Avatar for Syafiera
ambassador
Syafiera
Member since 10 Dec 2014

Syafiera Yamin 💘 🤖wishlist:#travel1duniawith2kids 🌸@projeksuprise_srikandilicious 🍣 @sushi.vid FAM ! 📽YouTube Syafiera Yamin 📩[email protected] 📝Cerpen... - read more

Syafiera
Member since 10 Dec 2014

Syafiera Yamin 💘 🤖wishlist:#travel1duniawith2kids 🌸@projeksuprise_srikandilicious 🍣 @sushi.vid FAM ! 📽YouTube Syafiera Yamin 📩[email protected] 📝Cerpen... - read more

Selain daripada menjadi seorang blogger Dan surirumah sepenuh masa, I juga mempunyai hobi menanam po... - read more

Orang lain makan nasi lemak pepagi ni.. I dah kena tukar rutin.. malas nak mengunyah 😆 nasib... - read more

Summarie lancarkan rangkaian produk mandian dan penjagaan rambut semulajadi yang mampu milik serta f... - read more

Hi. Starting my journey today #Braces #BracesMom #syafierayamincom #beautyblogger #clozette

Balik lewat malam tadi with raining days.. But then woke up.. check out my garden.. Nampak this yell... - read more

meh jom buat light light makeup dengan @romanticbeautyasia Dapatkan Sakura Mousse Lipstick : https... - read more

Harini macam biasa kemas rumah, bersihkan rumah dari habuk dan segala kotoran dengan @ecominim.my he... - read more

Struggling nak biasakan diri with the new hair look.. now tengah berusaha nak dapatkan warna rambut... - read more

Cleaning HABUKS.. #MakeupTable #VanityTable #MiniVanity #MiniVanityMirror #VanityMirror #MakeupVanit... - read more

Mudahnya Ordered secara Online dan boleh pick up barang sekiranya anda berada berdekatan di Baloy Me... - read more

Okay mangkuk kacau.. #trampolinefail #trampolinejumping #clozette #roadtofitness #41kgoff💪 #... - read more

Kanak-kanak sekarang dah boleh buat pelaburan dari kecil tau.. nanti ''coming raya" dapat duit raya... - read more

Bila bab makanan yang menyihatkan tubuh badan memang I obsessed nak cuba lebih-lebih lagi dari baha... - read more

Bibir rasa lembut, lembab dan mungil ! Last time I singgah Watsons dan beli @lipicemalaysia bertema... - read more

Wanita Cukup Berani Satu ayat yang membuatkan minda ku tersedar agar menjadi seorang wanita yang be... - read more

Kali kedua buat Hair Treatment di @organicohaircare ... ps : Ni I nak kongsikan rawatan rambut yan... - read more

Dari kuku biasa biasa jadi luar biasa.. Nak mix & match pun senang bila kuku nampak cun-melecun.. I... - read more

Makin lama makin Wow ya @marrybrownmy buat kita nak singgah hari hari dah kenapa.. menu makin lama m... - read more

Done 2 km road to 41 kgs. Nak kurus cantik menawan dan montok tanpa pil kurus.. aci tak !! #bicycl... - read more

Malas nak buat cerpen korang layan je lah video #tortoiseshellcat I yang gemok tiber 🤣 #cloz... - read more

Okay okay re-try balik Gebu with new leaf of #Monstera haa macam tu la.. hopefully korang tak kokak... - read more

Nak buat kenangan dengan #Monstera berlubang ni.. Gebu sekali tu je dia pandang kamera tau.. #syafie... - read more

Lama tak pegang gunting tau.. Trim rambut nipis dan bercabang.. #PotongRambut #TrimMyHair #HairCut... - read more

Street Churros DIY Home Kit anda dah boleh masak sendiri sama ada untuk 'breakfast' atau 'snack time... - read more

Eh banyaknya bunga matahari kat sini ! I suka betul nak bergambar kat @mitsuioutletparkkliasepang ni... - read more

Kadang-kadang I memang tak sempat nak sediakan makanan 'heavy' tiap pagi before anak nak pergi sekol... - read more

D'Aura adalah jenama minyak kelapa dara no.1 di Malaysia. Keaslian dan ketulenan terjamin kerana dih... - read more

Dah besar dah 2 ekor ni.. rasanya 6 nak masuk 8 bulan dah umurnya.. hee.. #Meow #meowstagram #cloz... - read more

Lama tak makan steamboat.. Nak singgah la nanti.. #Lapar #Steamboat #NakMakanSteambot #syafierayam... - read more

Ada jerawat naik lepas ni dah tak kisah dah sebab setiap kali naik boleh je banteras mereka ni denga... - read more