Syafiera/items | Clozette
Syafiera - Syafiera Yamin πŸ’˜ πŸ€–wishlist:#travel1duniawith2kids 🌸@projeksuprise_srikandilicious 🍣 @sushi.vid FAM ! πŸ“½YouTube Syafiera Yamin πŸ“©Syafierayamin@gmail.com πŸ“Cerpen ‡ www.syafierayamin.com
AMBASSADOR
        3.9K SOCIALBEATS
Syafiera Yamin πŸ’˜ πŸ€–wishlist:#travel1duniawith2kids 🌸@projeksuprise_srikandilicious 🍣 @sushi.vid FAM ! πŸ“½YouTube Syafiera Yamin πŸ“©[email protected] πŸ“Cerpen ‡ www.syafierayamin.com
About Syafiera
Syafiera Yamin πŸ’˜
πŸ€–wishlist:#travel1duniawith2kids
🌸@projeksuprise_srikandilicious
🍣 @sushi.vid FAM !
πŸ“½YouTube Syafiera Yamin
πŸ“©[email protected]
πŸ“Cerpen ‡
www.syafierayamin.com
I main makeup Elianto Malaysia untuk created tang mata tu.. sis Cuba je.. I newbie mekap mekap ni.. πŸ˜… sape suka tang bibir tu.. eyebrow untuk bulu kening original nipis non cukur okey ke idok.. ni sis pakai produk dari Elianto tau.. πŸ’‹HD fixing powder 00, πŸ’‹Pro Metallic Eyeliner Pencil 01-05, πŸ’‹Face & Body Glitter 01-04

Apa pun... jom jadi ahli Elianto.. jangan Lupa muat turun aplikasi Elianto tau... Guna kod I : MY29941931 sebab you all boleh dapat 10% cash rebate untuk setiap pembeliaan secara online atau di Elianto stores.. kumpul mata ganjaran.. nanti bila dah ada mata ganjaran you all boleh tebus produk Elianto tanpa buat pembeliaan pada masa akan datang. Yang bestnya.. Jika anda ada rakan  rakan yang mendaftar Denham kod rujukan until pembeliaan.. dapat mata ganjaran lagi...
Setiap ahli baru berpeluang untuk menikmati e-baucar RM8 Dan boleh digunakan pada Outlet Elianto atau secara online.

