Syafiera/items | Clozette
Syafiera - Syafiera Yamin ๐Ÿ’˜ ๐Ÿค–wishlist:#travel1duniawith2kids ๐ŸŒธ@projeksuprise_srikandilicious ๐Ÿฃ @sushi.vid FAM ! ๐Ÿ“ฝYouTube Syafiera Yamin ๐Ÿ“ฉSyafierayamin@gmail.com ๐Ÿ“Cerpen โคต www.syafierayamin.com
AMBASSADOR
        3.8K SOCIALBEATS
Syafiera Yamin ๐Ÿ’˜ ๐Ÿค–wishlist:#travel1duniawith2kids ๐ŸŒธ@projeksuprise_srikandilicious ๐Ÿฃ @sushi.vid FAM ! ๐Ÿ“ฝYouTube Syafiera Yamin ๐Ÿ“ฉ[email protected] ๐Ÿ“Cerpen โคต www.syafierayamin.com
About Syafiera
Syafiera Yamin ๐Ÿ’˜
๐Ÿค–wishlist:#travel1duniawith2kids
๐ŸŒธ@projeksuprise_srikandilicious
๐Ÿฃ @sushi.vid FAM !
๐Ÿ“ฝYouTube Syafiera Yamin
๐Ÿ“ฉ[email protected]
๐Ÿ“Cerpen โคต
www.syafierayamin.com
Island village !! Kat Kampung Pulau je.. beraya di Negeri Sembilan pula. Besok dah balik Selangor keje di KL dah ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ kami balik kampung mesti bawa Trunki Una Unicorn untuk  bawa pakaian @nuradeliaisabella2015 ke sana ke sini.. beli satu anak anak you all do @bloomandgrowasia @smartmumasia 
#TrunkiMalaysia #Mom2kids #daughter #KidsLuggage #Unicorn #UnaUnicorn #TrunkiUnaUnicorn #syafierayamincom #beautyblogger #MommyBlogger #clozette
Island village !! Kat Kampung Pulau je.. beraya di Negeri Sembilan pula. Besok dah balik Selangor keje di KL dah ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ kami balik kampung mesti bawa Trunki Una Unicorn untuk  bawa pakaian @nuradeliaisabella2015 ke sana ke sini.. beli satu anak anak you all do @bloomandgrowasia @smartmumasia 
#TrunkiMalaysia #Mom2kids #daughter #KidsLuggage #Unicorn #UnaUnicorn #TrunkiUnaUnicorn #syafierayamincom #beautyblogger #MommyBlogger #clozette
Island village !! Kat Kampung Pulau je.. beraya di Negeri Sembilan pula. Besok dah balik Selangor keje di KL dah ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ kami balik kampung mesti bawa Trunki Una Unicorn untuk  bawa pakaian @nuradeliaisabella2015 ke sana ke sini.. beli satu anak anak you all do @bloomandgrowasia @smartmumasia 
#TrunkiMalaysia #Mom2kids #daughter #KidsLuggage #Unicorn #UnaUnicorn #TrunkiUnaUnicorn #syafierayamincom #beautyblogger #MommyBlogger #clozette
Island village !! Kat Kampung Pulau je.. beraya di Negeri Sembilan pula. Besok dah balik Selangor keje di KL dah ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ kami balik kampung mesti bawa Trunki Una Unicorn untuk  bawa pakaian @nuradeliaisabella2015 ke sana ke sini.. beli satu anak anak you all do @bloomandgrowasia @smartmumasia 
#TrunkiMalaysia #Mom2kids #daughter #KidsLuggage #Unicorn #UnaUnicorn #TrunkiUnaUnicorn #syafierayamincom #beautyblogger #MommyBlogger #clozette
Island village !! Kat Kampung Pulau je.. beraya di Negeri Sembilan pula. Besok dah balik Selangor keje di KL dah ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ kami balik kampung mesti bawa Trunki Una Unicorn untuk  bawa pakaian @nuradeliaisabella2015 ke sana ke sini.. beli satu anak anak you all do @bloomandgrowasia @smartmumasia 
#TrunkiMalaysia #Mom2kids #daughter #KidsLuggage #Unicorn #UnaUnicorn #TrunkiUnaUnicorn #syafierayamincom #beautyblogger #MommyBlogger #clozette
Island village !! Kat Kampung Pulau je.. beraya di Negeri Sembilan pula. Besok dah balik Selangor keje di KL dah ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ kami balik kampung mesti bawa Trunki Una Unicorn untuk  bawa pakaian @nuradeliaisabella2015 ke sana ke sini.. beli satu anak anak you all do @bloomandgrowasia @smartmumasia 
#TrunkiMalaysia #Mom2kids #daughter #KidsLuggage #Unicorn #UnaUnicorn #TrunkiUnaUnicorn #syafierayamincom #beautyblogger #MommyBlogger #clozette
Island village !! Kat Kampung Pulau je.. beraya di Negeri Sembilan pula. Besok dah balik Selangor keje di KL dah ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ kami balik kampung mesti bawa Trunki Una Unicorn untuk  bawa pakaian @nuradeliaisabella2015 ke sana ke sini.. beli satu anak anak you all do @bloomandgrowasia @smartmumasia 
#TrunkiMalaysia #Mom2kids #daughter #KidsLuggage #Unicorn #UnaUnicorn #TrunkiUnaUnicorn #syafierayamincom #beautyblogger #MommyBlogger #clozette
Island village !! Kat Kampung Pulau je.. beraya di Negeri Sembilan pula. Besok dah balik Selangor keje di KL dah ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ kami balik kampung mesti bawa Trunki Una Unicorn untuk bawa pakaian @nuradeliaisabella2015 ke sana ke sini.. beli satu anak anak you all do @bloomandgrowasia @smartmumasia #TrunkiMalaysia #Mom2kids #daughter #KidsLuggage #Unicorn #UnaUnicorn #TrunkiUnaUnicorn #syafierayamincom #beautyblogger #MommyBlogger #clozette
Casual Raya tahun ni boleh tak.. #CasualRaya #Kuning #KuningMustard #syafierayamincom #clozette
Casual Raya tahun ni boleh tak.. #CasualRaya #Kuning #KuningMustard #syafierayamincom #clozette
DETTOL Set Giveaway !! Tahukah anda mengapa kita digalakkan untuk jadikan rutin mencuci tangan sebagai amalan ? Kalau I mudah je.. satu sebab nak bersihkan tangan dari kotoran Dan pembiakan kuman. Bila dah bersih nak makan pakai tangan pun tak rasa ragu-ragu tau.

