan plastik ? Dah banyak kes haiwan hidupan air ni mati terutamanya Shark Do do ni.. sirip mereka kena potong buat sup... penyu pun terbelit-belit dengan plastik... haiwan kecil kecil terperangkap dalam botol plastik lagi lah... kesian Kan? Disebabkan kerakusan kitalah mereka terpaksa jadi mangsa... aktiviti harini menarik sebab @didiandfriends_malaysia pun ada memeriahkan acara Dan menggembirakan kanak-kanak.. Thanks to @wonderfly.asia  for the invitation! 
Tahu Tak dengan setiap pembeliaan tiket dari Wonderfly dari event ni.. 5% Akan disumbangkan kepada Reef Check Malaysia untuk pemeliharaan Dan pemuliharaan hidupan Marin Dan lautan.. #ProjectSEA  #shark #MarineLife #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette
Comel comelkan hidupan air di @aquariaklcc ni.. tahu tak kita semua boleh kekalkan kecomelan mereka ni dengan mengurangkan penggunaan plastik ? Dah banyak kes haiwan hidupan air ni mati terutamanya Shark Do do ni.. sirip mereka kena potong buat sup... penyu pun terbelit-belit dengan plastik... haiwan kecil kecil terperangkap dalam botol plastik lagi lah... kesian Kan? Disebabkan kerakusan kitalah mereka terpaksa jadi mangsa... aktiviti harini menarik sebab @didiandfriends_malaysia pun ada memeriahkan acara Dan menggembirakan kanak-kanak.. Thanks to @wonderfly.asia for the invitation! Tahu Tak dengan setiap pembeliaan tiket dari Wonderfly dari event ni.. 5% Akan disumbangkan kepada Reef Check Malaysia untuk pemeliharaan Dan pemuliharaan hidupan Marin Dan lautan.. #ProjectSEA #shark #MarineLife #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette
Taro Series - The Dreamy Purple !

Semalam I selesaikan urusan di Putrajaya.. dah alang-alang ke sana singgahlah Street Churros dalam IOI Mall City.. teruja tengok warna dreamy purple  Taro series  tu.. .eh sedaplah yang Fancy Violet Ice Cream Churros .. kenyal kenyal je bila dikunyah-kunyah.. rasa nak repeat lagi sekali... Countdown With Taro ! You all boleh dapat 20% untuk Taro series dari sekarang hingga 31st December 2019! Cepat pergi outlet Street Churros yang terdekat and try Taro series yang enak sangat ni. Takkan menyesal!

@streetchurrosmy #ilovestreetchurros #jomchurros #streetchurrosmy #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette
Taro Series - The Dreamy Purple !

Semalam I selesaikan urusan di Putrajaya.. dah alang-alang ke sana singgahlah Street Churros dalam IOI Mall City.. teruja tengok warna dreamy purple  Taro series  tu.. .eh sedaplah yang Fancy Violet Ice Cream Churros .. kenyal kenyal je bila dikunyah-kunyah.. rasa nak repeat lagi sekali... Countdown With Taro ! You all boleh dapat 20% untuk Taro series dari sekarang hingga 31st December 2019! Cepat pergi outlet Street Churros yang terdekat and try Taro series yang enak sangat ni. Takkan menyesal!

@streetchurrosmy #ilovestreetchurros #jomchurros #streetchurrosmy #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette
Taro Series - The Dreamy Purple !

Semalam I selesaikan urusan di Putrajaya.. dah alang-alang ke sana singgahlah Street Churros dalam IOI Mall City.. teruja tengok warna dreamy purple  Taro series  tu.. .eh sedaplah yang Fancy Violet Ice Cream Churros .. kenyal kenyal je bila dikunyah-kunyah.. rasa nak repeat lagi sekali... Countdown With Taro ! You all boleh dapat 20% untuk Taro series dari sekarang hingga 31st December 2019! Cepat pergi outlet Street Churros yang terdekat and try Taro series yang enak sangat ni. Takkan menyesal!

@streetchurrosmy #ilovestreetchurros #jomchurros #streetchurrosmy #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette
Taro Series - The Dreamy Purple !

