Syafiera/likes | Clozette
Syafiera - Syafiera Yamin πŸ’˜ πŸ€–wishlist:#travel1duniawith2kids 🌸@projeksuprise_srikandilicious 🍣 @sushi.vid FAM ! πŸ“½YouTube Syafiera Yamin πŸ“©Syafierayamin@gmail.com πŸ“Cerpen ‡ www.syafierayamin.com
AMBASSADOR
        3.9K  SOCIALBEATS
Syafiera Yamin πŸ’˜ πŸ€–wishlist:#travel1duniawith2kids 🌸@projeksuprise_srikandilicious 🍣 @sushi.vid FAM ! πŸ“½YouTube Syafiera Yamin πŸ“©[email protected] πŸ“Cerpen ‡ www.syafierayamin.com
About Syafiera
Syafiera Yamin πŸ’˜
πŸ€–wishlist:#travel1duniawith2kids
🌸@projeksuprise_srikandilicious
🍣 @sushi.vid FAM !
πŸ“½YouTube Syafiera Yamin
πŸ“©[email protected]
πŸ“Cerpen ‡
www.syafierayamin.com
Syafiera's Likes
GOOD MORNING PAGI ISNIN YOU ALL ! I'm so excited to share-lah with you all hair treatment I've done semalam tau. Pagi-pagi bangun kulit kepala rasa tak gatal macam selalu. Kepala rasa ringan je this morning tau. Feeling fresh kaw kaw. πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—
MBH SIGNATURE TRICHO HAIR TREATMENT
πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’— Hair Treatment I buat semalam ni khas untuk bersihkan kulit kepala yang ada kelemumur penyebab kegatalan dan rambut gugur.. mengambil masa sehingga 1-2.30 jam setiap sesi.

Kombinasi Herba tradisi dan teknologi moden di @mbh.haircare boleh terasa keberkesanannya dalam 1 sesi. Kalau buat 10 sesi mesti rambut bertambah cantik dan sihat tau. *Additional Info*
MBH SIGNATURE TRICHO TREATMENT DGN 11 LANGKAH LENGKAP BG MERAWAT RAMBUT GUGUR  DR AKAR UMBI!

Rawatan ni mmg umpphhh! Sebab utamanya, MBH Hair Care bawakan herba ORI dari India bagi memulihkan masalah rambut susah nak tumbuh, cepat luruh, serta banyak kelemumur πŸ“ High Frequency
----
- Bertujuan untuk  memberi renjatan  lembut di kulit kepala sekaligus melancarkan peredaran darah bg pembajaan nutrient
.
πŸ“ LED
----
Menggunakan gelombang bagi mengurut kulit kepala
.
πŸ“Infrared
-----
Memanaskan urat-urat darah dikepala supaya folikel menerima nutriet yg cukup & memberikan haba sesuai untuk pertumbuhan anak rambut .
πŸ“ Herba 9 Ayur -----
- Campuran herba dari India mengunakan komposisi tertentu  dapat memberikan baja kepada folikel rambut & langkah seterusnya MBH Hair Care tak reveal sbb terdapat secret formula untuk memastikan PROVEN RESULT bagi problem rambut botak tengah, gugur!

WhatsApp Segera +601160850817 dari
Tarikh 30 Ogos -25 September untuk harga promosi kaw kaw.

My Hair therapist : @zdhzhr

#mbhmedispa #mbhhaircare #jalanrekosentral8 #kajang #yourhairwecare

#syafierayamincom #blogger #iger #igermalaysia #BeautyBlogger 
#Malaysianblogger #lifestyleblogger
#lovetheraphy #art #artist
#youtuber #clozette  #influencer #like4like #comment4comment #mommyblogger #ClozetteBloggerBabes  #ShopMyEnvicase #juicywasabi
GOOD MORNING PAGI ISNIN YOU ALL ! I'm so excited to share-lah with you all hair treatment I've done semalam tau. Pagi-pagi bangun kulit kepala rasa tak gatal macam selalu. Kepala rasa ringan je this morning tau. Feeling fresh kaw kaw. πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—
MBH SIGNATURE TRICHO HAIR TREATMENT
πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’— Hair Treatment I buat semalam ni khas untuk bersihkan kulit kepala yang ada kelemumur penyebab kegatalan dan rambut gugur.. mengambil masa sehingga 1-2.30 jam setiap sesi.