@elianto_make_up_official
#eliantomakeup #eliantoEcampaign #MakeupTutorial
#clozette #syafierayamincom #beautyblogger #MalaysianBlogger #MUA #MakeupArtist #Art #BeautyJunkie #KakiLike
I main makeup Elianto Malaysia untuk created tang mata tu.. sis Cuba je.. I newbie mekap mekap ni.. πŸ˜… sape suka tang bibir tu.. eyebrow untuk bulu kening original nipis non cukur okey ke idok.. ni sis pakai produk dari Elianto tau.. πŸ’‹HD fixing powder 00, πŸ’‹Pro Metallic Eyeliner Pencil 01-05, πŸ’‹Face & Body Glitter 01-04 Apa pun... jom jadi ahli Elianto.. jangan Lupa muat turun aplikasi Elianto tau... Guna kod I : MY29941931 sebab you all boleh dapat 10% cash rebate untuk setiap pembeliaan secara online atau di Elianto stores.. kumpul mata ganjaran.. nanti bila dah ada mata ganjaran you all boleh tebus produk Elianto tanpa buat pembeliaan pada masa akan datang. Yang bestnya.. Jika anda ada rakan rakan yang mendaftar Denham kod rujukan until pembeliaan.. dapat mata ganjaran lagi... Setiap ahli baru berpeluang untuk menikmati e-baucar RM8 Dan boleh digunakan pada Outlet Elianto atau secara online. @elianto_make_up_official #eliantomakeup #eliantoEcampaign #MakeupTutorial #clozette #syafierayamincom #beautyblogger #MalaysianBlogger #MUA #MakeupArtist #Art #BeautyJunkie #KakiLike
Masa di Korean Food fair haritu.. I sempat cuba produk @miseoul.beauty made in Korea ni.. selama ni memang selalu gak guna aloe vera gel especially kalau kulit sunburn atau kadang kadang masak terkena percikan minyak panas memang terus sapu... tapi I noticed texture Aloe vera gel ni dia macam berbeza dengan yang I pernah guna dulu... tekstur ni bila sapu kat kulit dia turns watery and fast absorbed gitu... kulit rasa sejok sejok gitu... yang menarik minat I juga ialah Aloe Vera sun stick tu sesuai untuk semua jenis kulit.. siap ada spf 50+++ lagi.. kalau awal awal ku ingat roller ketiak tapi rupanya sun protection !! Uishh... memang teruja la ... apa lagi I grabbed satu set terus produk Miseoul made in Korea ni.. dari cleanser, gel, masker dengan sunstick... mana tidak nya produk ni bebas dari 4  bahan kimia berbahaya tau !! Bebas paraben, bebas benzophenone, bebas pewarna tiruaan Dan bebas bahan dari haiwan.. please dapatkan di Korean Fair Food.. trustee sikit ❀❀❀ #SkinCare #MiseoulBeauty #Miseoul #AloeVera #AloeVeraSkincare #Sunstick #NoParaben #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette 
Ps : Annyeonghaseyol !! Good NEWS buat Kpop lovers.. Korean food lovers !! Yang tinggal berdekatan di Cheras.. atau dimana mana sahajaπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ Korean Food Fair akan berlangsung bermula dari 6 Ogos sehingga 18 Ogos 2019 di MyTown Shopping Centre. Selain dapat mengenali jenis masakan lauk dari Korea banyak lagi aktiviti menarik yang boleh disertai seperti peraduan cabutan bertuah, persembahan, peraduan mewarna, pertandingan makan, demostrasi masakan Dan pelbagai aktiviti menarik.. Time ni la kalau nak STOCK UP Kimchi bebanyak, ramen ke, susu banana yang famous tu ke.. waktu Korean Food Fair nanti.. swipe to the left kalau nak  maklumat lebih lanjut mengenai agenda berkenaan... jumpa you all di sana tahu !! #KoreanFoodFair
#KoreanFoodFairMyTownShoppingCentre #KoreanFood #KoreanFoodFair2019 #syafierayamincom
Masa di Korean Food fair haritu.. I sempat cuba produk @miseoul.beauty made in Korea ni.. selama ni memang selalu gak guna aloe vera gel especially kalau kulit sunburn atau kadang kadang masak terkena percikan minyak panas memang terus sapu... tapi I noticed texture Aloe vera gel ni dia macam berbeza dengan yang I pernah guna dulu... tekstur ni bila sapu kat kulit dia turns watery and fast absorbed gitu... kulit rasa sejok sejok gitu... yang menarik minat I juga ialah Aloe Vera sun stick tu sesuai untuk semua jenis kulit.. siap ada spf 50+++ lagi.. kalau awal awal ku ingat roller ketiak tapi rupanya sun protection !! Uishh... memang teruja la ... apa lagi I grabbed satu set terus produk Miseoul made in Korea ni.. dari cleanser, gel, masker dengan sunstick... mana tidak nya produk ni bebas dari 4 bahan kimia berbahaya tau !! Bebas paraben, bebas benzophenone, bebas pewarna tiruaan Dan bebas bahan dari haiwan.. please dapatkan di Korean Fair Food.. trustee sikit ❀❀❀ #SkinCare #MiseoulBeauty #Miseoul #AloeVera #AloeVeraSkincare #Sunstick #NoParaben #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette Ps : Annyeonghaseyol !! Good NEWS buat Kpop lovers.. Korean food lovers !! Yang tinggal berdekatan di Cheras.. atau dimana mana sahajaπŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ Korean Food Fair akan berlangsung bermula dari 6 Ogos sehingga 18 Ogos 2019 di MyTown Shopping Centre. Selain dapat mengenali jenis masakan lauk dari Korea banyak lagi aktiviti menarik yang boleh disertai seperti peraduan cabutan bertuah, persembahan, peraduan mewarna, pertandingan makan, demostrasi masakan Dan pelbagai aktiviti menarik.. Time ni la kalau nak STOCK UP Kimchi bebanyak, ramen ke, susu banana yang famous tu ke.. waktu Korean Food Fair nanti.. swipe to the left kalau nak maklumat lebih lanjut mengenai agenda berkenaan... jumpa you all di sana tahu !! #KoreanFoodFair #KoreanFoodFairMyTownShoppingCentre #KoreanFood #KoreanFoodFair2019 #syafierayamincom
Nanananna nannananan.. when getting old.. kau guna je la bahan kat dapur untuk skin treatment.. πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… #CocoaCollagen #SkinCareRoutine #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #clozette
Nanananna nannananan.. when getting old.. kau guna je la bahan kat dapur untuk skin treatment.. πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… #CocoaCollagen #SkinCareRoutine #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #clozette
Tahniah pada 4 wanita yang telah menjadi 'The Face Of Healthy Beauty' untuk Guardian Malaysia. Setiap pemenang membawa pulang RM10 Ribu + RM10 Ribu Guardian voucher... huhu.. kita pula yang excited ❀

Tahniah.. ❀❀❀ #TheFaceOfHealthyBeauty #guardianmalaysia @guardianmy @saharulridzwan @mawarashid

#clozette
Tahniah pada 4 wanita yang telah menjadi 'The Face Of Healthy Beauty' untuk Guardian Malaysia. Setiap pemenang membawa pulang RM10 Ribu + RM10 Ribu Guardian voucher... huhu.. kita pula yang excited ❀

Tahniah.. ❀❀❀ #TheFaceOfHealthyBeauty #guardianmalaysia @guardianmy @saharulridzwan @mawarashid

#clozette
Tahniah pada 4 wanita yang telah menjadi 'The Face Of Healthy Beauty' untuk Guardian Malaysia. Setiap pemenang membawa pulang RM10 Ribu + RM10 Ribu Guardian voucher... huhu.. kita pula yang excited ❀

Tahniah.. ❀❀❀ #TheFaceOfHealthyBeauty #guardianmalaysia @guardianmy @saharulridzwan @mawarashid

#clozette
Tahniah pada 4 wanita yang telah menjadi 'The Face Of Healthy Beauty' untuk Guardian Malaysia. Setiap pemenang membawa pulang RM10 Ribu + RM10 Ribu Guardian voucher... huhu.. kita pula yang excited ❀

Tahniah.. ❀❀❀ #TheFaceOfHealthyBeauty #guardianmalaysia @guardianmy @saharulridzwan @mawarashid

#clozette
Tahniah pada 4 wanita yang telah menjadi 'The Face Of Healthy Beauty' untuk Guardian Malaysia. Setiap pemenang membawa pulang RM10 Ribu + RM10 Ribu Guardian voucher... huhu.. kita pula yang excited ❀

Tahniah.. ❀❀❀ #TheFaceOfHealthyBeauty #guardianmalaysia @guardianmy @saharulridzwan @mawarashid