Semalam I selesaikan urusan di Putrajaya.. dah alang-alang ke sana singgahlah Street Churros dalam IOI Mall City.. teruja tengok warna dreamy purple  Taro series  tu.. .eh sedaplah yang Fancy Violet Ice Cream Churros .. kenyal kenyal je bila dikunyah-kunyah.. rasa nak repeat lagi sekali... Countdown With Taro ! You all boleh dapat 20% untuk Taro series dari sekarang hingga 31st December 2019! Cepat pergi outlet Street Churros yang terdekat and try Taro series yang enak sangat ni. Takkan menyesal!

@streetchurrosmy #ilovestreetchurros #jomchurros #streetchurrosmy #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette
Taro Series - The Dreamy Purple !

Semalam I selesaikan urusan di Putrajaya.. dah alang-alang ke sana singgahlah Street Churros dalam IOI Mall City.. teruja tengok warna dreamy purple  Taro series  tu.. .eh sedaplah yang Fancy Violet Ice Cream Churros .. kenyal kenyal je bila dikunyah-kunyah.. rasa nak repeat lagi sekali... Countdown With Taro ! You all boleh dapat 20% untuk Taro series dari sekarang hingga 31st December 2019! Cepat pergi outlet Street Churros yang terdekat and try Taro series yang enak sangat ni. Takkan menyesal!

@streetchurrosmy #ilovestreetchurros #jomchurros #streetchurrosmy #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette
Taro Series - The Dreamy Purple !

Semalam I selesaikan urusan di Putrajaya.. dah alang-alang ke sana singgahlah Street Churros dalam IOI Mall City.. teruja tengok warna dreamy purple  Taro series  tu.. .eh sedaplah yang Fancy Violet Ice Cream Churros .. kenyal kenyal je bila dikunyah-kunyah.. rasa nak repeat lagi sekali... Countdown With Taro ! You all boleh dapat 20% untuk Taro series dari sekarang hingga 31st December 2019! Cepat pergi outlet Street Churros yang terdekat and try Taro series yang enak sangat ni. Takkan menyesal!

@streetchurrosmy #ilovestreetchurros #jomchurros #streetchurrosmy #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette
Taro Series - The Dreamy Purple !

Semalam I selesaikan urusan di Putrajaya.. dah alang-alang ke sana singgahlah Street Churros dalam IOI Mall City.. teruja tengok warna dreamy purple  Taro series  tu.. .eh sedaplah yang Fancy Violet Ice Cream Churros .. kenyal kenyal je bila dikunyah-kunyah.. rasa nak repeat lagi sekali... Countdown With Taro ! You all boleh dapat 20% untuk Taro series dari sekarang hingga 31st December 2019! Cepat pergi outlet Street Churros yang terdekat and try Taro series yang enak sangat ni. Takkan menyesal!