Kombinasi Herba tradisi dan teknologi moden di @mbh.haircare boleh terasa keberkesanannya dalam 1 sesi. Kalau buat 10 sesi mesti rambut bertambah cantik dan sihat tau. *Additional Info*
MBH SIGNATURE TRICHO TREATMENT DGN 11 LANGKAH LENGKAP BG MERAWAT RAMBUT GUGUR  DR AKAR UMBI!

Rawatan ni mmg umpphhh! Sebab utamanya, MBH Hair Care bawakan herba ORI dari India bagi memulihkan masalah rambut susah nak tumbuh, cepat luruh, serta banyak kelemumur πŸ“ High Frequency
----
- Bertujuan untuk  memberi renjatan  lembut di kulit kepala sekaligus melancarkan peredaran darah bg pembajaan nutrient
.
πŸ“ LED
----
Menggunakan gelombang bagi mengurut kulit kepala
.
πŸ“Infrared
-----
Memanaskan urat-urat darah dikepala supaya folikel menerima nutriet yg cukup & memberikan haba sesuai untuk pertumbuhan anak rambut .
πŸ“ Herba 9 Ayur -----
- Campuran herba dari India mengunakan komposisi tertentu  dapat memberikan baja kepada folikel rambut & langkah seterusnya MBH Hair Care tak reveal sbb terdapat secret formula untuk memastikan PROVEN RESULT bagi problem rambut botak tengah, gugur!

WhatsApp Segera +601160850817 dari
Tarikh 30 Ogos -25 September untuk harga promosi kaw kaw.

My Hair therapist : @zdhzhr

#mbhmedispa #mbhhaircare #jalanrekosentral8 #kajang #yourhairwecare

#syafierayamincom #blogger #iger #igermalaysia #BeautyBlogger 
#Malaysianblogger #lifestyleblogger
#lovetheraphy #art #artist
#youtuber #clozette  #influencer #like4like #comment4comment #mommyblogger #ClozetteBloggerBabes  #ShopMyEnvicase #juicywasabi
GOOD MORNING PAGI ISNIN YOU ALL ! I'm so excited to share-lah with you all hair treatment I've done semalam tau. Pagi-pagi bangun kulit kepala rasa tak gatal macam selalu. Kepala rasa ringan je this morning tau. Feeling fresh kaw kaw. πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—
MBH SIGNATURE TRICHO HAIR TREATMENT
πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’— Hair Treatment I buat semalam ni khas untuk bersihkan kulit kepala yang ada kelemumur penyebab kegatalan dan rambut gugur.. mengambil masa sehingga 1-2.30 jam setiap sesi.

Kombinasi Herba tradisi dan teknologi moden di @mbh.haircare boleh terasa keberkesanannya dalam 1 sesi. Kalau buat 10 sesi mesti rambut bertambah cantik dan sihat tau. *Additional Info*
MBH SIGNATURE TRICHO TREATMENT DGN 11 LANGKAH LENGKAP BG MERAWAT RAMBUT GUGUR  DR AKAR UMBI!

Rawatan ni mmg umpphhh! Sebab utamanya, MBH Hair Care bawakan herba ORI dari India bagi memulihkan masalah rambut susah nak tumbuh, cepat luruh, serta banyak kelemumur πŸ“ High Frequency
----
- Bertujuan untuk  memberi renjatan  lembut di kulit kepala sekaligus melancarkan peredaran darah bg pembajaan nutrient
.
πŸ“ LED
----
Menggunakan gelombang bagi mengurut kulit kepala
.
πŸ“Infrared
-----
Memanaskan urat-urat darah dikepala supaya folikel menerima nutriet yg cukup & memberikan haba sesuai untuk pertumbuhan anak rambut .
πŸ“ Herba 9 Ayur -----
- Campuran herba dari India mengunakan komposisi tertentu  dapat memberikan baja kepada folikel rambut & langkah seterusnya MBH Hair Care tak reveal sbb terdapat secret formula untuk memastikan PROVEN RESULT bagi problem rambut botak tengah, gugur!

