Avatar for Syafiera
ambassador
Syafiera
Member since 10 Dec 2014

Syafiera Yamin 💘 🤖wishlist:#travel1duniawith2kids 🌸@projeksuprise_srikandilicious 🍣 @sushi.vid FAM ! 📽YouTube Syafiera Yamin 📩[email protected] 📝Cerpen... - read more

Syafiera
Member since 10 Dec 2014

Syafiera Yamin 💘 🤖wishlist:#travel1duniawith2kids 🌸@projeksuprise_srikandilicious 🍣 @sushi.vid FAM ! 📽YouTube Syafiera Yamin 📩[email protected] 📝Cerpen... - read more

Malas nak buat cerpen korang layan je lah video #tortoiseshellcat I yang gemok tiber 🤣 #cloz... - read more

Okay okay re-try balik Gebu with new leaf of #Monstera haa macam tu la.. hopefully korang tak kokak... - read more

Nak buat kenangan dengan #Monstera berlubang ni.. Gebu sekali tu je dia pandang kamera tau.. #syafie... - read more

Lama tak pegang gunting tau.. Trim rambut nipis dan bercabang.. #PotongRambut #TrimMyHair #HairCut... - read more

Street Churros DIY Home Kit anda dah boleh masak sendiri sama ada untuk 'breakfast' atau 'snack time... - read more

Eh banyaknya bunga matahari kat sini ! I suka betul nak bergambar kat @mitsuioutletparkkliasepang ni... - read more

Kadang-kadang I memang tak sempat nak sediakan makanan 'heavy' tiap pagi before anak nak pergi sekol... - read more

D'Aura adalah jenama minyak kelapa dara no.1 di Malaysia. Keaslian dan ketulenan terjamin kerana dih... - read more

Dah besar dah 2 ekor ni.. rasanya 6 nak masuk 8 bulan dah umurnya.. hee.. #Meow #meowstagram #cloz... - read more

Lama tak makan steamboat.. Nak singgah la nanti.. #Lapar #Steamboat #NakMakanSteambot #syafierayam... - read more

Ada jerawat naik lepas ni dah tak kisah dah sebab setiap kali naik boleh je banteras mereka ni denga... - read more

I jarang makan nasi kandar.. Cuma rasa teruja bila Marry Brown keluarkan Nasi Kandar.. why not Cuba... - read more