@streetchurrosmy #ilovestreetchurros #jomchurros #streetchurrosmy #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette
Taro Series - The Dreamy Purple ! Semalam I selesaikan urusan di Putrajaya.. dah alang-alang ke sana singgahlah Street Churros dalam IOI Mall City.. teruja tengok warna dreamy purple Taro series tu.. .eh sedaplah yang Fancy Violet Ice Cream Churros .. kenyal kenyal je bila dikunyah-kunyah.. rasa nak repeat lagi sekali... Countdown With Taro ! You all boleh dapat 20% untuk Taro series dari sekarang hingga 31st December 2019! Cepat pergi outlet Street Churros yang terdekat and try Taro series yang enak sangat ni. Takkan menyesal! @streetchurrosmy #ilovestreetchurros #jomchurros #streetchurrosmy #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette
Bila makanan sedap muka kitaorang jadi macam ni la.. anak i buat perangai pun mak tak layan sebab makanan depan mata enak sangat sampai licin makan 🤣 apa pun di @gurume.my ni ala ala high end food places with affordable prices.. local dan western pun ada.. paling best dia punya kek I recommended  sesangat.. manis manis dia kena selera dan citarasa especially  dia punya red velvet dan rainbow cake !!! ❤❤❤ ada peneman harini sampai pukul 6petang baru teringat nak balik ! 🤣🤣🤣 @nazirahhashim90 🤣🤣🤣 sambil tu anak i memacam perangai kan hahaha... Apa pun kalau singgah aeon max value.. i selalu beli pastri dan bakery kat sini.. roti dia gebu sangat... #gurumeny #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #Blogger #SedapGila #MakananSedap #BerbaloiMakanSini #Sedap #KebersihanTerjaga #Berkualiti
Bila makanan sedap muka kitaorang jadi macam ni la.. anak i buat perangai pun mak tak layan sebab makanan depan mata enak sangat sampai licin makan 🤣 apa pun di @gurume.my ni ala ala high end food places with affordable prices.. local dan western pun ada.. paling best dia punya kek I recommended  sesangat.. manis manis dia kena selera dan citarasa especially  dia punya red velvet dan rainbow cake !!! ❤❤❤ ada peneman harini sampai pukul 6petang baru teringat nak balik ! 🤣🤣🤣 @nazirahhashim90 🤣🤣🤣 sambil tu anak i memacam perangai kan hahaha... Apa pun kalau singgah aeon max value.. i selalu beli pastri dan bakery kat sini.. roti dia gebu sangat... #gurumeny #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #Blogger #SedapGila #MakananSedap #BerbaloiMakanSini #Sedap #KebersihanTerjaga #Berkualiti
Bila makanan sedap muka kitaorang jadi macam ni la.. anak i buat perangai pun mak tak layan sebab makanan depan mata enak sangat sampai licin makan 🤣 apa pun di @gurume.my ni ala ala high end food places with affordable prices.. local dan western pun ada.. paling best dia punya kek I recommended  sesangat.. manis manis dia kena selera dan citarasa especially  dia punya red velvet dan rainbow cake !!! ❤❤❤ ada peneman harini sampai pukul 6petang baru teringat nak balik ! 🤣🤣🤣 @nazirahhashim90 🤣🤣🤣 sambil tu anak i memacam perangai kan hahaha... Apa pun kalau singgah aeon max value.. i selalu beli pastri dan bakery kat sini.. roti dia gebu sangat... #gurumeny #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #Blogger #SedapGila #MakananSedap #BerbaloiMakanSini #Sedap #KebersihanTerjaga #Berkualiti
Bila makanan sedap muka kitaorang jadi macam ni la.. anak i buat perangai pun mak tak layan sebab makanan depan mata enak sangat sampai licin makan 🤣 apa pun di @gurume.my ni ala ala high end food places with affordable prices.. local dan western pun ada.. paling best dia punya kek I recommended  sesangat.. manis manis dia kena selera dan citarasa especially  dia punya red velvet dan rainbow cake !!! ❤❤❤ ada peneman harini sampai pukul 6petang baru teringat nak balik ! 🤣🤣🤣 @nazirahhashim90 🤣🤣🤣 sambil tu anak i memacam perangai kan hahaha... Apa pun kalau singgah aeon max value.. i selalu beli pastri dan bakery kat sini.. roti dia gebu sangat... #gurumeny #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #Blogger #SedapGila #MakananSedap #BerbaloiMakanSini #Sedap #KebersihanTerjaga #Berkualiti
Bila makanan sedap muka kitaorang jadi macam ni la.. anak i buat perangai pun mak tak layan sebab makanan depan mata enak sangat sampai licin makan 🤣 apa pun di @gurume.my ni ala ala high end food places with affordable prices.. local dan western pun ada.. paling best dia punya kek I recommended  sesangat.. manis manis dia kena selera dan citarasa especially  dia punya red velvet dan rainbow cake !!! ❤❤❤ ada peneman harini sampai pukul 6petang baru teringat nak balik ! 🤣🤣🤣 @nazirahhashim90 🤣🤣🤣 sambil tu anak i memacam perangai kan hahaha... Apa pun kalau singgah aeon max value.. i selalu beli pastri dan bakery kat sini.. roti dia gebu sangat... #gurumeny #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #Blogger #SedapGila #MakananSedap #BerbaloiMakanSini #Sedap #KebersihanTerjaga #Berkualiti