WhatsApp Segera +601160850817 dari
Tarikh 30 Ogos -25 September untuk harga promosi kaw kaw.

My Hair therapist : @zdhzhr

#mbhmedispa #mbhhaircare #jalanrekosentral8 #kajang #yourhairwecare

#syafierayamincom #blogger #iger #igermalaysia #BeautyBlogger 
#Malaysianblogger #lifestyleblogger
#lovetheraphy #art #artist
#youtuber #clozette  #influencer #like4like #comment4comment #mommyblogger #ClozetteBloggerBabes  #ShopMyEnvicase #juicywasabi
GOOD MORNING PAGI ISNIN YOU ALL ! I'm so excited to share-lah with you all hair treatment I've done semalam tau. Pagi-pagi bangun kulit kepala rasa tak gatal macam selalu. Kepala rasa ringan je this morning tau. Feeling fresh kaw kaw. πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—
MBH SIGNATURE TRICHO HAIR TREATMENT
πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’— Hair Treatment I buat semalam ni khas untuk bersihkan kulit kepala yang ada kelemumur penyebab kegatalan dan rambut gugur.. mengambil masa sehingga 1-2.30 jam setiap sesi.

Kombinasi Herba tradisi dan teknologi moden di @mbh.haircare boleh terasa keberkesanannya dalam 1 sesi. Kalau buat 10 sesi mesti rambut bertambah cantik dan sihat tau. *Additional Info*
MBH SIGNATURE TRICHO TREATMENT DGN 11 LANGKAH LENGKAP BG MERAWAT RAMBUT GUGUR  DR AKAR UMBI!

Rawatan ni mmg umpphhh! Sebab utamanya, MBH Hair Care bawakan herba ORI dari India bagi memulihkan masalah rambut susah nak tumbuh, cepat luruh, serta banyak kelemumur πŸ“ High Frequency
----
- Bertujuan untuk  memberi renjatan  lembut di kulit kepala sekaligus melancarkan peredaran darah bg pembajaan nutrient
.
πŸ“ LED
----
Menggunakan gelombang bagi mengurut kulit kepala
.
πŸ“Infrared
-----
Memanaskan urat-urat darah dikepala supaya folikel menerima nutriet yg cukup & memberikan haba sesuai untuk pertumbuhan anak rambut .
πŸ“ Herba 9 Ayur -----
- Campuran herba dari India mengunakan komposisi tertentu  dapat memberikan baja kepada folikel rambut & langkah seterusnya MBH Hair Care tak reveal sbb terdapat secret formula untuk memastikan PROVEN RESULT bagi problem rambut botak tengah, gugur!

WhatsApp Segera +601160850817 dari
Tarikh 30 Ogos -25 September untuk harga promosi kaw kaw.

My Hair therapist : @zdhzhr

#mbhmedispa #mbhhaircare #jalanrekosentral8 #kajang #yourhairwecare

#syafierayamincom #blogger #iger #igermalaysia #BeautyBlogger 
#Malaysianblogger #lifestyleblogger
#lovetheraphy #art #artist
#youtuber #clozette  #influencer #like4like #comment4comment #mommyblogger #ClozetteBloggerBabes  #ShopMyEnvicase #juicywasabi
GOOD MORNING PAGI ISNIN YOU ALL ! I'm so excited to share-lah with you all hair treatment I've done semalam tau. Pagi-pagi bangun kulit kepala rasa tak gatal macam selalu. Kepala rasa ringan je this morning tau. Feeling fresh kaw kaw. πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—
MBH SIGNATURE TRICHO HAIR TREATMENT
πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’— Hair Treatment I buat semalam ni khas untuk bersihkan kulit kepala yang ada kelemumur penyebab kegatalan dan rambut gugur.. mengambil masa sehingga 1-2.30 jam setiap sesi.