#clozette
Tahniah pada 4 wanita yang telah menjadi 'The Face Of Healthy Beauty' untuk Guardian Malaysia. Setiap pemenang membawa pulang RM10 Ribu + RM10 Ribu Guardian voucher... huhu.. kita pula yang excited ❀

Tahniah.. ❀❀❀ #TheFaceOfHealthyBeauty #guardianmalaysia @guardianmy @saharulridzwan @mawarashid

#clozette
Tahniah pada 4 wanita yang telah menjadi 'The Face Of Healthy Beauty' untuk Guardian Malaysia. Setiap pemenang membawa pulang RM10 Ribu + RM10 Ribu Guardian voucher... huhu.. kita pula yang excited ❀

Tahniah.. ❀❀❀ #TheFaceOfHealthyBeauty #guardianmalaysia @guardianmy @saharulridzwan @mawarashid

#clozette
Tahniah pada 4 wanita yang telah menjadi 'The Face Of Healthy Beauty' untuk Guardian Malaysia. Setiap pemenang membawa pulang RM10 Ribu + RM10 Ribu Guardian voucher... huhu.. kita pula yang excited ❀

Tahniah.. ❀❀❀ #TheFaceOfHealthyBeauty #guardianmalaysia @guardianmy @saharulridzwan @mawarashid