Bila makanan sedap muka kitaorang jadi macam ni la.. anak i buat perangai pun mak tak layan sebab makanan depan mata enak sangat sampai licin makan 🤣 apa pun di @gurume.my ni ala ala high end food places with affordable prices.. local dan western pun ada.. paling best dia punya kek I recommended  sesangat.. manis manis dia kena selera dan citarasa especially  dia punya red velvet dan rainbow cake !!! ❤❤❤ ada peneman harini sampai pukul 6petang baru teringat nak balik ! 🤣🤣🤣 @nazirahhashim90 🤣🤣🤣 sambil tu anak i memacam perangai kan hahaha... Apa pun kalau singgah aeon max value.. i selalu beli pastri dan bakery kat sini.. roti dia gebu sangat... #gurumeny #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #Blogger #SedapGila #MakananSedap #BerbaloiMakanSini #Sedap #KebersihanTerjaga #Berkualiti
Bila makanan sedap muka kitaorang jadi macam ni la.. anak i buat perangai pun mak tak layan sebab makanan depan mata enak sangat sampai licin makan 🤣 apa pun di @gurume.my ni ala ala high end food places with affordable prices.. local dan western pun ada.. paling best dia punya kek I recommended  sesangat.. manis manis dia kena selera dan citarasa especially  dia punya red velvet dan rainbow cake !!! ❤❤❤ ada peneman harini sampai pukul 6petang baru teringat nak balik ! 🤣🤣🤣 @nazirahhashim90 🤣🤣🤣 sambil tu anak i memacam perangai kan hahaha... Apa pun kalau singgah aeon max value.. i selalu beli pastri dan bakery kat sini.. roti dia gebu sangat... #gurumeny #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #Blogger #SedapGila #MakananSedap #BerbaloiMakanSini #Sedap #KebersihanTerjaga #Berkualiti
Bila makanan sedap muka kitaorang jadi macam ni la.. anak i buat perangai pun mak tak layan sebab makanan depan mata enak sangat sampai licin makan 🤣 apa pun di @gurume.my ni ala ala high end food places with affordable prices.. local dan western pun ada.. paling best dia punya kek I recommended  sesangat.. manis manis dia kena selera dan citarasa especially  dia punya red velvet dan rainbow cake !!! ❤❤❤ ada peneman harini sampai pukul 6petang baru teringat nak balik ! 🤣🤣🤣 @nazirahhashim90 🤣🤣🤣 sambil tu anak i memacam perangai kan hahaha... Apa pun kalau singgah aeon max value.. i selalu beli pastri dan bakery kat sini.. roti dia gebu sangat... #gurumeny #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #Blogger #SedapGila #MakananSedap #BerbaloiMakanSini #Sedap #KebersihanTerjaga #Berkualiti
Bila makanan sedap muka kitaorang jadi macam ni la.. anak i buat perangai pun mak tak layan sebab makanan depan mata enak sangat sampai licin makan 🤣 apa pun di @gurume.my ni ala ala high end food places with affordable prices.. local dan western pun ada.. paling best dia punya kek I recommended sesangat.. manis manis dia kena selera dan citarasa especially dia punya red velvet dan rainbow cake !!! ❤❤❤ ada peneman harini sampai pukul 6petang baru teringat nak balik ! 🤣🤣🤣 @nazirahhashim90 🤣🤣🤣 sambil tu anak i memacam perangai kan hahaha... Apa pun kalau singgah aeon max value.. i selalu beli pastri dan bakery kat sini.. roti dia gebu sangat... #gurumeny #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #Blogger #SedapGila #MakananSedap #BerbaloiMakanSini #Sedap #KebersihanTerjaga #Berkualiti
Bila di parti.. kasut pun hilang melayang 🤣 @clozetteco  #clozetteparty2019 #clozette #clozetteambassador #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger
Bila di parti.. kasut pun hilang melayang 🤣 @clozetteco #clozetteparty2019 #clozette #clozetteambassador #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger
(uncensored voice of nenek ya) I pun tak tahu yang mana lebih excited.. nenek ke.. mak ke.. atau anak anak ? Tapi apa yang penting these kids dapat makan biskut Tiger kegemaran mereka sambil buah pembenihan pokok bunga matahari dan bunga daisyyyy.. Sempena Hari kanak-kanak sedunia pada 20 November 2019 baru baru ini apa kata kita cuba pupuk karakter dalaman anak-kanak kita untuk perkembangan yang holistik dan kekuatan dalaman mereka... Terima kasih @tigerbiscuitmy !! #KekuatanDariDalam #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #Blogger #mommy2kids #AnakAnakSayaBijakAktifPintardanPandai
(uncensored voice of nenek ya) I pun tak tahu yang mana lebih excited.. nenek ke.. mak ke.. atau anak anak ? Tapi apa yang penting these kids dapat makan biskut Tiger kegemaran mereka sambil buah pembenihan pokok bunga matahari dan bunga daisyyyy.. Sempena Hari kanak-kanak sedunia pada 20 November 2019 baru baru ini apa kata kita cuba pupuk karakter dalaman anak-kanak kita untuk perkembangan yang holistik dan kekuatan dalaman mereka... Terima kasih @tigerbiscuitmy !! #KekuatanDariDalam #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #Blogger #mommy2kids #AnakAnakSayaBijakAktifPintardanPandai
Haih pening gila nak buat pilihan dekorasi interior design tadi di @ijmland untuk designer's award. Kedua-duanya menggunakan konsep yang I suka.. kalau siang I nak konsep ceria.. kalau malam I nak konsep romantik dan relaxing... boleh tak kalau I ambil dedua je konsepnya.. haha.. apa pun tahniah pada pemenang yang menang RM20,000.. semoga dapat berikan ilham yang lebih banyak kepada mereka yang sedang mencari rumah baru... weee... Details in my blog 😊