Kombinasi Herba tradisi dan teknologi moden di @mbh.haircare boleh terasa keberkesanannya dalam 1 sesi. Kalau buat 10 sesi mesti rambut bertambah cantik dan sihat tau. *Additional Info*
MBH SIGNATURE TRICHO TREATMENT DGN 11 LANGKAH LENGKAP BG MERAWAT RAMBUT GUGUR  DR AKAR UMBI!

Rawatan ni mmg umpphhh! Sebab utamanya, MBH Hair Care bawakan herba ORI dari India bagi memulihkan masalah rambut susah nak tumbuh, cepat luruh, serta banyak kelemumur πŸ“ High Frequency
----
- Bertujuan untuk  memberi renjatan  lembut di kulit kepala sekaligus melancarkan peredaran darah bg pembajaan nutrient
.
πŸ“ LED
----
Menggunakan gelombang bagi mengurut kulit kepala
.
πŸ“Infrared
-----
Memanaskan urat-urat darah dikepala supaya folikel menerima nutriet yg cukup & memberikan haba sesuai untuk pertumbuhan anak rambut .
πŸ“ Herba 9 Ayur -----
- Campuran herba dari India mengunakan komposisi tertentu  dapat memberikan baja kepada folikel rambut & langkah seterusnya MBH Hair Care tak reveal sbb terdapat secret formula untuk memastikan PROVEN RESULT bagi problem rambut botak tengah, gugur!

WhatsApp Segera +601160850817 dari
Tarikh 30 Ogos -25 September untuk harga promosi kaw kaw.

My Hair therapist : @zdhzhr

#mbhmedispa #mbhhaircare #jalanrekosentral8 #kajang #yourhairwecare

#syafierayamincom #blogger #iger #igermalaysia #BeautyBlogger 
#Malaysianblogger #lifestyleblogger
#lovetheraphy #art #artist
#youtuber #clozette  #influencer #like4like #comment4comment #mommyblogger #ClozetteBloggerBabes  #ShopMyEnvicase #juicywasabi
GOOD MORNING PAGI ISNIN YOU ALL ! I'm so excited to share-lah with you all hair treatment I've done semalam tau. Pagi-pagi bangun kulit kepala rasa tak gatal macam selalu. Kepala rasa ringan je this morning tau. Feeling fresh kaw kaw. πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—
MBH SIGNATURE TRICHO HAIR TREATMENT
πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’— Hair Treatment I buat semalam ni khas untuk bersihkan kulit kepala yang ada kelemumur penyebab kegatalan dan rambut gugur.. mengambil masa sehingga 1-2.30 jam setiap sesi.

Kombinasi Herba tradisi dan teknologi moden di @mbh.haircare boleh terasa keberkesanannya dalam 1 sesi. Kalau buat 10 sesi mesti rambut bertambah cantik dan sihat tau. *Additional Info*
MBH SIGNATURE TRICHO TREATMENT DGN 11 LANGKAH LENGKAP BG MERAWAT RAMBUT GUGUR  DR AKAR UMBI!

Rawatan ni mmg umpphhh! Sebab utamanya, MBH Hair Care bawakan herba ORI dari India bagi memulihkan masalah rambut susah nak tumbuh, cepat luruh, serta banyak kelemumur πŸ“ High Frequency
----
- Bertujuan untuk  memberi renjatan  lembut di kulit kepala sekaligus melancarkan peredaran darah bg pembajaan nutrient
.
πŸ“ LED
----
Menggunakan gelombang bagi mengurut kulit kepala
.
πŸ“Infrared
-----
Memanaskan urat-urat darah dikepala supaya folikel menerima nutriet yg cukup & memberikan haba sesuai untuk pertumbuhan anak rambut .
πŸ“ Herba 9 Ayur -----
- Campuran herba dari India mengunakan komposisi tertentu  dapat memberikan baja kepada folikel rambut & langkah seterusnya MBH Hair Care tak reveal sbb terdapat secret formula untuk memastikan PROVEN RESULT bagi problem rambut botak tengah, gugur!