You all ada jawapan yang lebih baik dari I ?  Cepat komen di bawah sebelum 16 Jun 2019.. komen terbaik boleh menang satu Set Dettol ni tau.. #DettolRamadan2019 #Dettol #Giveaway #SyafieraYaminCom #Blogger #BloggerMY #BloggerMalaysia #RamadanGiveaway #clozette
DETTOL Set Giveaway !! Tahukah anda mengapa kita digalakkan untuk jadikan rutin mencuci tangan sebagai amalan ? Kalau I mudah je.. satu sebab nak bersihkan tangan dari kotoran Dan pembiakan kuman. Bila dah bersih nak makan pakai tangan pun tak rasa ragu-ragu tau. You all ada jawapan yang lebih baik dari I ? Cepat komen di bawah sebelum 16 Jun 2019.. komen terbaik boleh menang satu Set Dettol ni tau.. #DettolRamadan2019 #Dettol #Giveaway #SyafieraYaminCom #Blogger #BloggerMY #BloggerMalaysia #RamadanGiveaway #clozette
Berbuka puasa di @bbqchickenmalaysia di @fabertowers .. Cuba set Ramadan.. premium ayam percik, boleh pilih 3 sides dishe ( kami pilih onion ring, pasta, corn, mushroom rice, French rice Dan sayur bawang tu lupa pula namanya ) and free flow ice lemon tea atau 100plus...... Kitaorang teruja ada ayam Korea tapi spicy habis iaitu Mala Chicken.. lagi spicy dari I I masak and husband approved the menus.. dia cakap banyak betul pilihan makanan kat bbq chicken Malaysia.. next time datang nak try another menu.. mala chicken ada live review dekat I punya Facebook ya.. #bbqchickenmalaysia #bbqchickenmalaysiafabertowers
#setramadan #berbukapuasa #clozette #syafierayamincom  #MalaChicken #sedap #HusbandApproved ! #foodreview
Berbuka puasa di @bbqchickenmalaysia di @fabertowers .. Cuba set Ramadan.. premium ayam percik, boleh pilih 3 sides dishe ( kami pilih onion ring, pasta, corn, mushroom rice, French rice Dan sayur bawang tu lupa pula namanya ) and free flow ice lemon tea atau 100plus...... Kitaorang teruja ada ayam Korea tapi spicy habis iaitu Mala Chicken.. lagi spicy dari I I masak and husband approved the menus.. dia cakap banyak betul pilihan makanan kat bbq chicken Malaysia.. next time datang nak try another menu.. mala chicken ada live review dekat I punya Facebook ya.. #bbqchickenmalaysia #bbqchickenmalaysiafabertowers
#setramadan #berbukapuasa #clozette #syafierayamincom  #MalaChicken #sedap #HusbandApproved ! #foodreview
Berbuka puasa di @bbqchickenmalaysia di @fabertowers .. Cuba set Ramadan.. premium ayam percik, boleh pilih 3 sides dishe ( kami pilih onion ring, pasta, corn, mushroom rice, French rice Dan sayur bawang tu lupa pula namanya ) and free flow ice lemon tea atau 100plus...... Kitaorang teruja ada ayam Korea tapi spicy habis iaitu Mala Chicken.. lagi spicy dari I I masak and husband approved the menus.. dia cakap banyak betul pilihan makanan kat bbq chicken Malaysia.. next time datang nak try another menu.. mala chicken ada live review dekat I punya Facebook ya.. #bbqchickenmalaysia #bbqchickenmalaysiafabertowers
#setramadan #berbukapuasa #clozette #syafierayamincom  #MalaChicken #sedap #HusbandApproved ! #foodreview
Berbuka puasa di @bbqchickenmalaysia di @fabertowers .. Cuba set Ramadan.. premium ayam percik, boleh pilih 3 sides dishe ( kami pilih onion ring, pasta, corn, mushroom rice, French rice Dan sayur bawang tu lupa pula namanya ) and free flow ice lemon tea atau 100plus...... Kitaorang teruja ada ayam Korea tapi spicy habis iaitu Mala Chicken.. lagi spicy dari I I masak and husband approved the menus.. dia cakap banyak betul pilihan makanan kat bbq chicken Malaysia.. next time datang nak try another menu.. mala chicken ada live review dekat I punya Facebook ya.. #bbqchickenmalaysia #bbqchickenmalaysiafabertowers
#setramadan #berbukapuasa #clozette #syafierayamincom  #MalaChicken #sedap #HusbandApproved ! #foodreview
Berbuka puasa di @bbqchickenmalaysia di @fabertowers .. Cuba set Ramadan.. premium ayam percik, boleh pilih 3 sides dishe ( kami pilih onion ring, pasta, corn, mushroom rice, French rice Dan sayur bawang tu lupa pula namanya ) and free flow ice lemon tea atau 100plus...... Kitaorang teruja ada ayam Korea tapi spicy habis iaitu Mala Chicken.. lagi spicy dari I I masak and husband approved the menus.. dia cakap banyak betul pilihan makanan kat bbq chicken Malaysia.. next time datang nak try another menu.. mala chicken ada live review dekat I punya Facebook ya.. #bbqchickenmalaysia #bbqchickenmalaysiafabertowers
#setramadan #berbukapuasa #clozette #syafierayamincom  #MalaChicken #sedap #HusbandApproved ! #foodreview
Berbuka puasa di @bbqchickenmalaysia di @fabertowers .. Cuba set Ramadan.. premium ayam percik, boleh pilih 3 sides dishe ( kami pilih onion ring, pasta, corn, mushroom rice, French rice Dan sayur bawang tu lupa pula namanya ) and free flow ice lemon tea atau 100plus...... Kitaorang teruja ada ayam Korea tapi spicy habis iaitu Mala Chicken.. lagi spicy dari I I masak and husband approved the menus.. dia cakap banyak betul pilihan makanan kat bbq chicken Malaysia.. next time datang nak try another menu.. mala chicken ada live review dekat I punya Facebook ya.. #bbqchickenmalaysia #bbqchickenmalaysiafabertowers
#setramadan #berbukapuasa #clozette #syafierayamincom  #MalaChicken #sedap #HusbandApproved ! #foodreview
Berbuka puasa di @bbqchickenmalaysia di @fabertowers .. Cuba set Ramadan.. premium ayam percik, boleh pilih 3 sides dishe ( kami pilih onion ring, pasta, corn, mushroom rice, French rice Dan sayur bawang tu lupa pula namanya ) and free flow ice lemon tea atau 100plus...... Kitaorang teruja ada ayam Korea tapi spicy habis iaitu Mala Chicken.. lagi spicy dari I I masak and husband approved the menus.. dia cakap banyak betul pilihan makanan kat bbq chicken Malaysia.. next time datang nak try another menu.. mala chicken ada live review dekat I punya Facebook ya.. #bbqchickenmalaysia #bbqchickenmalaysiafabertowers
#setramadan #berbukapuasa #clozette #syafierayamincom  #MalaChicken #sedap #HusbandApproved ! #foodreview
Berbuka puasa di @bbqchickenmalaysia di @fabertowers .. Cuba set Ramadan.. premium ayam percik, boleh pilih 3 sides dishe ( kami pilih onion ring, pasta, corn, mushroom rice, French rice Dan sayur bawang tu lupa pula namanya ) and free flow ice lemon tea atau 100plus...... Kitaorang teruja ada ayam Korea tapi spicy habis iaitu Mala Chicken.. lagi spicy dari I I masak and husband approved the menus.. dia cakap banyak betul pilihan makanan kat bbq chicken Malaysia.. next time datang nak try another menu.. mala chicken ada live review dekat I punya Facebook ya.. #bbqchickenmalaysia #bbqchickenmalaysiafabertowers
#setramadan #berbukapuasa #clozette #syafierayamincom  #MalaChicken #sedap #HusbandApproved ! #foodreview
Berbuka puasa di @bbqchickenmalaysia di @fabertowers .. Cuba set Ramadan.. premium ayam percik, boleh pilih 3 sides dishe ( kami pilih onion ring, pasta, corn, mushroom rice, French rice Dan sayur bawang tu lupa pula namanya ) and free flow ice lemon tea atau 100plus...... Kitaorang teruja ada ayam Korea tapi spicy habis iaitu Mala Chicken.. lagi spicy dari I I masak and husband approved the menus.. dia cakap banyak betul pilihan makanan kat bbq chicken Malaysia.. next time datang nak try another menu.. mala chicken ada live review dekat I punya Facebook ya.. #bbqchickenmalaysia #bbqchickenmalaysiafabertowers
#setramadan #berbukapuasa #clozette #syafierayamincom  #MalaChicken #sedap #HusbandApproved ! #foodreview
Berbuka puasa di @bbqchickenmalaysia di @fabertowers .. Cuba set Ramadan.. premium ayam percik, boleh pilih 3 sides dishe ( kami pilih onion ring, pasta, corn, mushroom rice, French rice Dan sayur bawang tu lupa pula namanya ) and free flow ice lemon tea atau 100plus...... Kitaorang teruja ada ayam Korea tapi spicy habis iaitu Mala Chicken.. lagi spicy dari I I masak and husband approved the menus.. dia cakap banyak betul pilihan makanan kat bbq chicken Malaysia.. next time datang nak try another menu.. mala chicken ada live review dekat I punya Facebook ya.. #bbqchickenmalaysia #bbqchickenmalaysiafabertowers #setramadan #berbukapuasa #clozette #syafierayamincom #MalaChicken #sedap #HusbandApproved ! #foodreview
Pemaisuri dari Kayangan ๐Ÿ˜ | I am a Queen of the Day |