@studiopietboon  #DesignersAward #IJMland #BuyAHouse #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette
Haih pening gila nak buat pilihan dekorasi interior design tadi di @ijmland untuk designer's award. Kedua-duanya menggunakan konsep yang I suka.. kalau siang I nak konsep ceria.. kalau malam I nak konsep romantik dan relaxing... boleh tak kalau I ambil dedua je konsepnya.. haha.. apa pun tahniah pada pemenang yang menang RM20,000.. semoga dapat berikan ilham yang lebih banyak kepada mereka yang sedang mencari rumah baru... weee... Details in my blog 😊 @studiopietboon #DesignersAward #IJMland #BuyAHouse #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette
Seronoknya JUALAN AKHIR TAHUN kembali lagi !! OMG guys !!! Berita baik yang I nak kongsikan buat anda di luar sana Kaki Fesyen !! Terutamanya yang jenis suka pakaian dan kasut berjenama dan berkualiti tinggi lebih-lebih lagi dari pereka fesyen terkenal di Malaysia Rizman Ruzaini. Kini tengah JUALAN AKHIR TAHUN, anda boleh dapatkan koleksi eksklusif mereka bagi promosi jualan hujung tahun di laman web Beli@hurr http://shop.hurr.tv. Tanpa sebarang pembelian minimum, kos penghantaran adalah percuma pada harga serendah antaranya RM149, terdapat 24 gaya untuk dimiliki dengan diskaun menarik antara 50% hingga 70%! @hurr.tv #hurrtvxRR #70percentoff
#rizmanruzaini #rizmanruzainiforsale #FashionDesignerCollection #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #Blogger
Seronoknya JUALAN AKHIR TAHUN kembali lagi !! OMG guys !!! Berita baik yang I nak kongsikan buat anda di luar sana Kaki Fesyen !! Terutamanya yang jenis suka pakaian dan kasut berjenama dan berkualiti tinggi lebih-lebih lagi dari pereka fesyen terkenal di Malaysia Rizman Ruzaini. Kini tengah JUALAN AKHIR TAHUN, anda boleh dapatkan koleksi eksklusif mereka bagi promosi jualan hujung tahun di laman web [email protected] http://shop.hurr.tv. Tanpa sebarang pembelian minimum, kos penghantaran adalah percuma pada harga serendah antaranya RM149, terdapat 24 gaya untuk dimiliki dengan diskaun menarik antara 50% hingga 70%! @hurr.tv #hurrtvxRR #70percentoff #rizmanruzaini #rizmanruzainiforsale #FashionDesignerCollection #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #Blogger
Disediakan secara panas panas berasap.. roti gebu gebas dipenuhi filling yang enak..haih makanan di @barcook_my memnag susah nak ditolak tau.. kalau nak dating ke bawalah girlfriend you all makan kat sini.. harga berbaloi.. sedap pun sedap... hehehe... jangan lupa cuba tau yang ada mushroom atau salted filling tu.. heee.