#clozette
Tahniah pada 4 wanita yang telah menjadi 'The Face Of Healthy Beauty' untuk Guardian Malaysia. Setiap pemenang membawa pulang RM10 Ribu + RM10 Ribu Guardian voucher... huhu.. kita pula yang excited ❀ Tahniah.. ❀❀❀ #TheFaceOfHealthyBeauty #guardianmalaysia @guardianmy @saharulridzwan @mawarashid #clozette
Omg tahu tak betapa 'acidic' nya air dalam botol yang kita selalu minum... I pun baru tahu lepas dah buat ujian pH untuk botol minuman yang popular kita selalu beli.. luckily  I got to know about Pure Nine Bottle ni.. it helps a lot.. i can feel the differences before and after I consumed minuman dalam botol ni.. bila badan terlalu berasid boleh awaken the cancer cells you all.. Alhamdulillah.. I found the answer  sebab before the I very Malas.. after consumed this i feel lega badan fresh ... ❀❀❀ this Bottle boleh tahan almost 2 years.. Swipe to the right the pH level in every bottles kitaorang uji tadi... You can get the bottle at @2the9s_llp #PureNine #PureNineKids #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #clozette #lifestyleblogger #Acidic #alkaline #alkalinewater 
#stalkers #stalkerscafe
Omg tahu tak betapa 'acidic' nya air dalam botol yang kita selalu minum... I pun baru tahu lepas dah buat ujian pH untuk botol minuman yang popular kita selalu beli.. luckily  I got to know about Pure Nine Bottle ni.. it helps a lot.. i can feel the differences before and after I consumed minuman dalam botol ni.. bila badan terlalu berasid boleh awaken the cancer cells you all.. Alhamdulillah.. I found the answer  sebab before the I very Malas.. after consumed this i feel lega badan fresh ... ❀❀❀ this Bottle boleh tahan almost 2 years.. Swipe to the right the pH level in every bottles kitaorang uji tadi... You can get the bottle at @2the9s_llp #PureNine #PureNineKids #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #clozette #lifestyleblogger #Acidic #alkaline #alkalinewater 
#stalkers #stalkerscafe
Omg tahu tak betapa 'acidic' nya air dalam botol yang kita selalu minum... I pun baru tahu lepas dah buat ujian pH untuk botol minuman yang popular kita selalu beli.. luckily  I got to know about Pure Nine Bottle ni.. it helps a lot.. i can feel the differences before and after I consumed minuman dalam botol ni.. bila badan terlalu berasid boleh awaken the cancer cells you all.. Alhamdulillah.. I found the answer  sebab before the I very Malas.. after consumed this i feel lega badan fresh ... ❀❀❀ this Bottle boleh tahan almost 2 years.. Swipe to the right the pH level in every bottles kitaorang uji tadi... You can get the bottle at @2the9s_llp #PureNine #PureNineKids #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #clozette #lifestyleblogger #Acidic #alkaline #alkalinewater 
#stalkers #stalkerscafe
Omg tahu tak betapa 'acidic' nya air dalam botol yang kita selalu minum... I pun baru tahu lepas dah buat ujian pH untuk botol minuman yang popular kita selalu beli.. luckily  I got to know about Pure Nine Bottle ni.. it helps a lot.. i can feel the differences before and after I consumed minuman dalam botol ni.. bila badan terlalu berasid boleh awaken the cancer cells you all.. Alhamdulillah.. I found the answer  sebab before the I very Malas.. after consumed this i feel lega badan fresh ... ❀❀❀ this Bottle boleh tahan almost 2 years.. Swipe to the right the pH level in every bottles kitaorang uji tadi... You can get the bottle at @2the9s_llp #PureNine #PureNineKids #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #clozette #lifestyleblogger #Acidic #alkaline #alkalinewater 
#stalkers #stalkerscafe
Omg tahu tak betapa 'acidic' nya air dalam botol yang kita selalu minum... I pun baru tahu lepas dah buat ujian pH untuk botol minuman yang popular kita selalu beli.. luckily  I got to know about Pure Nine Bottle ni.. it helps a lot.. i can feel the differences before and after I consumed minuman dalam botol ni.. bila badan terlalu berasid boleh awaken the cancer cells you all.. Alhamdulillah.. I found the answer  sebab before the I very Malas.. after consumed this i feel lega badan fresh ... ❀❀❀ this Bottle boleh tahan almost 2 years.. Swipe to the right the pH level in every bottles kitaorang uji tadi... You can get the bottle at @2the9s_llp #PureNine #PureNineKids #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #clozette #lifestyleblogger #Acidic #alkaline #alkalinewater 
#stalkers #stalkerscafe
Omg tahu tak betapa 'acidic' nya air dalam botol yang kita selalu minum... I pun baru tahu lepas dah buat ujian pH untuk botol minuman yang popular kita selalu beli.. luckily  I got to know about Pure Nine Bottle ni.. it helps a lot.. i can feel the differences before and after I consumed minuman dalam botol ni.. bila badan terlalu berasid boleh awaken the cancer cells you all.. Alhamdulillah.. I found the answer  sebab before the I very Malas.. after consumed this i feel lega badan fresh ... ❀❀❀ this Bottle boleh tahan almost 2 years.. Swipe to the right the pH level in every bottles kitaorang uji tadi... You can get the bottle at @2the9s_llp #PureNine #PureNineKids #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #clozette #lifestyleblogger #Acidic #alkaline #alkalinewater 
#stalkers #stalkerscafe
Omg tahu tak betapa 'acidic' nya air dalam botol yang kita selalu minum... I pun baru tahu lepas dah buat ujian pH untuk botol minuman yang popular kita selalu beli.. luckily I got to know about Pure Nine Bottle ni.. it helps a lot.. i can feel the differences before and after I consumed minuman dalam botol ni.. bila badan terlalu berasid boleh awaken the cancer cells you all.. Alhamdulillah.. I found the answer sebab before the I very Malas.. after consumed this i feel lega badan fresh ... ❀❀❀ this Bottle boleh tahan almost 2 years.. Swipe to the right the pH level in every bottles kitaorang uji tadi... You can get the bottle at @2the9s_llp #PureNine #PureNineKids #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #clozette #lifestyleblogger #Acidic #alkaline #alkalinewater #stalkers #stalkerscafe
Rasa bersemangat bila botol air ni lagi cantik dari muka nilofaaa πŸ€ͺπŸ€ͺπŸ€ͺ opsss sorry sorry.. nak cakap cantik sangat rasa bersemangat nak minum air bebanyak tiap tiap hari bila botol air lengkap dihiasi dengan leather lizard pattern dengan warna merah romantik gini.. hari hari feeling mood naik je.. tak sabar nak jumpa orang yang introduced botol ni pada I Sabtu ni PureNine Malaysia !! Apa yang special sangat...
Special nya air yang korang letak dalam botol ni.. boleh buat air tu jadi beralkali tau... huuu... I 1st time Cuba ni so agak teruja.. hari ni dah nak masuk 3 hari minum air dari botol ni... tu la mood makin baik recently... kurang nak marah marah orang 🀣🀣 @2the9s_llp #PureNine #Leather #AlkalineWater #LeatherCase #RedLeatherCase #FeelingSexy #syafierayamincom #clozette #beautyblogger #wellnessblogger #BloggerMalaysia #kakilike #Instagrammer #InstaFamous πŸ€ͺ
Rasa bersemangat bila botol air ni lagi cantik dari muka nilofaaa πŸ€ͺπŸ€ͺπŸ€ͺ opsss sorry sorry.. nak cakap cantik sangat rasa bersemangat nak minum air bebanyak tiap tiap hari bila botol air lengkap dihiasi dengan leather lizard pattern dengan warna merah romantik gini.. hari hari feeling mood naik je.. tak sabar nak jumpa orang yang introduced botol ni pada I Sabtu ni PureNine Malaysia !! Apa yang special sangat... Special nya air yang korang letak dalam botol ni.. boleh buat air tu jadi beralkali tau... huuu... I 1st time Cuba ni so agak teruja.. hari ni dah nak masuk 3 hari minum air dari botol ni... tu la mood makin baik recently... kurang nak marah marah orang 🀣🀣 @2the9s_llp #PureNine #Leather #AlkalineWater #LeatherCase #RedLeatherCase #FeelingSexy #syafierayamincom #clozette #beautyblogger #wellnessblogger #BloggerMalaysia #kakilike #Instagrammer #InstaFamous πŸ€ͺ
Lepas menstruation acne yang aktif sebelum.. mesti tinggalkan bekas right guys ? and paling tak best bila dah Masuk 30 years old pun still ada acne patutnya this time time to fight the aging.. but its okay.. let's do both ! paling best FOOD MASKERS sangat effective to maintain the silky skin. 
#SkinCare #SkinCareRoutine #PostMenstruation #PostAcne #AntiAging #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette
Lepas menstruation acne yang aktif sebelum.. mesti tinggalkan bekas right guys ? and paling tak best bila dah Masuk 30 years old pun still ada acne patutnya this time time to fight the aging.. but its okay.. let's do both ! paling best FOOD MASKERS sangat effective to maintain the silky skin. #SkinCare #SkinCareRoutine #PostMenstruation #PostAcne #AntiAging #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #lifestyleblogger #clozette
Yay I dapat Cuba semua warna and several colours sangat sangat I berkenan.. paling BEST tak ada PARABEN tau. ada kandungan commiphora mukul resin extract untuk buat bibir nampak lebih lembut Dan plumpy  gitu !  so far I suka I suka especially warna 07 respect tu @ other than that blusher not disappointing langsung.. pigmented and matte finish.. ❀❀❀ sangat ! 
@skinsoul_official #skinsoulofficial #SkinSoulMalaysia #ParabenFree #syafierayamincom  #beautyblogger  #SkinSoulTheLoverLipColor #15Shades #LipColor #MakeupTutorial #clozette
Yay I dapat Cuba semua warna and several colours sangat sangat I berkenan.. paling BEST tak ada PARABEN tau. ada kandungan commiphora mukul resin extract untuk buat bibir nampak lebih lembut Dan plumpy gitu ! so far I suka I suka especially warna 07 respect tu @ other than that blusher not disappointing langsung.. pigmented and matte finish.. ❀❀❀ sangat ! @skinsoul_official #skinsoulofficial #SkinSoulMalaysia #ParabenFree #syafierayamincom #beautyblogger #SkinSoulTheLoverLipColor #15Shades #LipColor #MakeupTutorial #clozette
Congratulations to @skinsoul_official for the new opening store.. I fall in ❀ with the 15 shades lipstick color.. #skinsoul #skinsoulmidvalley #skinsoulofficial #skinsoulswitzerland #skinsoulmalaysia #skinsoulmy #syafierayamincom #beautyblogger #clozette #LongHair
Congratulations to @skinsoul_official for the new opening store.. I fall in ❀ with the 15 shades lipstick color.. #skinsoul #skinsoulmidvalley #skinsoulofficial #skinsoulswitzerland #skinsoulmalaysia #skinsoulmy #syafierayamincom #beautyblogger #clozette #LongHair
Congratulations to @skinsoul_official for the new opening store.. I fall in ❀ with the 15 shades lipstick color.. #skinsoul #skinsoulmidvalley #skinsoulofficial #skinsoulswitzerland #skinsoulmalaysia #skinsoulmy #syafierayamincom #beautyblogger #clozette #LongHair
Congratulations to @skinsoul_official for the new opening store.. I fall in ❀ with the 15 shades lipstick color.. #skinsoul #skinsoulmidvalley #skinsoulofficial #skinsoulswitzerland #skinsoulmalaysia #skinsoulmy #syafierayamincom #beautyblogger #clozette #LongHair
Congratulations to @skinsoul_official for the new opening store.. I fall in ❀ with the 15 shades lipstick color.. #skinsoul #skinsoulmidvalley #skinsoulofficial #skinsoulswitzerland #skinsoulmalaysia #skinsoulmy #syafierayamincom #beautyblogger #clozette #LongHair
Congratulations to @skinsoul_official for the new opening store.. I fall in ❀ with the 15 shades lipstick color.. #skinsoul #skinsoulmidvalley #skinsoulofficial #skinsoulswitzerland #skinsoulmalaysia #skinsoulmy #syafierayamincom #beautyblogger #clozette #LongHair
Congratulations to @skinsoul_official for the new opening store.. I fall in ❀ with the 15 shades lipstick color.. #skinsoul #skinsoulmidvalley #skinsoulofficial #skinsoulswitzerland #skinsoulmalaysia #skinsoulmy #syafierayamincom #beautyblogger #clozette #LongHair
Congratulations to @skinsoul_official for the new opening store.. I fall in ❀ with the 15 shades lipstick color.. #skinsoul #skinsoulmidvalley #skinsoulofficial #skinsoulswitzerland #skinsoulmalaysia #skinsoulmy #syafierayamincom #beautyblogger #clozette #LongHair
Congratulations to @skinsoul_official for the new opening store.. I fall in ❀ with the 15 shades lipstick color.. #skinsoul #skinsoulmidvalley #skinsoulofficial #skinsoulswitzerland #skinsoulmalaysia #skinsoulmy #syafierayamincom #beautyblogger #clozette #LongHair
Congratulations to @skinsoul_official for the new opening store.. I fall in ❀ with the 15 shades lipstick color.. #skinsoul #skinsoulmidvalley #skinsoulofficial #skinsoulswitzerland #skinsoulmalaysia #skinsoulmy #syafierayamincom #beautyblogger #clozette #LongHair
Sebagai seorang yang kuat makan.. I sangat susah SAY NO to food hahah.. but now I jadualkan.. breakfast lunch dinner makan macam biasa... sebelum tidur 2 jam tu I ambil @mintoxmalaysia  and topup extra air suam.. dah nak sekotak I ambil.. to be honest kalau ada events atau trip I skipped sebab pepagi ni dia buang isi makanan yang I makan semalam... memang tak boleh bawa bincang sampai kempis dibuatnya πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… habis dia detox segala benda dalam usus.. rasa ringan je.. hahah... bila segala toksik dalam perut tu dah keluar.. penyerapan vitamins lain ambil much better hehehehehh... hu hu hu.. berat tetap maintain.. 49kgs.. tapi ideal weight ialah 41kg memandangkan I ni sejenis ketot πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… introduction post in my blog if you guys would  like tu know the ingredients.

