Avatar for Syafiera
ambassador
Syafiera
Member since 10 Dec 2014

Syafiera Yamin 💘 🤖wishlist:#travel1duniawith2kids 🌸@projeksuprise_srikandilicious 🍣 @sushi.vid FAM ! 📽YouTube Syafiera Yamin 📩[email protected] 📝Cerpen... - read more

Syafiera
Member since 10 Dec 2014

Syafiera Yamin 💘 🤖wishlist:#travel1duniawith2kids 🌸@projeksuprise_srikandilicious 🍣 @sushi.vid FAM ! 📽YouTube Syafiera Yamin 📩[email protected] 📝Cerpen... - read more

Bayangkan tengah main game sekali Crush kau pandang pandang kat kau.. 🤣🤣🤣 @s... - read more

Sis cuba makeup ala ala Nowaaa Danish harini.. ada meeting ni 🤣.. harap tak ada la acik acik... - read more

Ceriakan harimu dengan I pagi pagi ni.. 😹😹😹 @tiktok.malaysia #TikTokMalaysia... - read more

Orange Dan gebu dalam @tiktok.malaysia #catchallenge #angrycat #tiktokcatchallenge #catsofinstagram... - read more

Kemain ya makcik makcik tiktok nowadays.. tak ingat dosa.. udahlah @tiktok.malaysia huuhu selamat... - read more

Tik Tok tahap gedik level dewa 🤣 #TikTokMalaysia #TikTok #tiktokdance #TikTokGedik #syafier... - read more

TikTok Gedik the second 🤣🤣 @tiktok.malaysia #TikTokMalaysia #syafierayamincom #beau... - read more

1st video in my Tiktok channel.. Habislah lepas ni korang layanlah video kegedikan aku soonest ... - read more

Ingat hari ahad ni nak tidur... Sekali ada orang ajak dating siap cakap dah tempah tiket.. okeylah a... - read more

Apakah MISI anda tahun ni ?? Macam I punya Misi nak UPGRADE laptop nak @msigaming #GT76Titan dan sm... - read more

Oh shit ! Haha dah dapat #dota2 #dota2legend #2stars tak tahu berapa kali aku kena #LPDota #LowPrior... - read more

Apa khabar you all ? Salam Jumaat. I dengan mommy #tortoiseshellcat #tortoiseshell #catsofinstagram... - read more

Masak apa malam ni ? Haih otak nak rank malam ni tapi tu la dok fikir nak masak apa malam ni.. dile... - read more

Sempena bulan yang penuh dengan kasih sayang ni, jom semarakkan lagi hubungan cinta bersama insan ya... - read more

Buat apa tu ? . . . . . . . . . . . Saya macam biasa habiskan duit laki yang semakin lama semakin ba... - read more

Karpet untuk hari raya ? Alamak tiba tiba mood nak cari karpet baru.. Nak buat ala ala style Morocc... - read more

Assalamualaikum Dan selamat pagi.. . . ... . . . . . . . . #OrangeCat #KucingOren #KucingKampung #c... - read more

Ni ha I masak Tom yam Seafood ada mussels, ikan tenggiri sotong.. Cendawan.. apa pun Adelia approve... - read more

Bila anak kau pun muka lebih kurang macam kau. #daughter #mommyanddaughter #goodmorning #selamatpag... - read more

Jom kita selfie.. Gebu : AHHH !! Lemas... 😅 #CatOfTheDay #SelfieWithCat #catsofinstagram #K... - read more

Suri rumah - pekerjaan yang selalu di pandang hina oleh sekian manusia. Tahu tak selama I bekerja d... - read more

Anda ada masalah Kulit sensitif ? Ye memang I akui kulit I agak sensitif. Mudah betul ye anasir jah... - read more

Peluang sentiasa ada ! ❤ #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger... - read more

#dailymemes #dailymotivation #multitaskingmom #multitaskingmama #tiredmom #lovemyself #mentalhealtha... - read more

Cabaran utama bila nak menyerap aura dan energi orang orang yang berjaya meletakkan diri mereka dala... - read more

Kad 300 rm 25 keping dah siap! Lantak p la orang kata tak cantik ke tak kreatif ke janji design muka... - read more

Tortoiseshells lack the white and are often mottled. So Pumpkin is considered a calico&nbs... - read more

#Wednesday #2020 #JobDone #MeTime #LongHair #Hairstyle #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMala... - read more

Check in di @putradeallsuites last year lepas balik dari majlis kahwin adik di Sungai siput.. dah al... - read more

Dalam Malaysia pun ada double rainbow. ❤❤❤ #dekatjer #TamanRekreasiGunungLang #... - read more