Avatar for Syafiera
ambassador
Syafiera
Member since 10 Dec 2014

Syafiera Yamin 💘 🤖wishlist:#travel1duniawith2kids 🌸@projeksuprise_srikandilicious 🍣 @sushi.vid FAM ! 📽YouTube Syafiera Yamin 📩[email protected]ail.com 📝Cerpen... - read more

Syafiera
Member since 10 Dec 2014

Syafiera Yamin 💘 🤖wishlist:#travel1duniawith2kids 🌸@projeksuprise_srikandilicious 🍣 @sushi.vid FAM ! 📽YouTube Syafiera Yamin 📩[email protected] 📝Cerpen... - read more

Good morning from Lady Mami. Home made pancake totally different ya bentuk dia dari mix siap never... - read more

Nasib baik tak buang !!! Last time siap balut dah letak dalam kotak nak buang.. sekali tu tak tahu n... - read more

alice + olivia by stacey bendet xoxo maybelline new york ☆ Super Cushion Power Cover Cushion... - read more

Guna blender bajet pun dapat nikmati jus smoothie ala-ala di boost. Sis guna @philips_my blender ya... - read more

You all masak apa harini ? Kita buat bubur daging.. Mudah rupanya.. Video penuh sis upload dalam i... - read more

Dah Cuba ke belum ? Melano CC - brightening gel ? Penjagaan kulit wajah paling popular di Jepun ya... - read more

Kulit sensitif ? Sis baru guna Blue Chamomile Soothing Repair Cream terbaru dikeluarkan oleh @mamon... - read more

Emas ! Emas ! Wanita Dan emas memang tak boleh dipisahkan.. Sis nak kongsi kat you all yang suka ku... - read more

Makan sayur jap.. Makhluk berbulu baru pakai rantai berloceng 😬 Nama biasa biasa je mama d... - read more

Another morning dengan suhu sejuk and honey tea lemonade... how are you guys.. I feel like I tengah... - read more

Orang nak belanja.. ikut kan aja.. Okay je mana mana nak bagi.. orang dah nak belikan syukur je la..... - read more

TUTORIAL #lathimakeupchallenge Haa ni sis ajar ni korang jangan lah ketawa ek.. haha.. 1st : Rakam... - read more

Dah tidur ke tu. 🤣 #lathichallenge #lathiweirdgenius #lathimakeup #lathimakeupchallenge #l... - read more

Dah tidur ke tu. 🤣 #lathichallenge #lathiweirdgenius #lathimakeup #lathimakeupchallenge #l... - read more

#BarbieGirlChallenge pukul #1am 🤭 #TakAdaKerja #HidungTersumbat #NakPergiSalon #syafierayami... - read more

Set KI Flash LED Orange Toothbrush and Toothpaste Whitening Dental Care for Kids & Children Set Ber... - read more

Guys ! Siapa kat sini sambil buat kerja di rumah sambil dengar muzik ? I la Salah sorang tu tau.. s... - read more

Nampak tak I dekat video latest I posted ? Haa ni dia gadget terbaru kegemaran I.. tadaaa... realme... - read more

Mak umur 29 .. Anak sulung 8 tahun.. Adelia 4 tahun.. Gebu oren 7 bulan.. #syafierayamincom #Beautif... - read more

Siapa kata tanah kecil tak boleh tanam sayur and other plants.. . Pasu kan ada... hew hew... hew.. .... - read more

Kulit sensitif ? Sis baru guna Blue Chamomile Soothing Repair Cream terbaru dikeluarkan oleh @mamon... - read more

Adelia done reviewed @aliceandolivia xoxo @maybelline full video : https://youtu.be/F2LcYj9ROS8 @nu... - read more

#MiniGarden siap ! Nak kena beli lagi rak ni.. nak letak nanas pula.. 😅 . . . . #syafieraya... - read more

My current favourite skincare routine. #SkincareCareRoutine #syafierayamincom #beautyblogger #Blogg... - read more

Cara penjagaan Phalaenopsis ( orchid planting care ) ✔ Tak boleh cahaya secara terus ✔... - read more

Bestnya bila jadi ahli elit Watsons - ada barangan keperluaan dalam pek istimewa W untuk I Dan orang... - read more

Hari ni hari ketiga I berpuasa hee.. Seronok rasanya seperti berada dalam bulan Ramadan lagi.. Palin... - read more

Excitednya tengok bunga 🌹 yang semakin kembang.. agak agak bila boleh SNAP sebelum tot tot t... - read more

Saying GOODBYE to this stainless steel kitchen cabinet soonest... sebab sis nak tukar citarasa... sa... - read more

Jenis kerusi untuk wanita.. Kerusi berlubang - untuk bertanggas Kerusi ikea - untuk capai benda ting... - read more