#Mintox #MintoxMalaysia #syafierayamincom #beautyblogger #Detox #DetoxWithMintox  #clozette
Sebagai seorang yang kuat makan.. I sangat susah SAY NO to food hahah.. but now I jadualkan.. breakfast lunch dinner makan macam biasa... sebelum tidur 2 jam tu I ambil @mintoxmalaysia and topup extra air suam.. dah nak sekotak I ambil.. to be honest kalau ada events atau trip I skipped sebab pepagi ni dia buang isi makanan yang I makan semalam... memang tak boleh bawa bincang sampai kempis dibuatnya πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… habis dia detox segala benda dalam usus.. rasa ringan je.. hahah... bila segala toksik dalam perut tu dah keluar.. penyerapan vitamins lain ambil much better hehehehehh... hu hu hu.. berat tetap maintain.. 49kgs.. tapi ideal weight ialah 41kg memandangkan I ni sejenis ketot πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… introduction post in my blog if you guys would like tu know the ingredients. #Mintox #MintoxMalaysia #syafierayamincom #beautyblogger #Detox #DetoxWithMintox #clozette
Perempuan tak cantik tapi perasan cantik..
The struggle is real.. Muka I jenis kering.. bila kering akan menghasilkan lebihan minyak.. bila excessive minyak tu sebab penghasilan sebum berganda  Dan jerawat naik tanpa segan silu.. take time juga nak tahu masalah kondisi kulit Dan benda apa yang I allergic with.. rawatan moden.. aesthetic.. traditional semua I dah pergi πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ but ended up.. sebenarnya pemakanan kena jaga.. produk kena sesuai dengan kulit and never skip the steps by steps... bersihkan kotoran pada wajah... cleanse.. toner.. serum.. moisturize.. Sunscreen perlu guna .. guna primer sebelum pakai makeup.. kulit kita tak sama.. jadi penggunaan produk tak semua sesuai.. kena pergi jadi mammal tikus try error πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ go with natural ?  Organic ? Penuh chemical it's all up to you.. your skin your body your choice !  Remember that ..
Ampunkan parut ciken pox yang dah 5 tahun tak nak hilang πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ So bila orang cakap dah la tak cantik tapi perasan cantik.. I do not care sebab they don't know my struggle to keep my skin free from benda asing.. jerawat is no fun sebab gataiii yo muka.. #MakeupFree #Skincare #LoveYourSelf #StruggleIsReal #AcneFree #PimplesFree #CrystalSkin #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #clozette
Perempuan tak cantik tapi perasan cantik.. The struggle is real.. Muka I jenis kering.. bila kering akan menghasilkan lebihan minyak.. bila excessive minyak tu sebab penghasilan sebum berganda Dan jerawat naik tanpa segan silu.. take time juga nak tahu masalah kondisi kulit Dan benda apa yang I allergic with.. rawatan moden.. aesthetic.. traditional semua I dah pergi πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ but ended up.. sebenarnya pemakanan kena jaga.. produk kena sesuai dengan kulit and never skip the steps by steps... bersihkan kotoran pada wajah... cleanse.. toner.. serum.. moisturize.. Sunscreen perlu guna .. guna primer sebelum pakai makeup.. kulit kita tak sama.. jadi penggunaan produk tak semua sesuai.. kena pergi jadi mammal tikus try error πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ go with natural ? Organic ? Penuh chemical it's all up to you.. your skin your body your choice ! Remember that .. Ampunkan parut ciken pox yang dah 5 tahun tak nak hilang πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ So bila orang cakap dah la tak cantik tapi perasan cantik.. I do not care sebab they don't know my struggle to keep my skin free from benda asing.. jerawat is no fun sebab gataiii yo muka.. #MakeupFree #Skincare #LoveYourSelf #StruggleIsReal #AcneFree #PimplesFree #CrystalSkin #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #clozette
Teknik Apungan ni paling basic dalam sukan renang.  For me ianya sangat bagus untuk lepaskan stress. ❀