WhatsApp Segera +601160850817 dari
Tarikh 30 Ogos -25 September untuk harga promosi kaw kaw.

My Hair therapist : @zdhzhr

#mbhmedispa #mbhhaircare #jalanrekosentral8 #kajang #yourhairwecare

#syafierayamincom #blogger #iger #igermalaysia #BeautyBlogger 
#Malaysianblogger #lifestyleblogger
#lovetheraphy #art #artist
#youtuber #clozette  #influencer #like4like #comment4comment #mommyblogger #ClozetteBloggerBabes  #ShopMyEnvicase #juicywasabi
GOOD MORNING PAGI ISNIN YOU ALL ! I'm so excited to share-lah with you all hair treatment I've done semalam tau. Pagi-pagi bangun kulit kepala rasa tak gatal macam selalu. Kepala rasa ringan je this morning tau. Feeling fresh kaw kaw. πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—
MBH SIGNATURE TRICHO HAIR TREATMENT
πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’— Hair Treatment I buat semalam ni khas untuk bersihkan kulit kepala yang ada kelemumur penyebab kegatalan dan rambut gugur.. mengambil masa sehingga 1-2.30 jam setiap sesi.

Kombinasi Herba tradisi dan teknologi moden di @mbh.haircare boleh terasa keberkesanannya dalam 1 sesi. Kalau buat 10 sesi mesti rambut bertambah cantik dan sihat tau. *Additional Info*
MBH SIGNATURE TRICHO TREATMENT DGN 11 LANGKAH LENGKAP BG MERAWAT RAMBUT GUGUR  DR AKAR UMBI!

Rawatan ni mmg umpphhh! Sebab utamanya, MBH Hair Care bawakan herba ORI dari India bagi memulihkan masalah rambut susah nak tumbuh, cepat luruh, serta banyak kelemumur πŸ“ High Frequency
----
- Bertujuan untuk  memberi renjatan  lembut di kulit kepala sekaligus melancarkan peredaran darah bg pembajaan nutrient
.
πŸ“ LED
----
Menggunakan gelombang bagi mengurut kulit kepala
.
πŸ“Infrared
-----
Memanaskan urat-urat darah dikepala supaya folikel menerima nutriet yg cukup & memberikan haba sesuai untuk pertumbuhan anak rambut .
πŸ“ Herba 9 Ayur -----
- Campuran herba dari India mengunakan komposisi tertentu  dapat memberikan baja kepada folikel rambut & langkah seterusnya MBH Hair Care tak reveal sbb terdapat secret formula untuk memastikan PROVEN RESULT bagi problem rambut botak tengah, gugur!

WhatsApp Segera +601160850817 dari
Tarikh 30 Ogos -25 September untuk harga promosi kaw kaw.