Jap karang I share link ke blog I menu yang menarik di Barcook My.. heee

#barcook #BarCookMy #Pastry #Bakery #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #Foodie #ILoveToEat
Disediakan secara panas panas berasap.. roti gebu gebas dipenuhi filling yang enak..haih makanan di @barcook_my memnag susah nak ditolak tau.. kalau nak dating ke bawalah girlfriend you all makan kat sini.. harga berbaloi.. sedap pun sedap... hehehe... jangan lupa cuba tau yang ada mushroom atau salted filling tu.. heee.

Jap karang I share link ke blog I menu yang menarik di Barcook My.. heee

#barcook #BarCookMy #Pastry #Bakery #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #Foodie #ILoveToEat
Disediakan secara panas panas berasap.. roti gebu gebas dipenuhi filling yang enak..haih makanan di @barcook_my memnag susah nak ditolak tau.. kalau nak dating ke bawalah girlfriend you all makan kat sini.. harga berbaloi.. sedap pun sedap... hehehe... jangan lupa cuba tau yang ada mushroom atau salted filling tu.. heee.

Jap karang I share link ke blog I menu yang menarik di Barcook My.. heee

#barcook #BarCookMy #Pastry #Bakery #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #Foodie #ILoveToEat
Disediakan secara panas panas berasap.. roti gebu gebas dipenuhi filling yang enak..haih makanan di @barcook_my memnag susah nak ditolak tau.. kalau nak dating ke bawalah girlfriend you all makan kat sini.. harga berbaloi.. sedap pun sedap... hehehe... jangan lupa cuba tau yang ada mushroom atau salted filling tu.. heee.

Jap karang I share link ke blog I menu yang menarik di Barcook My.. heee

#barcook #BarCookMy #Pastry #Bakery #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #Foodie #ILoveToEat
Disediakan secara panas panas berasap.. roti gebu gebas dipenuhi filling yang enak..haih makanan di @barcook_my memnag susah nak ditolak tau.. kalau nak dating ke bawalah girlfriend you all makan kat sini.. harga berbaloi.. sedap pun sedap... hehehe... jangan lupa cuba tau yang ada mushroom atau salted filling tu.. heee.

Jap karang I share link ke blog I menu yang menarik di Barcook My.. heee

#barcook #BarCookMy #Pastry #Bakery #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #Foodie #ILoveToEat
Disediakan secara panas panas berasap.. roti gebu gebas dipenuhi filling yang enak..haih makanan di @barcook_my memnag susah nak ditolak tau.. kalau nak dating ke bawalah girlfriend you all makan kat sini.. harga berbaloi.. sedap pun sedap... hehehe... jangan lupa cuba tau yang ada mushroom atau salted filling tu.. heee.

Jap karang I share link ke blog I menu yang menarik di Barcook My.. heee

#barcook #BarCookMy #Pastry #Bakery #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #Foodie #ILoveToEat
Disediakan secara panas panas berasap.. roti gebu gebas dipenuhi filling yang enak..haih makanan di @barcook_my memnag susah nak ditolak tau.. kalau nak dating ke bawalah girlfriend you all makan kat sini.. harga berbaloi.. sedap pun sedap... hehehe... jangan lupa cuba tau yang ada mushroom atau salted filling tu.. heee. Jap karang I share link ke blog I menu yang menarik di Barcook My.. heee #barcook #BarCookMy #Pastry #Bakery #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #Foodie #ILoveToEat
Tiru gaya #InstaFamous jap.. baju kena cantik cantik.. makeup kena on point.. letak filter sikit.. 😹 ala sekali sekala apa salahnya.. kah kah kah.. #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #Blogger #makeuptutorial #clozette
Tiru gaya #InstaFamous jap.. baju kena cantik cantik.. makeup kena on point.. letak filter sikit.. 😹 ala sekali sekala apa salahnya.. kah kah kah.. #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #Blogger #makeuptutorial #clozette
Time makeup helok ni la tak buat tutorial 😭 nanti I buat tutorial ya hopefully jadi cenggini la.. hahaha 😅

#GraphicEyeLiner #RainbowCrease #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #Blogger #makeuptutorial
Time makeup helok ni la tak buat tutorial 😭 nanti I buat tutorial ya hopefully jadi cenggini la.. hahaha 😅 #GraphicEyeLiner #RainbowCrease #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #Blogger #makeuptutorial
Spinning sampai Dizzy.. kalau pergi @sunwaylostworldoftambun jangan lupa naik benda ni.. kau jeritlah kekuat sepenuh hati kat situ.. hahha.. #DragonFlights #SunwayLostWorldOfTambun #amusementpark #SpinningDizzy #SkyScreamer #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #Blogger
Spinning sampai Dizzy.. kalau pergi @sunwaylostworldoftambun jangan lupa naik benda ni.. kau jeritlah kekuat sepenuh hati kat situ.. hahha.. #DragonFlights #SunwayLostWorldOfTambun #amusementpark #SpinningDizzy #SkyScreamer #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #Blogger
Thank you semua yang dm and messages me.. I dah replied some of the letters.. hee... maaf tertidur dari 2 sampai 6 petang tadi. 😫 sebab malam tadi marathon siapkan karangan yang lalu.. and layan netflix.. 😅 let me know if you have any inquiries.. im here 😜
.
.
.
.

#syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #Blogger #TidurLamaSangat
Thank you semua yang dm and messages me.. I dah replied some of the letters.. hee... maaf tertidur dari 2 sampai 6 petang tadi. 😫 sebab malam tadi marathon siapkan karangan yang lalu.. and layan netflix.. 😅 let me know if you have any inquiries.. im here 😜 . . . . #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #Blogger #TidurLamaSangat
Air hangat hangat tu datang dari sumber air semulajadi Sungai Kopisan dan mengalir terus ke kolam yang dibina. Antara nama kolam air panas yang ada di Lost World Of Tambun ialah Infinity Pool, Lost World Steam Cave, Foot Spa, Crystal Spa, Top of the World Pool, The Geyser of Tambun, Crystal Pool dan Saphira's Bistro. 
suhu antara 40°-50° cenggitu la.. tapi I lagi suka hat yang 49° tu baru rasa sedap sikit 😅 .
.

#hotsprings #hotspringslostworldoftambun #degreecelsius #lostofworldtambun #timeforfootspa  #Relaxing #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #Blogger
Air hangat hangat tu datang dari sumber air semulajadi Sungai Kopisan dan mengalir terus ke kolam yang dibina. Antara nama kolam air panas yang ada di Lost World Of Tambun ialah Infinity Pool, Lost World Steam Cave, Foot Spa, Crystal Spa, Top of the World Pool, The Geyser of Tambun, Crystal Pool dan Saphira's Bistro. suhu antara 40°-50° cenggitu la.. tapi I lagi suka hat yang 49° tu baru rasa sedap sikit 😅 . . #hotsprings #hotspringslostworldoftambun #degreecelsius #lostofworldtambun #timeforfootspa #Relaxing #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #Blogger
Come on Barbie Lets Go Party. Aw aw aw !

Baca di sini : http://www.syafierayamin.com/2019/11/mengimbau-kembali-nostalgia-barbie-dan.html

#lostworldoftambun #Barbie #YouCanBeAnything #HotWheels #ChallengeAccepted #canong7xmarkii #syafierayamincom #MomAndKidsTravel #beautyblogger #clozette
Come on Barbie Lets Go Party. Aw aw aw !

Baca di sini : http://www.syafierayamin.com/2019/11/mengimbau-kembali-nostalgia-barbie-dan.html

#lostworldoftambun #Barbie #YouCanBeAnything #HotWheels #ChallengeAccepted #canong7xmarkii #syafierayamincom #MomAndKidsTravel #beautyblogger #clozette
Come on Barbie Lets Go Party. Aw aw aw !

Baca di sini : http://www.syafierayamin.com/2019/11/mengimbau-kembali-nostalgia-barbie-dan.html

#lostworldoftambun #Barbie #YouCanBeAnything #HotWheels #ChallengeAccepted #canong7xmarkii #syafierayamincom #MomAndKidsTravel #beautyblogger #clozette
Come on Barbie Lets Go Party. Aw aw aw !

Baca di sini : http://www.syafierayamin.com/2019/11/mengimbau-kembali-nostalgia-barbie-dan.html

#lostworldoftambun #Barbie #YouCanBeAnything #HotWheels #ChallengeAccepted #canong7xmarkii #syafierayamincom #MomAndKidsTravel #beautyblogger #clozette
Come on Barbie Lets Go Party. Aw aw aw !

Baca di sini : http://www.syafierayamin.com/2019/11/mengimbau-kembali-nostalgia-barbie-dan.html

#lostworldoftambun #Barbie #YouCanBeAnything #HotWheels #ChallengeAccepted #canong7xmarkii #syafierayamincom #MomAndKidsTravel #beautyblogger #clozette
Come on Barbie Lets Go Party. Aw aw aw !