Just had a TIPTOP beauty services at @leenbeauty_my  from massage, sauna, morrocon bath, mask and body scrub. Ended up with a bridal makeup look by @mimiesaminofficial. Did you know the price range for several beauty services at Leen Beauty is actually starting from RM10? 
#LeenBeauty #LeenBeautyMy #bridalmakeup #BridalMakeupLook #QueenMakeup #WeddingDress #Princess #ModelOfTheDay #clozette #BeautyBlogger #MorocconBath
Pemaisuri dari Kayangan ๐Ÿ˜ | I am a Queen of the Day |

Just had a TIPTOP beauty services at @leenbeauty_my  from massage, sauna, morrocon bath, mask and body scrub. Ended up with a bridal makeup look by @mimiesaminofficial. Did you know the price range for several beauty services at Leen Beauty is actually starting from RM10? 
#LeenBeauty #LeenBeautyMy #bridalmakeup #BridalMakeupLook #QueenMakeup #WeddingDress #Princess #ModelOfTheDay #clozette #BeautyBlogger #MorocconBath
Pemaisuri dari Kayangan ๐Ÿ˜ | I am a Queen of the Day |

Just had a TIPTOP beauty services at @leenbeauty_my  from massage, sauna, morrocon bath, mask and body scrub. Ended up with a bridal makeup look by @mimiesaminofficial. Did you know the price range for several beauty services at Leen Beauty is actually starting from RM10? 
#LeenBeauty #LeenBeautyMy #bridalmakeup #BridalMakeupLook #QueenMakeup #WeddingDress #Princess #ModelOfTheDay #clozette #BeautyBlogger #MorocconBath
Pemaisuri dari Kayangan ๐Ÿ˜ | I am a Queen of the Day |

Just had a TIPTOP beauty services at @leenbeauty_my  from massage, sauna, morrocon bath, mask and body scrub. Ended up with a bridal makeup look by @mimiesaminofficial. Did you know the price range for several beauty services at Leen Beauty is actually starting from RM10? 
#LeenBeauty #LeenBeautyMy #bridalmakeup #BridalMakeupLook #QueenMakeup #WeddingDress #Princess #ModelOfTheDay #clozette #BeautyBlogger #MorocconBath
Pemaisuri dari Kayangan ๐Ÿ˜ | I am a Queen of the Day |

Just had a TIPTOP beauty services at @leenbeauty_my  from massage, sauna, morrocon bath, mask and body scrub. Ended up with a bridal makeup look by @mimiesaminofficial. Did you know the price range for several beauty services at Leen Beauty is actually starting from RM10? 
#LeenBeauty #LeenBeautyMy #bridalmakeup #BridalMakeupLook #QueenMakeup #WeddingDress #Princess #ModelOfTheDay #clozette #BeautyBlogger #MorocconBath
Pemaisuri dari Kayangan ๐Ÿ˜ | I am a Queen of the Day |

Just had a TIPTOP beauty services at @leenbeauty_my  from massage, sauna, morrocon bath, mask and body scrub. Ended up with a bridal makeup look by @mimiesaminofficial. Did you know the price range for several beauty services at Leen Beauty is actually starting from RM10? 
#LeenBeauty #LeenBeautyMy #bridalmakeup #BridalMakeupLook #QueenMakeup #WeddingDress #Princess #ModelOfTheDay #clozette #BeautyBlogger #MorocconBath
Pemaisuri dari Kayangan ๐Ÿ˜ | I am a Queen of the Day |

Just had a TIPTOP beauty services at @leenbeauty_my  from massage, sauna, morrocon bath, mask and body scrub. Ended up with a bridal makeup look by @mimiesaminofficial. Did you know the price range for several beauty services at Leen Beauty is actually starting from RM10? 
#LeenBeauty #LeenBeautyMy #bridalmakeup #BridalMakeupLook #QueenMakeup #WeddingDress #Princess #ModelOfTheDay #clozette #BeautyBlogger #MorocconBath
Pemaisuri dari Kayangan ๐Ÿ˜ | I am a Queen of the Day |

Just had a TIPTOP beauty services at @leenbeauty_my  from massage, sauna, morrocon bath, mask and body scrub. Ended up with a bridal makeup look by @mimiesaminofficial. Did you know the price range for several beauty services at Leen Beauty is actually starting from RM10? 
#LeenBeauty #LeenBeautyMy #bridalmakeup #BridalMakeupLook #QueenMakeup #WeddingDress #Princess #ModelOfTheDay #clozette #BeautyBlogger #MorocconBath
Pemaisuri dari Kayangan ๐Ÿ˜ | I am a Queen of the Day | Just had a TIPTOP beauty services at @leenbeauty_my from massage, sauna, morrocon bath, mask and body scrub. Ended up with a bridal makeup look by @mimiesaminofficial. Did you know the price range for several beauty services at Leen Beauty is actually starting from RM10? #LeenBeauty #LeenBeautyMy #bridalmakeup #BridalMakeupLook #QueenMakeup #WeddingDress #Princess #ModelOfTheDay #clozette #BeautyBlogger #MorocconBath
| I am Queen of the Day |

Just had a TIPTOP beauty services at @leenbeauty_my  from massage, sauna, morrocon bath, mask and body scrub. Ended up with a bridal makeup look by @mimiesaminofficial. Did you know the price range for several beauty services at Leen Beauty is actually starting from RM10? 
#LeenBeauty #LeenBeautyMy #bridalmakeup #BridalMakeupLook #QueenMakeup #WeddingDress #Princess #ModelOfTheDay #clozette #BeautyBlogger #MorocconBath
| I am Queen of the Day | Just had a TIPTOP beauty services at @leenbeauty_my from massage, sauna, morrocon bath, mask and body scrub. Ended up with a bridal makeup look by @mimiesaminofficial. Did you know the price range for several beauty services at Leen Beauty is actually starting from RM10? #LeenBeauty #LeenBeautyMy #bridalmakeup #BridalMakeupLook #QueenMakeup #WeddingDress #Princess #ModelOfTheDay #clozette #BeautyBlogger #MorocconBath
Lemon Challenge without Sour Reaction. ๐Ÿ˜ sounds like I made it ! ๐Ÿคฃ #lemonchallenge๐Ÿ‹ #clozette
Lemon Challenge without Sour Reaction. ๐Ÿ˜ sounds like I made it ! ๐Ÿคฃ #lemonchallenge๐Ÿ‹ #clozette
Bond in Style This Raya with Bata

Yay kasut baru beg baru..
Rasa tak sabar nak melaram dengan @batamalaysia sebab rekaan yang semakin lama semakin unik, elegant, menarik dan fitable dengan gaya I. 
Paling BEST sekarang ada tawaran promosi berbaloi-baloi untuk Hari Raya.. I beli RM149 ke atas dapat Jam tangan, gelang Marie Claire Dan voucher next purchase RM25.. Apa lagi you all.. bukan kasut untuk wanita je malahan untuk lelaki Dan kanak-kanak pun ada.. Adelia dah banyak kali beli kasut dekat Bata.. sebab corak kasut untuk kanak-kanak pun cantik paling BEST harga semuanya Affordable untuk kita semua.. Siapa kata dengan Bata Malaysia kita tak boleh bergaya kan.. #BondInStyleThisRayaWithBata
#Bata #BataMalaysia #HariRayaAidilfitri2019 #SelamatHariRaya #MarieClaire #Comfit #KasutRaya #BegRaya #clozette #syafierayamincom #Fashionista
Bond in Style This Raya with Bata