My Hair therapist : @zdhzhr

#mbhmedispa #mbhhaircare #jalanrekosentral8 #kajang #yourhairwecare

#syafierayamincom #blogger #iger #igermalaysia #BeautyBlogger 
#Malaysianblogger #lifestyleblogger
#lovetheraphy #art #artist
#youtuber #clozette  #influencer #like4like #comment4comment #mommyblogger #ClozetteBloggerBabes  #ShopMyEnvicase #juicywasabi
GOOD MORNING PAGI ISNIN YOU ALL ! I'm so excited to share-lah with you all hair treatment I've done semalam tau. Pagi-pagi bangun kulit kepala rasa tak gatal macam selalu. Kepala rasa ringan je this morning tau. Feeling fresh kaw kaw. πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’— MBH SIGNATURE TRICHO HAIR TREATMENT πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’—πŸ’— Hair Treatment I buat semalam ni khas untuk bersihkan kulit kepala yang ada kelemumur penyebab kegatalan dan rambut gugur.. mengambil masa sehingga 1-2.30 jam setiap sesi. Kombinasi Herba tradisi dan teknologi moden di @mbh.haircare boleh terasa keberkesanannya dalam 1 sesi. Kalau buat 10 sesi mesti rambut bertambah cantik dan sihat tau. *Additional Info* MBH SIGNATURE TRICHO TREATMENT DGN 11 LANGKAH LENGKAP BG MERAWAT RAMBUT GUGUR DR AKAR UMBI! Rawatan ni mmg umpphhh! Sebab utamanya, MBH Hair Care bawakan herba ORI dari India bagi memulihkan masalah rambut susah nak tumbuh, cepat luruh, serta banyak kelemumur πŸ“ High Frequency ---- - Bertujuan untuk memberi renjatan lembut di kulit kepala sekaligus melancarkan peredaran darah bg pembajaan nutrient . πŸ“ LED ---- Menggunakan gelombang bagi mengurut kulit kepala . πŸ“Infrared ----- Memanaskan urat-urat darah dikepala supaya folikel menerima nutriet yg cukup & memberikan haba sesuai untuk pertumbuhan anak rambut . πŸ“ Herba 9 Ayur ----- - Campuran herba dari India mengunakan komposisi tertentu dapat memberikan baja kepada folikel rambut & langkah seterusnya MBH Hair Care tak reveal sbb terdapat secret formula untuk memastikan PROVEN RESULT bagi problem rambut botak tengah, gugur! WhatsApp Segera +601160850817 dari Tarikh 30 Ogos -25 September untuk harga promosi kaw kaw. My Hair therapist : @zdhzhr #mbhmedispa #mbhhaircare #jalanrekosentral8 #kajang #yourhairwecare #syafierayamincom #blogger #iger #igermalaysia #BeautyBlogger #Malaysianblogger #lifestyleblogger #lovetheraphy #art #artist #youtuber #clozette #influencer #like4like #comment4comment #mommyblogger #ClozetteBloggerBabes #ShopMyEnvicase #juicywasabi
Press Enter to post
@marykaymysg New Gel Semi-Matte Lipsticks. Pick your colors ! Warna manakah kesukaan anda ? Kalau I semua warna tapi I pilih Midnight Red !
Ianya tidak melekit malahan memberikan hidrasi untuk mengelakkan bibir kering. Jom baca lebih lanjut
Www.syafierayamin.com sekejap lagi !

#Marykaymalaysia 
#MaryKay 
#MaryKayGelSemiMatteLipsticks
#gelsemimattelipsticks

#syafierayamincom
#blogger 
#mommyblogger 
#BloggerMalaysia 
#Clozette 
#clozetteambassador 
#BeautyBlogger 
#Malaysianblogger 
#makeuplover 
#productreview #ClozetteBloggerBabes
@marykaymysg New Gel Semi-Matte Lipsticks. Pick your colors ! Warna manakah kesukaan anda ? Kalau I semua warna tapi I pilih Midnight Red ! Ianya tidak melekit malahan memberikan hidrasi untuk mengelakkan bibir kering. Jom baca lebih lanjut Www.syafierayamin.com sekejap lagi ! #Marykaymalaysia #MaryKay #MaryKayGelSemiMatteLipsticks #gelsemimattelipsticks #syafierayamincom #blogger #mommyblogger #BloggerMalaysia #Clozette #clozetteambassador #BeautyBlogger #Malaysianblogger #makeuplover #productreview #ClozetteBloggerBabes
Press Enter to post
Inside the herbaline