Baca di sini : http://www.syafierayamin.com/2019/11/mengimbau-kembali-nostalgia-barbie-dan.html

#lostworldoftambun #Barbie #YouCanBeAnything #HotWheels #ChallengeAccepted #canong7xmarkii #syafierayamincom #MomAndKidsTravel #beautyblogger #clozette
Come on Barbie Lets Go Party. Aw aw aw ! Baca di sini : http://www.syafierayamin.com/2019/11/mengimbau-kembali-nostalgia-barbie-dan.html #lostworldoftambun #Barbie #YouCanBeAnything #HotWheels #ChallengeAccepted #canong7xmarkii #syafierayamincom #MomAndKidsTravel #beautyblogger #clozette
Ingatkan buat Fondant thingy ni senang rupanya take time juga nak bentuk shape... nak control gula tu.. hehhe.. apa pun kelas baking di @collinskitchenlab_ memang best.. bawa anak anak lagi happening.. Thanks @theasianparent_my for having us the mommies... this time baking class with kids.. bukan mak mak je belajar.. anak anak pun belajar sekali... siap makan  fondant tu 😹😹😹 #collinskitchenlab #collinskitchen #fondantcake #fondantcupcakes #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #theasianparent
Ingatkan buat Fondant thingy ni senang rupanya take time juga nak bentuk shape... nak control gula tu.. hehhe.. apa pun kelas baking di @collinskitchenlab_ memang best.. bawa anak anak lagi happening.. Thanks @theasianparent_my for having us the mommies... this time baking class with kids.. bukan mak mak je belajar.. anak anak pun belajar sekali... siap makan fondant tu 😹😹😹 #collinskitchenlab #collinskitchen #fondantcake #fondantcupcakes #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette #theasianparent
Nikmati RM11 Penghantaran Percuma hari ini ! Kenapa ? Sebab ada JUALAN Besar-besaran tahun ni lagi ! Betul Guys ! Ianya ialah Jualan Besar-besaran @Shopee_My 11.11 !! FOMO Peeps, jangan lepaskan peluang berbelanja pada 11.11 OKAY ?

BELI BELAH dan Jangan Berhenti pada Jualan Besar-Besaran @shopee_my :D 
Muat turun di sini :  bit.ly/2lFpkQx dan masukkan kod : FIERAXSHOPEE sebelum anda check out untuk nikmati diskaun RM7 bagi pengguna baru. 
#ShopeeMy1111 #ShopeeMy11111 #ShopeeMy #ShopeeBigSale #ShopeeAmbassador #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette
Nikmati RM11 Penghantaran Percuma hari ini ! Kenapa ? Sebab ada JUALAN Besar-besaran tahun ni lagi ! Betul Guys ! Ianya ialah Jualan Besar-besaran @Shopee_My 11.11 !! FOMO Peeps, jangan lepaskan peluang berbelanja pada 11.11 OKAY ? BELI BELAH dan Jangan Berhenti pada Jualan Besar-Besaran @shopee_my :D Muat turun di sini :  bit.ly/2lFpkQx dan masukkan kod : FIERAXSHOPEE sebelum anda check out untuk nikmati diskaun RM7 bagi pengguna baru. #ShopeeMy1111 #ShopeeMy11111 #ShopeeMy #ShopeeBigSale #ShopeeAmbassador #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette
Jualan BESAR BESARAN lagi sekali TAHUN ni ??!!! Ye betul Guys ! @shopee_my  JUALAN BESAR-Besaran akan berlangsung pada 11 November 2019 ! Nikmati RM11 penghantaran percuma setiap hari ! FOMO peeps, jangan lepaskan peluang ini pada 11.11 tau !! Muat turun di sini :  bit.ly/2lFpkQx dan masukkan kod : FIERAXSHOPEE sebelum anda check out untuk nikmati diskaun RM7 bagi pengguna baru. 
#ShopeeMy1111 #ShopeeMy11111 #ShopeeMy #ShopeeBigSale #ShopeeAmbassador #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette
Jualan BESAR BESARAN lagi sekali TAHUN ni ??!!! Ye betul Guys ! @shopee_my  JUALAN BESAR-Besaran akan berlangsung pada 11 November 2019 ! Nikmati RM11 penghantaran percuma setiap hari ! FOMO peeps, jangan lepaskan peluang ini pada 11.11 tau !! Muat turun di sini :  bit.ly/2lFpkQx dan masukkan kod : FIERAXSHOPEE sebelum anda check out untuk nikmati diskaun RM7 bagi pengguna baru. #ShopeeMy1111 #ShopeeMy11111 #ShopeeMy #ShopeeBigSale #ShopeeAmbassador #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette
LOAD MORE