Yay kasut baru beg baru..
Rasa tak sabar nak melaram dengan @batamalaysia sebab rekaan yang semakin lama semakin unik, elegant, menarik dan fitable dengan gaya I. 
Paling BEST sekarang ada tawaran promosi berbaloi-baloi untuk Hari Raya.. I beli RM149 ke atas dapat Jam tangan, gelang Marie Claire Dan voucher next purchase RM25.. Apa lagi you all.. bukan kasut untuk wanita je malahan untuk lelaki Dan kanak-kanak pun ada.. Adelia dah banyak kali beli kasut dekat Bata.. sebab corak kasut untuk kanak-kanak pun cantik paling BEST harga semuanya Affordable untuk kita semua.. Siapa kata dengan Bata Malaysia kita tak boleh bergaya kan.. #BondInStyleThisRayaWithBata
#Bata #BataMalaysia #HariRayaAidilfitri2019 #SelamatHariRaya #MarieClaire #Comfit #KasutRaya #BegRaya #clozette #syafierayamincom #Fashionista
Bond in Style This Raya with Bata

Yay kasut baru beg baru..
Rasa tak sabar nak melaram dengan @batamalaysia sebab rekaan yang semakin lama semakin unik, elegant, menarik dan fitable dengan gaya I. 
Paling BEST sekarang ada tawaran promosi berbaloi-baloi untuk Hari Raya.. I beli RM149 ke atas dapat Jam tangan, gelang Marie Claire Dan voucher next purchase RM25.. Apa lagi you all.. bukan kasut untuk wanita je malahan untuk lelaki Dan kanak-kanak pun ada.. Adelia dah banyak kali beli kasut dekat Bata.. sebab corak kasut untuk kanak-kanak pun cantik paling BEST harga semuanya Affordable untuk kita semua.. Siapa kata dengan Bata Malaysia kita tak boleh bergaya kan.. #BondInStyleThisRayaWithBata
#Bata #BataMalaysia #HariRayaAidilfitri2019 #SelamatHariRaya #MarieClaire #Comfit #KasutRaya #BegRaya #clozette #syafierayamincom #Fashionista
Bond in Style This Raya with Bata

Yay kasut baru beg baru..
Rasa tak sabar nak melaram dengan @batamalaysia sebab rekaan yang semakin lama semakin unik, elegant, menarik dan fitable dengan gaya I. 
Paling BEST sekarang ada tawaran promosi berbaloi-baloi untuk Hari Raya.. I beli RM149 ke atas dapat Jam tangan, gelang Marie Claire Dan voucher next purchase RM25.. Apa lagi you all.. bukan kasut untuk wanita je malahan untuk lelaki Dan kanak-kanak pun ada.. Adelia dah banyak kali beli kasut dekat Bata.. sebab corak kasut untuk kanak-kanak pun cantik paling BEST harga semuanya Affordable untuk kita semua.. Siapa kata dengan Bata Malaysia kita tak boleh bergaya kan.. #BondInStyleThisRayaWithBata
#Bata #BataMalaysia #HariRayaAidilfitri2019 #SelamatHariRaya #MarieClaire #Comfit #KasutRaya #BegRaya #clozette #syafierayamincom #Fashionista
Bond in Style This Raya with Bata

Yay kasut baru beg baru..
Rasa tak sabar nak melaram dengan @batamalaysia sebab rekaan yang semakin lama semakin unik, elegant, menarik dan fitable dengan gaya I. 
Paling BEST sekarang ada tawaran promosi berbaloi-baloi untuk Hari Raya.. I beli RM149 ke atas dapat Jam tangan, gelang Marie Claire Dan voucher next purchase RM25.. Apa lagi you all.. bukan kasut untuk wanita je malahan untuk lelaki Dan kanak-kanak pun ada.. Adelia dah banyak kali beli kasut dekat Bata.. sebab corak kasut untuk kanak-kanak pun cantik paling BEST harga semuanya Affordable untuk kita semua.. Siapa kata dengan Bata Malaysia kita tak boleh bergaya kan.. #BondInStyleThisRayaWithBata
#Bata #BataMalaysia #HariRayaAidilfitri2019 #SelamatHariRaya #MarieClaire #Comfit #KasutRaya #BegRaya #clozette #syafierayamincom #Fashionista
Bond in Style This Raya with Bata Yay kasut baru beg baru.. Rasa tak sabar nak melaram dengan @batamalaysia sebab rekaan yang semakin lama semakin unik, elegant, menarik dan fitable dengan gaya I. Paling BEST sekarang ada tawaran promosi berbaloi-baloi untuk Hari Raya.. I beli RM149 ke atas dapat Jam tangan, gelang Marie Claire Dan voucher next purchase RM25.. Apa lagi you all.. bukan kasut untuk wanita je malahan untuk lelaki Dan kanak-kanak pun ada.. Adelia dah banyak kali beli kasut dekat Bata.. sebab corak kasut untuk kanak-kanak pun cantik paling BEST harga semuanya Affordable untuk kita semua.. Siapa kata dengan Bata Malaysia kita tak boleh bergaya kan.. #BondInStyleThisRayaWithBata #Bata #BataMalaysia #HariRayaAidilfitri2019 #SelamatHariRaya #MarieClaire #Comfit #KasutRaya #BegRaya #clozette #syafierayamincom #Fashionista
MAKEUP with @pixycosmetics_my @pixycosmetics. Latest range Pixy UV WHITENING 4 Beauty Benefits. Boleh dapatkan produk ni di farmasi berdekatan anda. Nak info lanjut, sila baca www.syafierayamin.com.
Tonton video penuh di sini : https://youtu.be/qe8YGmBvMl0

#PixyUVWhitening #PixyUVWhitening4BeautyBenefits 
#syafierayamincom #clozette #MakeupTutorial #Youtube
MAKEUP with @pixycosmetics_my @pixycosmetics. Latest range Pixy UV WHITENING 4 Beauty Benefits. Boleh dapatkan produk ni di farmasi berdekatan anda. Nak info lanjut, sila baca www.syafierayamin.com. Tonton video penuh di sini : https://youtu.be/qe8YGmBvMl0 #PixyUVWhitening #PixyUVWhitening4BeautyBenefits #syafierayamincom #clozette #MakeupTutorial #Youtube
Hi kawan kawan..
New Cerpen updated at www.syafierayamin.com