apa pun nak tahu maklumat lanjut boleh baca : https://bandcaquatics.com/the-importance-of-learning-to-float/

#syafierayamincom #beautyblogger #swimming #HotelRamadaMeridinMedini
#floatingswim #stressrelief #MalaysianBlogger
#lifestyleblogger #clozette
Teknik Apungan ni paling basic dalam sukan renang. For me ianya sangat bagus untuk lepaskan stress. ❀ apa pun nak tahu maklumat lanjut boleh baca : https://bandcaquatics.com/the-importance-of-learning-to-float/ #syafierayamincom #beautyblogger #swimming #HotelRamadaMeridinMedini #floatingswim #stressrelief #MalaysianBlogger #lifestyleblogger #clozette
Things to do in @LegolandMalaysia  #LegoFriendsMalaysia #LEGOLANDMalaysia #LEGOthemepark #LegoFriends #SyafieraTravels dalam Malaysia #beautyblogger #TeenageHood #clozette
Things to do in @LegolandMalaysia #LegoFriendsMalaysia #LEGOLANDMalaysia #LEGOthemepark #LegoFriends #SyafieraTravels dalam Malaysia #beautyblogger #TeenageHood #clozette
I selalu TONTON Lego Friends Series dalam Netflix. Now I got a chance to meet them just in persons and watch their performance at LEGO City Stage. Yay.. I love their Outfit very pastelittee girlish gitu.. let me introduce you guys the characters from Right to the left : Stephanie, Mia, Andrea, Olivia and Emma. I feel like I I balik zaman teenagehood yay !!! Watch their performances by swipe to the left and another  coverage in my YouTube.

#LegoFriendsMalaysia #LEGOLANDMalaysia #LEGOthemepark #LegoFriends #SyafieraTravels dalam Malaysia #beautyblogger #TeenageHood #clozette
I selalu TONTON Lego Friends Series dalam Netflix. Now I got a chance to meet them just in persons and watch their performance at LEGO City Stage. Yay.. I love their Outfit very pastelittee girlish gitu.. let me introduce you guys the characters from Right to the left : Stephanie, Mia, Andrea, Olivia and Emma. I feel like I I balik zaman teenagehood yay !!! Watch their performances by swipe to the left and another  coverage in my YouTube.