#canong7xmarkii #clozette #loveyourself #mondaymotivation #mondaymood
Hi kawan kawan.. New Cerpen updated at www.syafierayamin.com #canong7xmarkii #clozette #loveyourself #mondaymotivation #mondaymood
Harini sis cuba korset dari @hushworx_fitnesswear erk.. lain daripada lain korsetnya sebab bila pakai yang hat ni.. I makan 3 cupcake 2 Vietnam roll langsung tak rasa semak yo perut.. lepas tu badan rasa lebih fit and stay on place... kalau tak pakai perut tu memang berterabur lemaknya.. erkk nak kena tunggu gaji kena beli  satu.. at least orang ingat i masih muda remaja bila pinggang ramping habis.. ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜… #Hushworkfitnesswear
#Fitnesswear
#Waisttrainer
#Corset
#CorsetModern
#BengkungMalaysia #clozette #syafierayamincom #LifestyleBlogger #MalaysianBlogger
Harini sis cuba korset dari @hushworx_fitnesswear erk.. lain daripada lain korsetnya sebab bila pakai yang hat ni.. I makan 3 cupcake 2 Vietnam roll langsung tak rasa semak yo perut.. lepas tu badan rasa lebih fit and stay on place... kalau tak pakai perut tu memang berterabur lemaknya.. erkk nak kena tunggu gaji kena beli  satu.. at least orang ingat i masih muda remaja bila pinggang ramping habis.. ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜… #Hushworkfitnesswear
#Fitnesswear
#Waisttrainer
#Corset
#CorsetModern
#BengkungMalaysia #clozette #syafierayamincom #LifestyleBlogger #MalaysianBlogger
Harini sis cuba korset dari @hushworx_fitnesswear erk.. lain daripada lain korsetnya sebab bila pakai yang hat ni.. I makan 3 cupcake 2 Vietnam roll langsung tak rasa semak yo perut.. lepas tu badan rasa lebih fit and stay on place... kalau tak pakai perut tu memang berterabur lemaknya.. erkk nak kena tunggu gaji kena beli  satu.. at least orang ingat i masih muda remaja bila pinggang ramping habis.. ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜… #Hushworkfitnesswear
#Fitnesswear
#Waisttrainer
#Corset
#CorsetModern
#BengkungMalaysia #clozette #syafierayamincom #LifestyleBlogger #MalaysianBlogger
Harini sis cuba korset dari @hushworx_fitnesswear erk.. lain daripada lain korsetnya sebab bila pakai yang hat ni.. I makan 3 cupcake 2 Vietnam roll langsung tak rasa semak yo perut.. lepas tu badan rasa lebih fit and stay on place... kalau tak pakai perut tu memang berterabur lemaknya.. erkk nak kena tunggu gaji kena beli  satu.. at least orang ingat i masih muda remaja bila pinggang ramping habis.. ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜… #Hushworkfitnesswear
#Fitnesswear
#Waisttrainer
#Corset
#CorsetModern
#BengkungMalaysia #clozette #syafierayamincom #LifestyleBlogger #MalaysianBlogger
Harini sis cuba korset dari @hushworx_fitnesswear erk.. lain daripada lain korsetnya sebab bila pakai yang hat ni.. I makan 3 cupcake 2 Vietnam roll langsung tak rasa semak yo perut.. lepas tu badan rasa lebih fit and stay on place... kalau tak pakai perut tu memang berterabur lemaknya.. erkk nak kena tunggu gaji kena beli  satu.. at least orang ingat i masih muda remaja bila pinggang ramping habis.. ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜… #Hushworkfitnesswear
#Fitnesswear
#Waisttrainer
#Corset
#CorsetModern
#BengkungMalaysia #clozette #syafierayamincom #LifestyleBlogger #MalaysianBlogger
Harini sis cuba korset dari @hushworx_fitnesswear erk.. lain daripada lain korsetnya sebab bila pakai yang hat ni.. I makan 3 cupcake 2 Vietnam roll langsung tak rasa semak yo perut.. lepas tu badan rasa lebih fit and stay on place... kalau tak pakai perut tu memang berterabur lemaknya.. erkk nak kena tunggu gaji kena beli  satu.. at least orang ingat i masih muda remaja bila pinggang ramping habis.. ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜… #Hushworkfitnesswear
#Fitnesswear
#Waisttrainer
#Corset
#CorsetModern
#BengkungMalaysia #clozette #syafierayamincom #LifestyleBlogger #MalaysianBlogger
Harini sis cuba korset dari @hushworx_fitnesswear erk.. lain daripada lain korsetnya sebab bila pakai yang hat ni.. I makan 3 cupcake 2 Vietnam roll langsung tak rasa semak yo perut.. lepas tu badan rasa lebih fit and stay on place... kalau tak pakai perut tu memang berterabur lemaknya.. erkk nak kena tunggu gaji kena beli  satu.. at least orang ingat i masih muda remaja bila pinggang ramping habis.. ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜… #Hushworkfitnesswear
#Fitnesswear
#Waisttrainer
#Corset
#CorsetModern
#BengkungMalaysia #clozette #syafierayamincom #LifestyleBlogger #MalaysianBlogger
Harini sis cuba korset dari @hushworx_fitnesswear erk.. lain daripada lain korsetnya sebab bila pakai yang hat ni.. I makan 3 cupcake 2 Vietnam roll langsung tak rasa semak yo perut.. lepas tu badan rasa lebih fit and stay on place... kalau tak pakai perut tu memang berterabur lemaknya.. erkk nak kena tunggu gaji kena beli  satu.. at least orang ingat i masih muda remaja bila pinggang ramping habis.. ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜… #Hushworkfitnesswear
#Fitnesswear
#Waisttrainer
#Corset
#CorsetModern
#BengkungMalaysia #clozette #syafierayamincom #LifestyleBlogger #MalaysianBlogger
Harini sis cuba korset dari @hushworx_fitnesswear erk.. lain daripada lain korsetnya sebab bila pakai yang hat ni.. I makan 3 cupcake 2 Vietnam roll langsung tak rasa semak yo perut.. lepas tu badan rasa lebih fit and stay on place... kalau tak pakai perut tu memang berterabur lemaknya.. erkk nak kena tunggu gaji kena beli satu.. at least orang ingat i masih muda remaja bila pinggang ramping habis.. ๐Ÿ˜‚๐Ÿคฃ๐Ÿ˜… #Hushworkfitnesswear #Fitnesswear #Waisttrainer #Corset #CorsetModern #BengkungMalaysia #clozette #syafierayamincom #LifestyleBlogger #MalaysianBlogger
Semalam I cuba sendiri shampoo  dari @Asmak_haircare... Surprisingly inilah shampoo yang tak hasilkan buih yang banyak tapi dapat removed minyak berlebihan bau dia ya ampun semerbak.. bahan dalam tu ialah ekstrak bunga raya, minyak kelapa, refined babassu oil, tea tree oil, jojoba oil, acerola extract..... but so far shampoo ni fit my taste ! Tak macam shampoo dekat drugstore claimed natural bila pakai erk rambut jadi keras.. tapi yang ni rasa rambut lebih volumized.. lepas dah cuci rambut I .... now I sapu my hair dengan hair moisturizer dengan serum dan sevenis hair oil.. nanti i put the texture and ingredient details in my blog ya... stay tuned.. #AsmakHaircare #AsmakHairMoisturizerWithSerum #AsmakSevenisHairOil #AsmakHairShampoo #LongHair #HarumSemerbak #syafierayamincom #productreview #clozette #beautyblogger #malaysianBeautyBlogger
Semalam I cuba sendiri shampoo  dari @Asmak_haircare... Surprisingly inilah shampoo yang tak hasilkan buih yang banyak tapi dapat removed minyak berlebihan bau dia ya ampun semerbak.. bahan dalam tu ialah ekstrak bunga raya, minyak kelapa, refined babassu oil, tea tree oil, jojoba oil, acerola extract..... but so far shampoo ni fit my taste ! Tak macam shampoo dekat drugstore claimed natural bila pakai erk rambut jadi keras.. tapi yang ni rasa rambut lebih volumized.. lepas dah cuci rambut I .... now I sapu my hair dengan hair moisturizer dengan serum dan sevenis hair oil.. nanti i put the texture and ingredient details in my blog ya... stay tuned.. #AsmakHaircare #AsmakHairMoisturizerWithSerum #AsmakSevenisHairOil #AsmakHairShampoo #LongHair #HarumSemerbak #syafierayamincom #productreview #clozette #beautyblogger #malaysianBeautyBlogger
Semalam I cuba sendiri shampoo  dari @Asmak_haircare... Surprisingly inilah shampoo yang tak hasilkan buih yang banyak tapi dapat removed minyak berlebihan bau dia ya ampun semerbak.. bahan dalam tu ialah ekstrak bunga raya, minyak kelapa, refined babassu oil, tea tree oil, jojoba oil, acerola extract..... but so far shampoo ni fit my taste ! Tak macam shampoo dekat drugstore claimed natural bila pakai erk rambut jadi keras.. tapi yang ni rasa rambut lebih volumized.. lepas dah cuci rambut I .... now I sapu my hair dengan hair moisturizer dengan serum dan sevenis hair oil.. nanti i put the texture and ingredient details in my blog ya... stay tuned.. #AsmakHaircare #AsmakHairMoisturizerWithSerum #AsmakSevenisHairOil #AsmakHairShampoo #LongHair #HarumSemerbak #syafierayamincom #productreview #clozette #beautyblogger #malaysianBeautyBlogger
Semalam I cuba sendiri shampoo dari @Asmak_haircare... Surprisingly inilah shampoo yang tak hasilkan buih yang banyak tapi dapat removed minyak berlebihan bau dia ya ampun semerbak.. bahan dalam tu ialah ekstrak bunga raya, minyak kelapa, refined babassu oil, tea tree oil, jojoba oil, acerola extract..... but so far shampoo ni fit my taste ! Tak macam shampoo dekat drugstore claimed natural bila pakai erk rambut jadi keras.. tapi yang ni rasa rambut lebih volumized.. lepas dah cuci rambut I .... now I sapu my hair dengan hair moisturizer dengan serum dan sevenis hair oil.. nanti i put the texture and ingredient details in my blog ya... stay tuned.. #AsmakHaircare #AsmakHairMoisturizerWithSerum #AsmakSevenisHairOil #AsmakHairShampoo #LongHair #HarumSemerbak #syafierayamincom #productreview #clozette #beautyblogger #malaysianBeautyBlogger
1st is Nova brown ala ala Uqasha Senrose lak.. 2nd is Icy blue ala ala Nora Danish pula..
Both lenses i got from @eyesland_lens .. #BarbieEyesLand #NovaBrown #IcyBlue #ContactLenses #MakeupTutorial #UqashaSenrose #NoraDanish #clozette #beautyblogger
1st is Nova brown ala ala Uqasha Senrose lak.. 2nd is Icy blue ala ala Nora Danish pula..
Both lenses i got from @eyesland_lens .. #BarbieEyesLand #NovaBrown #IcyBlue #ContactLenses #MakeupTutorial #UqashaSenrose #NoraDanish #clozette #beautyblogger
1st is Nova brown ala ala Uqasha Senrose lak.. 2nd is Icy blue ala ala Nora Danish pula.. Both lenses i got from @eyesland_lens .. #BarbieEyesLand #NovaBrown #IcyBlue #ContactLenses #MakeupTutorial #UqashaSenrose #NoraDanish #clozette #beautyblogger
Guys I unbox a box ! Yay i figured out that I dapat more than a watch.. NLA brand with a design elements of simple lifestyle. A box contained with 3 colors of watches. The white dial with white PU strap, black dial with black leather strap and white dial with clear crystal PU strap. The surface of the face came with a mineral tempered glass lock it with pin buckle style. Guess what the strap material is from genuine and PU leather. Boleh bawah pergi swimming because it has a water resistant  below than 30 meters. It has a Japan Quartz Movement  which will give you a tick tick sounds. Hee...
The WHITE one is Glow in the DARK !

Where to get these watches ? Check out @timegalerie.my now.. #NLAwatch #NLAwatches #timegalerie #timegalerieMy #watches #PUstrap #ClearCrystalPUStrap #WaterResistent #JapanQuartzMovement #GenuineLeather #PinBuckleStyle #MineralTemperedGlass #LifestyleBlogger #clozette #syafierayamincom
Guys I unbox a box ! Yay i figured out that I dapat more than a watch.. NLA brand with a design elements of simple lifestyle. A box contained with 3 colors of watches. The white dial with white PU strap, black dial with black leather strap and white dial with clear crystal PU strap. The surface of the face came with a mineral tempered glass lock it with pin buckle style. Guess what the strap material is from genuine and PU leather. Boleh bawah pergi swimming because it has a water resistant  below than 30 meters. It has a Japan Quartz Movement  which will give you a tick tick sounds. Hee...
The WHITE one is Glow in the DARK !

Where to get these watches ? Check out @timegalerie.my now.. #NLAwatch #NLAwatches #timegalerie #timegalerieMy #watches #PUstrap #ClearCrystalPUStrap #WaterResistent #JapanQuartzMovement #GenuineLeather #PinBuckleStyle #MineralTemperedGlass #LifestyleBlogger #clozette #syafierayamincom
Guys I unbox a box ! Yay i figured out that I dapat more than a watch.. NLA brand with a design elements of simple lifestyle. A box contained with 3 colors of watches. The white dial with white PU strap, black dial with black leather strap and white dial with clear crystal PU strap. The surface of the face came with a mineral tempered glass lock it with pin buckle style. Guess what the strap material is from genuine and PU leather. Boleh bawah pergi swimming because it has a water resistant  below than 30 meters. It has a Japan Quartz Movement  which will give you a tick tick sounds. Hee...
The WHITE one is Glow in the DARK !

Where to get these watches ? Check out @timegalerie.my now.. #NLAwatch #NLAwatches #timegalerie #timegalerieMy #watches #PUstrap #ClearCrystalPUStrap #WaterResistent #JapanQuartzMovement #GenuineLeather #PinBuckleStyle #MineralTemperedGlass #LifestyleBlogger #clozette #syafierayamincom
Guys I unbox a box ! Yay i figured out that I dapat more than a watch.. NLA brand with a design elements of simple lifestyle. A box contained with 3 colors of watches. The white dial with white PU strap, black dial with black leather strap and white dial with clear crystal PU strap. The surface of the face came with a mineral tempered glass lock it with pin buckle style. Guess what the strap material is from genuine and PU leather. Boleh bawah pergi swimming because it has a water resistant  below than 30 meters. It has a Japan Quartz Movement  which will give you a tick tick sounds. Hee...
The WHITE one is Glow in the DARK !

Where to get these watches ? Check out @timegalerie.my now.. #NLAwatch #NLAwatches #timegalerie #timegalerieMy #watches #PUstrap #ClearCrystalPUStrap #WaterResistent #JapanQuartzMovement #GenuineLeather #PinBuckleStyle #MineralTemperedGlass #LifestyleBlogger #clozette #syafierayamincom
Guys I unbox a box ! Yay i figured out that I dapat more than a watch.. NLA brand with a design elements of simple lifestyle. A box contained with 3 colors of watches. The white dial with white PU strap, black dial with black leather strap and white dial with clear crystal PU strap. The surface of the face came with a mineral tempered glass lock it with pin buckle style. Guess what the strap material is from genuine and PU leather. Boleh bawah pergi swimming because it has a water resistant  below than 30 meters. It has a Japan Quartz Movement  which will give you a tick tick sounds. Hee...
The WHITE one is Glow in the DARK !

Where to get these watches ? Check out @timegalerie.my now.. #NLAwatch #NLAwatches #timegalerie #timegalerieMy #watches #PUstrap #ClearCrystalPUStrap #WaterResistent #JapanQuartzMovement #GenuineLeather #PinBuckleStyle #MineralTemperedGlass #LifestyleBlogger #clozette #syafierayamincom
Guys I unbox a box ! Yay i figured out that I dapat more than a watch.. NLA brand with a design elements of simple lifestyle. A box contained with 3 colors of watches. The white dial with white PU strap, black dial with black leather strap and white dial with clear crystal PU strap. The surface of the face came with a mineral tempered glass lock it with pin buckle style. Guess what the strap material is from genuine and PU leather. Boleh bawah pergi swimming because it has a water resistant  below than 30 meters. It has a Japan Quartz Movement  which will give you a tick tick sounds. Hee...
The WHITE one is Glow in the DARK !