#LegoFriendsMalaysia #LEGOLANDMalaysia #LEGOthemepark #LegoFriends #SyafieraTravels dalam Malaysia #beautyblogger #TeenageHood #clozette
I selalu TONTON Lego Friends Series dalam Netflix. Now I got a chance to meet them just in persons and watch their performance at LEGO City Stage. Yay.. I love their Outfit very pastelittee girlish gitu.. let me introduce you guys the characters from Right to the left : Stephanie, Mia, Andrea, Olivia and Emma. I feel like I I balik zaman teenagehood yay !!! Watch their performances by swipe to the left and another  coverage in my YouTube.

#LegoFriendsMalaysia #LEGOLANDMalaysia #LEGOthemepark #LegoFriends #SyafieraTravels dalam Malaysia #beautyblogger #TeenageHood #clozette
I selalu TONTON Lego Friends Series dalam Netflix. Now I got a chance to meet them just in persons and watch their performance at LEGO City Stage. Yay.. I love their Outfit very pastelittee girlish gitu.. let me introduce you guys the characters from Right to the left : Stephanie, Mia, Andrea, Olivia and Emma. I feel like I I balik zaman teenagehood yay !!! Watch their performances by swipe to the left and another  coverage in my YouTube.

#LegoFriendsMalaysia #LEGOLANDMalaysia #LEGOthemepark #LegoFriends #SyafieraTravels dalam Malaysia #beautyblogger #TeenageHood #clozette
I selalu TONTON Lego Friends Series dalam Netflix. Now I got a chance to meet them just in persons and watch their performance at LEGO City Stage. Yay.. I love their Outfit very pastelittee girlish gitu.. let me introduce you guys the characters from Right to the left : Stephanie, Mia, Andrea, Olivia and Emma. I feel like I I balik zaman teenagehood yay !!! Watch their performances by swipe to the left and another  coverage in my YouTube.

#LegoFriendsMalaysia #LEGOLANDMalaysia #LEGOthemepark #LegoFriends #SyafieraTravels dalam Malaysia #beautyblogger #TeenageHood #clozette
I selalu TONTON Lego Friends Series dalam Netflix. Now I got a chance to meet them just in persons and watch their performance at LEGO City Stage. Yay.. I love their Outfit very pastelittee girlish gitu.. let me introduce you guys the characters from Right to the left : Stephanie, Mia, Andrea, Olivia and Emma. I feel like I I balik zaman teenagehood yay !!! Watch their performances by swipe to the left and another coverage in my YouTube. #LegoFriendsMalaysia #LEGOLANDMalaysia #LEGOthemepark #LegoFriends #SyafieraTravels dalam Malaysia #beautyblogger #TeenageHood #clozette
pukul 1 pagi keluar bilik tengok Level 5.. tengok view dari bilik sendiri tingkat 28.. mak suruh tutup langsir katanya gayat pandang ke bawah.. tapi view sangat awesome ❀❀❀❀❀ sesangat.. #HotelRamadaMeridinMedini #JohorBahru #TravelMalaysia #SyafieraTravels Malaysia je.. #beautyblogger  #clozette
pukul 1 pagi keluar bilik tengok Level 5.. tengok view dari bilik sendiri tingkat 28.. mak suruh tutup langsir katanya gayat pandang ke bawah.. tapi view sangat awesome ❀❀❀❀❀ sesangat.. #HotelRamadaMeridinMedini #JohorBahru #TravelMalaysia #SyafieraTravels Malaysia je.. #beautyblogger #clozette
Hari ini dalam sejarah 2Jam πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚... sampai je legoland terus we all pergi waterpark.. tutup pukul 6.. hebat @haniszula1kha hampir dapat covered semua dalam tempoh 2jam.... paling tak tahan dia layan anak anak I. Esok kita repeat okey πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ tahan telinga dari pergi sampai sekarang dok membebel dengan anak anak... hahahahaha... cramp kaki memasing.. paling best tidur dekat #HotelRamadaMeridinMedini πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #Legoland #LegolandMalaysia #LegolandWaterPark #LegolandWaterParkMalaysia #syafierayamincom #TravelMalaysia je #clozette #mom2kids
Hari ini dalam sejarah 2Jam πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚... sampai je legoland terus we all pergi waterpark.. tutup pukul 6.. hebat @haniszula1kha hampir dapat covered semua dalam tempoh 2jam.... paling tak tahan dia layan anak anak I. Esok kita repeat okey πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ tahan telinga dari pergi sampai sekarang dok membebel dengan anak anak... hahahahaha... cramp kaki memasing.. paling best tidur dekat #HotelRamadaMeridinMedini πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #Legoland #LegolandMalaysia #LegolandWaterPark #LegolandWaterParkMalaysia #syafierayamincom #TravelMalaysia je #clozette #mom2kids
Hari ini dalam sejarah 2Jam πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚... sampai je legoland terus we all pergi waterpark.. tutup pukul 6.. hebat @haniszula1kha hampir dapat covered semua dalam tempoh 2jam.... paling tak tahan dia layan anak anak I. Esok kita repeat okey πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ tahan telinga dari pergi sampai sekarang dok membebel dengan anak anak... hahahahaha... cramp kaki memasing.. paling best tidur dekat #HotelRamadaMeridinMedini πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #Legoland #LegolandMalaysia #LegolandWaterPark #LegolandWaterParkMalaysia #syafierayamincom #TravelMalaysia je #clozette #mom2kids
Hari ini dalam sejarah 2Jam πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚... sampai je legoland terus we all pergi waterpark.. tutup pukul 6.. hebat @haniszula1kha hampir dapat covered semua dalam tempoh 2jam.... paling tak tahan dia layan anak anak I. Esok kita repeat okey πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ tahan telinga dari pergi sampai sekarang dok membebel dengan anak anak... hahahahaha... cramp kaki memasing.. paling best tidur dekat #HotelRamadaMeridinMedini πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #Legoland #LegolandMalaysia #LegolandWaterPark #LegolandWaterParkMalaysia #syafierayamincom #TravelMalaysia je #clozette #mom2kids
Hari ini dalam sejarah 2Jam πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚... sampai je legoland terus we all pergi waterpark.. tutup pukul 6.. hebat @haniszula1kha hampir dapat covered semua dalam tempoh 2jam.... paling tak tahan dia layan anak anak I. Esok kita repeat okey πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ tahan telinga dari pergi sampai sekarang dok membebel dengan anak anak... hahahahaha... cramp kaki memasing.. paling best tidur dekat #HotelRamadaMeridinMedini πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #Legoland #LegolandMalaysia #LegolandWaterPark #LegolandWaterParkMalaysia #syafierayamincom #TravelMalaysia je #clozette #mom2kids
Hari ini dalam sejarah 2Jam πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚... sampai je legoland terus we all pergi waterpark.. tutup pukul 6.. hebat @haniszula1kha hampir dapat covered semua dalam tempoh 2jam.... paling tak tahan dia layan anak anak I. Esok kita repeat okey πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ tahan telinga dari pergi sampai sekarang dok membebel dengan anak anak... hahahahaha... cramp kaki memasing.. paling best tidur dekat #HotelRamadaMeridinMedini πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #Legoland #LegolandMalaysia #LegolandWaterPark #LegolandWaterParkMalaysia #syafierayamincom #TravelMalaysia je #clozette #mom2kids
Hari ini dalam sejarah 2Jam πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚... sampai je legoland terus we all pergi waterpark.. tutup pukul 6.. hebat @haniszula1kha hampir dapat covered semua dalam tempoh 2jam.... paling tak tahan dia layan anak anak I. Esok kita repeat okey πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ tahan telinga dari pergi sampai sekarang dok membebel dengan anak anak... hahahahaha... cramp kaki memasing.. paling best tidur dekat #HotelRamadaMeridinMedini πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ #Legoland #LegolandMalaysia #LegolandWaterPark #LegolandWaterParkMalaysia #syafierayamincom #TravelMalaysia je #clozette #mom2kids
main-main makeup .. nanti I list out all the makeup brand.. I tahu you all mesti tahu semua brands I pakai ni Kan... saja nak praktis untuk event besok.. panas lit lit juga besok that's why I tak nak skip guna sunscreen.. esok tema purple/pink boleh lah ni.. hee.. #syafierayamincom #MakeupTutorial #beautyblogger #Skincare #Makeup #clozette
main-main makeup .. nanti I list out all the makeup brand.. I tahu you all mesti tahu semua brands I pakai ni Kan... saja nak praktis untuk event besok.. panas lit lit juga besok that's why I tak nak skip guna sunscreen.. esok tema purple/pink boleh lah ni.. hee.. #syafierayamincom #MakeupTutorial #beautyblogger #Skincare #Makeup #clozette
#Mulan #KembarMulan #LongHair #AwekJepun #syafierayamincom  #beautyblogger  #WellnessInfluencer #clozette #PinkVibes #PinkVibes Until Sunday ❀❀❀
#Mulan #KembarMulan #LongHair #AwekJepun #syafierayamincom #beautyblogger #WellnessInfluencer #clozette #PinkVibes #PinkVibes Until Sunday ❀❀❀
Would like to put a nice caption but still prefer you guys do it. πŸ‘‡