Where to get these watches ? Check out @timegalerie.my now.. #NLAwatch #NLAwatches #timegalerie #timegalerieMy #watches #PUstrap #ClearCrystalPUStrap #WaterResistent #JapanQuartzMovement #GenuineLeather #PinBuckleStyle #MineralTemperedGlass #LifestyleBlogger #clozette #syafierayamincom
Guys I unbox a box ! Yay i figured out that I dapat more than a watch.. NLA brand with a design elements of simple lifestyle. A box contained with 3 colors of watches. The white dial with white PU strap, black dial with black leather strap and white dial with clear crystal PU strap. The surface of the face came with a mineral tempered glass lock it with pin buckle style. Guess what the strap material is from genuine and PU leather. Boleh bawah pergi swimming because it has a water resistant  below than 30 meters. It has a Japan Quartz Movement  which will give you a tick tick sounds. Hee...
The WHITE one is Glow in the DARK !

Where to get these watches ? Check out @timegalerie.my now.. #NLAwatch #NLAwatches #timegalerie #timegalerieMy #watches #PUstrap #ClearCrystalPUStrap #WaterResistent #JapanQuartzMovement #GenuineLeather #PinBuckleStyle #MineralTemperedGlass #LifestyleBlogger #clozette #syafierayamincom
Guys I unbox a box ! Yay i figured out that I dapat more than a watch.. NLA brand with a design elements of simple lifestyle. A box contained with 3 colors of watches. The white dial with white PU strap, black dial with black leather strap and white dial with clear crystal PU strap. The surface of the face came with a mineral tempered glass lock it with pin buckle style. Guess what the strap material is from genuine and PU leather. Boleh bawah pergi swimming because it has a water resistant  below than 30 meters. It has a Japan Quartz Movement  which will give you a tick tick sounds. Hee...
The WHITE one is Glow in the DARK !

Where to get these watches ? Check out @timegalerie.my now.. #NLAwatch #NLAwatches #timegalerie #timegalerieMy #watches #PUstrap #ClearCrystalPUStrap #WaterResistent #JapanQuartzMovement #GenuineLeather #PinBuckleStyle #MineralTemperedGlass #LifestyleBlogger #clozette #syafierayamincom
Guys I unbox a box ! Yay i figured out that I dapat more than a watch.. NLA brand with a design elements of simple lifestyle. A box contained with 3 colors of watches. The white dial with white PU strap, black dial with black leather strap and white dial with clear crystal PU strap. The surface of the face came with a mineral tempered glass lock it with pin buckle style. Guess what the strap material is from genuine and PU leather. Boleh bawah pergi swimming because it has a water resistant below than 30 meters. It has a Japan Quartz Movement which will give you a tick tick sounds. Hee... The WHITE one is Glow in the DARK ! Where to get these watches ? Check out @timegalerie.my now.. #NLAwatch #NLAwatches #timegalerie #timegalerieMy #watches #PUstrap #ClearCrystalPUStrap #WaterResistent #JapanQuartzMovement #GenuineLeather #PinBuckleStyle #MineralTemperedGlass #LifestyleBlogger #clozette #syafierayamincom
Tahun ni baru berjaya cuba semua koleksi CANMAKE MALAYSIA which I already wrote about this product in my blog last year. Read here : http://www.syafierayamin.com/2018/09/koleksi-canmake-tokyo-2018-kini-boleh.html?m=1 Pros : Canmake punya produk saiz senang bawa pergi travel muat dalam bag.. warna liputan very light and tak berat on face..o.O so far recommended untuk student yang suka light light je... @canmake_malaysia @guardianmalaysia #canmake #canmaketokyo #canmakemalaysia #guardianmalaysia #syafierayamincom #makeup #clozette
Siapa nak hilangkan daki dan kulit mati di kulit ? #SabunLulurWangi dari @wangiworldhq ni bukan je harum wangi semerbak tapi boleh cerahkan bahagian yang gelap terutamanya celah-celah pelipat kulit tu tau. Seminggu cuba kulit rasa lembut dan lembab je. Love Love love sangat tau... ๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ Baca di sini untuk maklumat lebih lanjut : http://www.syafierayamin.com/2019/01/hilangkan-bau-badan-dengan-sabun-wangi.html

#WangiWorld #WangiWorldHQ #Harum #HarumSemerbak #SabunWangi #ScrubSoap #SignatureScent #Richest #Sweetheart #beautyblogger #productreview #clozette
Siapa nak hilangkan daki dan kulit mati di kulit ? #SabunLulurWangi dari @wangiworldhq ni bukan je harum wangi semerbak tapi boleh cerahkan bahagian yang gelap terutamanya celah-celah pelipat kulit tu tau. Seminggu cuba kulit rasa lembut dan lembab je. Love Love love sangat tau... ๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ Baca di sini untuk maklumat lebih lanjut : http://www.syafierayamin.com/2019/01/hilangkan-bau-badan-dengan-sabun-wangi.html

#WangiWorld #WangiWorldHQ #Harum #HarumSemerbak #SabunWangi #ScrubSoap #SignatureScent #Richest #Sweetheart #beautyblogger #productreview #clozette
Siapa nak hilangkan daki dan kulit mati di kulit ? #SabunLulurWangi dari @wangiworldhq ni bukan je harum wangi semerbak tapi boleh cerahkan bahagian yang gelap terutamanya celah-celah pelipat kulit tu tau. Seminggu cuba kulit rasa lembut dan lembab je. Love Love love sangat tau... ๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ Baca di sini untuk maklumat lebih lanjut : http://www.syafierayamin.com/2019/01/hilangkan-bau-badan-dengan-sabun-wangi.html

#WangiWorld #WangiWorldHQ #Harum #HarumSemerbak #SabunWangi #ScrubSoap #SignatureScent #Richest #Sweetheart #beautyblogger #productreview #clozette
Siapa nak hilangkan daki dan kulit mati di kulit ? #SabunLulurWangi dari @wangiworldhq ni bukan je harum wangi semerbak tapi boleh cerahkan bahagian yang gelap terutamanya celah-celah pelipat kulit tu tau. Seminggu cuba kulit rasa lembut dan lembab je. Love Love love sangat tau... ๐Ÿฅฐ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ Baca di sini untuk maklumat lebih lanjut : http://www.syafierayamin.com/2019/01/hilangkan-bau-badan-dengan-sabun-wangi.html #WangiWorld #WangiWorldHQ #Harum #HarumSemerbak #SabunWangi #ScrubSoap #SignatureScent #Richest #Sweetheart #beautyblogger #productreview #clozette
Bestnya bila Miss V terasa sangat bersih, segar dan selesa sepanjang hari sekali gus meningkatkan daya keyakinan yang tinggi tanpa rasa takut dengan bau yang kurang menyenangkan. Tahu tak pencuci Miss V Biosol dengan madu dari @n.armayanig ni ada kandungan prebiotik yang membantu mengekalkan bakteria baik di kawasan Miss V. Nak tahu lebih lanjut, sila baca di sini : https://bit.ly/2sJGtIM

#Biosol #biosolwithhoney #neilarmayan #hygienefemininewash #femininewash #goodbacteria #bakteriabaik #syafierayamincom #beautyblogger #confidence #lifestyleblogger #blogger #clozette
Bestnya bila Miss V terasa sangat bersih, segar dan selesa sepanjang hari sekali gus meningkatkan daya keyakinan yang tinggi tanpa rasa takut dengan bau yang kurang menyenangkan. Tahu tak pencuci Miss V Biosol dengan madu dari @n.armayanig ni ada kandungan prebiotik yang membantu mengekalkan bakteria baik di kawasan Miss V. Nak tahu lebih lanjut, sila baca di sini : https://bit.ly/2sJGtIM #Biosol #biosolwithhoney #neilarmayan #hygienefemininewash #femininewash #goodbacteria #bakteriabaik #syafierayamincom #beautyblogger #confidence #lifestyleblogger #blogger #clozette
Han Fu, one of the chinese traditional outfit I managed to wrapped it on my body. You can wear it too if you are here. I feel like i am in kayangan already. 
You guys should check out this Teochew inspired village at Sunway Putra Mall! I had so much fun taking photos and visiting the traditional crafts on display. I want to WIN a trip to China too!
Check out their page on how you can join!ย 
#SunwayPutraMall #WeAreGaGiNang #SunwayPutraEvents  #HanFu #TraditionalChineseOutfit #syafierayamincom #CastingAsia #blogger #influencer  #kakilike #clozette #ChineseNewYear2019 #TeiChew @castingasia
Han Fu, one of the chinese traditional outfit I managed to wrapped it on my body. You can wear it too if you are here. I feel like i am in kayangan already. 
You guys should check out this Teochew inspired village at Sunway Putra Mall! I had so much fun taking photos and visiting the traditional crafts on display. I want to WIN a trip to China too!
Check out their page on how you can join!ย 
#SunwayPutraMall #WeAreGaGiNang #SunwayPutraEvents  #HanFu #TraditionalChineseOutfit #syafierayamincom #CastingAsia #blogger #influencer  #kakilike #clozette #ChineseNewYear2019 #TeiChew @castingasia
Han Fu, one of the chinese traditional outfit I managed to wrapped it on my body. You can wear it too if you are here. I feel like i am in kayangan already. 
You guys should check out this Teochew inspired village at Sunway Putra Mall! I had so much fun taking photos and visiting the traditional crafts on display. I want to WIN a trip to China too!
Check out their page on how you can join!ย 
#SunwayPutraMall #WeAreGaGiNang #SunwayPutraEvents  #HanFu #TraditionalChineseOutfit #syafierayamincom #CastingAsia #blogger #influencer  #kakilike #clozette #ChineseNewYear2019 #TeiChew @castingasia
Han Fu, one of the chinese traditional outfit I managed to wrapped it on my body. You can wear it too if you are here. I feel like i am in kayangan already. 
You guys should check out this Teochew inspired village at Sunway Putra Mall! I had so much fun taking photos and visiting the traditional crafts on display. I want to WIN a trip to China too!
Check out their page on how you can join!ย 
#SunwayPutraMall #WeAreGaGiNang #SunwayPutraEvents  #HanFu #TraditionalChineseOutfit #syafierayamincom #CastingAsia #blogger #influencer  #kakilike #clozette #ChineseNewYear2019 #TeiChew @castingasia
Han Fu, one of the chinese traditional outfit I managed to wrapped it on my body. You can wear it too if you are here. I feel like i am in kayangan already. 
You guys should check out this Teochew inspired village at Sunway Putra Mall! I had so much fun taking photos and visiting the traditional crafts on display. I want to WIN a trip to China too!
Check out their page on how you can join!ย 
#SunwayPutraMall #WeAreGaGiNang #SunwayPutraEvents  #HanFu #TraditionalChineseOutfit #syafierayamincom #CastingAsia #blogger #influencer  #kakilike #clozette #ChineseNewYear2019 #TeiChew @castingasia
Han Fu, one of the chinese traditional outfit I managed to wrapped it on my body. You can wear it too if you are here. I feel like i am in kayangan already. 
You guys should check out this Teochew inspired village at Sunway Putra Mall! I had so much fun taking photos and visiting the traditional crafts on display. I want to WIN a trip to China too!
Check out their page on how you can join!ย 
#SunwayPutraMall #WeAreGaGiNang #SunwayPutraEvents  #HanFu #TraditionalChineseOutfit #syafierayamincom #CastingAsia #blogger #influencer  #kakilike #clozette #ChineseNewYear2019 #TeiChew @castingasia
Han Fu, one of the chinese traditional outfit I managed to wrapped it on my body. You can wear it too if you are here. I feel like i am in kayangan already. 
You guys should check out this Teochew inspired village at Sunway Putra Mall! I had so much fun taking photos and visiting the traditional crafts on display. I want to WIN a trip to China too!
Check out their page on how you can join!ย 
#SunwayPutraMall #WeAreGaGiNang #SunwayPutraEvents  #HanFu #TraditionalChineseOutfit #syafierayamincom #CastingAsia #blogger #influencer  #kakilike #clozette #ChineseNewYear2019 #TeiChew @castingasia
Han Fu, one of the chinese traditional outfit I managed to wrapped it on my body. You can wear it too if you are here. I feel like i am in kayangan already. 
You guys should check out this Teochew inspired village at Sunway Putra Mall! I had so much fun taking photos and visiting the traditional crafts on display. I want to WIN a trip to China too!
Check out their page on how you can join!ย 
#SunwayPutraMall #WeAreGaGiNang #SunwayPutraEvents  #HanFu #TraditionalChineseOutfit #syafierayamincom #CastingAsia #blogger #influencer  #kakilike #clozette #ChineseNewYear2019 #TeiChew @castingasia
Han Fu, one of the chinese traditional outfit I managed to wrapped it on my body. You can wear it too if you are here. I feel like i am in kayangan already. 
You guys should check out this Teochew inspired village at Sunway Putra Mall! I had so much fun taking photos and visiting the traditional crafts on display. I want to WIN a trip to China too!
Check out their page on how you can join!ย 
#SunwayPutraMall #WeAreGaGiNang #SunwayPutraEvents  #HanFu #TraditionalChineseOutfit #syafierayamincom #CastingAsia #blogger #influencer  #kakilike #clozette #ChineseNewYear2019 #TeiChew @castingasia
Han Fu, one of the chinese traditional outfit I managed to wrapped it on my body. You can wear it too if you are here. I feel like i am in kayangan already. You guys should check out this Teochew inspired village at Sunway Putra Mall! I had so much fun taking photos and visiting the traditional crafts on display. I want to WIN a trip to China too! Check out their page on how you can join!ย  #SunwayPutraMall #WeAreGaGiNang #SunwayPutraEvents #HanFu #TraditionalChineseOutfit #syafierayamincom #CastingAsia #blogger #influencer #kakilike #clozette #ChineseNewYear2019 #TeiChew @castingasia
I am Experimenting with @dr.glamogenic hyaluronic booster serum for my skin problem : acne prone skin & large pores.. read my first impression here : https://bit.ly/2SyfNWJ

#drglamogenicbooster #drglamogenic #drglamogenichyaluronicboosterserum #serum #NotOrdinarySerum #productreview #beautyblogger #syafierayamincom #clozette #lifestyleblogger
I am Experimenting with @dr.glamogenic hyaluronic booster serum for my skin problem : acne prone skin & large pores.. read my first impression here : https://bit.ly/2SyfNWJ #drglamogenicbooster #drglamogenic #drglamogenichyaluronicboosterserum #serum #NotOrdinarySerum #productreview #beautyblogger #syafierayamincom #clozette #lifestyleblogger
Swatched ! @etudehousemalaysia #tinytwinklecollection #TinyTwinkleedition #dearmybloominglipstalktinytwinkleedition #etudehouse #etudehousetinytwinkleholidaycollection #etudehousemy #etudehousemalaysia #goodnight #10pm #clozette #kakilike #like
Swatched ! @etudehousemalaysia #tinytwinklecollection #TinyTwinkleedition #dearmybloominglipstalktinytwinkleedition #etudehouse #etudehousetinytwinkleholidaycollection #etudehousemy #etudehousemalaysia #goodnight #10pm #clozette #kakilike #like
LOAD MORE