@citizenm  #CitizenMHotel #CitizenMHotelKL #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #MalaysianBlogger #clozette
Would like to put a nice caption but still prefer you guys do it. πŸ‘‡ @citizenm #CitizenMHotel #CitizenMHotelKL #syafierayamincom #beautyblogger #BloggerMalaysia #MalaysianBlogger #clozette
Congratulations to @mimiladiessalonandspa for the salon opening on 6 July 2019.. paling BEST semua servis spa treatment dapat 50% off.. untuk servis rambut 30% off .  dah la harga affordable dapat lagi diskaun kaw kaw dari pagi sampai malam rawatan I buat semalam.. hair treatment -sengkak wajah - bersauna -tanggas -foot rest.. pagi ni bangun bangun segar bugar je rasanya.. Call/WhatsApp Mimi 0134997878
Address: No. 79-1 First Floor Amber Business Plaza 1, Jalan Jelawat 1, Cheras 56000 K. L

#mimiladiessalonandspa #cheras #CherasSalonAndSpa #Salon #Spa #syafierayamincom #clozette #beautyblogger #wellnessBlogger
Congratulations to @mimiladiessalonandspa for the salon opening on 6 July 2019.. paling BEST semua servis spa treatment dapat 50% off.. untuk servis rambut 30% off . dah la harga affordable dapat lagi diskaun kaw kaw dari pagi sampai malam rawatan I buat semalam.. hair treatment -sengkak wajah - bersauna -tanggas -foot rest.. pagi ni bangun bangun segar bugar je rasanya.. Call/WhatsApp Mimi 0134997878 Address: No. 79-1 First Floor Amber Business Plaza 1, Jalan Jelawat 1, Cheras 56000 K. L #mimiladiessalonandspa #cheras #CherasSalonAndSpa #Salon #Spa #syafierayamincom #clozette #beautyblogger #wellnessBlogger
LOAD MORE