#herbaline
#herbalinepuchong 
#Spaparty
#beautynthefeast

#syafierayamincom 
#blogger 
#mommyblogger 
#BloggerMalaysia 
#Clozette 
#clozetteambassador 
#BeautyBlogger 
#Malaysianblogger 
#makeuplover 
#productreview 
#ClozetteBloggerBabes 
#clozetteambassador 
#skincare
Inside the herbaline #herbaline #herbalinepuchong #Spaparty #beautynthefeast #syafierayamincom #blogger #mommyblogger #BloggerMalaysia #Clozette #clozetteambassador #BeautyBlogger #Malaysianblogger #makeuplover #productreview #ClozetteBloggerBabes #clozetteambassador #skincare
Press Enter to post
Time for Sauna Mee at Mama Kim.#herbaline#herbalinepuchong #Spaparty#beautynthefeast#syafierayamincom #blogger #mommyblogger #BloggerMalaysia #Clozette #clozetteambassador #BeautyBlogger #Malaysianblogger #makeuplover #productreview #ClozetteBloggerBabes
Time for Sauna Mee at Mama Kim.#herbaline#herbalinepuchong #Spaparty#beautynthefeast#syafierayamincom #blogger #mommyblogger #BloggerMalaysia #Clozette #clozetteambassador #BeautyBlogger #Malaysianblogger #makeuplover #productreview #ClozetteBloggerBabes
Press Enter to post
Wow mama Kim sauna mee so berasap asap asap.... Fuh so awesome !#herbaline#herbalinepuchong #Spaparty#beautynthefeast#syafierayamincom #blogger #mommyblogger #BloggerMalaysia #Clozette #clozetteambassador #BeautyBlogger #Malaysianblogger#makeuplover #productreview #ClozetteBloggerBabes
Wow mama Kim sauna mee so berasap asap asap.... Fuh so awesome !#herbaline#herbalinepuchong #Spaparty#beautynthefeast#syafierayamincom #blogger #mommyblogger #BloggerMalaysia #Clozette #clozetteambassador #BeautyBlogger #Malaysianblogger#makeuplover #productreview #ClozetteBloggerBabes
Press Enter to post
Drink it & Stack it !! #LifeWith3M #StackItWith3M @11Streetmy

Come and join at 1 utama right now guys !!! #syafierayamincom 
#blogger 
#mommyblogger 
#BloggerMalaysia
#Clozette 
#clozetteambassador 
#BeautyBlogger 
#Malaysianblogger
Drink it & Stack it !! #LifeWith3M #StackItWith3M @11Streetmy Come and join at 1 utama right now guys !!! #syafierayamincom #blogger #mommyblogger #BloggerMalaysia #Clozette #clozetteambassador #BeautyBlogger #Malaysianblogger
Press Enter to post
I just had a great day treatment in my bathroom last night with @pulipola.soap 100%handmade soap which is natural beauty spa including  with variants aromatherapy  scents. 100% natural plant oil 100%natural  ingredients  and 100% skin safe.#soap#pulipolasoap#detox#syafierayamincom#blogger #mommyblogger #BloggerMalaysia #Clozette #clozetteambassador #BeautyBlogger #Malaysianblogger #makeuplover
I just had a great day treatment in my bathroom last night with @pulipola.soap 100%handmade soap which is natural beauty spa including with variants aromatherapy scents. 100% natural plant oil 100%natural ingredients and 100% skin safe.#soap#pulipolasoap#detox#syafierayamincom#blogger #mommyblogger #BloggerMalaysia #Clozette #clozetteambassador #BeautyBlogger #Malaysianblogger #makeuplover
Press Enter to post
Selections of Hi-Tea of dry fruits and flowers will make you smile in the morning. Pick yours at www.Hi-Tea-Boutique.com. Lavender rosemary peach fruit tea and chamomile and many more ! πŸ˜†#HiTeaBoutique#dryflowerstea#dryfruitstea#morninglover#tealover#syafierayamincom #blogger #mommyblogger #BloggerMalaysia #Clozette #clozetteambassador #BeautyBlogger #Malaysianblogger #ClozetteBloggerBabes
Selections of Hi-Tea of dry fruits and flowers will make you smile in the morning. Pick yours at www.Hi-Tea-Boutique.com. Lavender rosemary peach fruit tea and chamomile and many more ! πŸ˜†#HiTeaBoutique#dryflowerstea#dryfruitstea#morninglover#tealover#syafierayamincom #blogger #mommyblogger #BloggerMalaysia #Clozette #clozetteambassador #BeautyBlogger #Malaysianblogger #ClozetteBloggerBabes
Press Enter to post
I managed to captured the Kuala Lumpur Sunset Scenery today time Maghrib.#sunset#kualalumpur#scenery#syafierayamincom#blogger #mommyblogger #BloggerMalaysia #Clozette #clozetteambassador #ClozetteBloggerBabes
I managed to captured the Kuala Lumpur Sunset Scenery today time Maghrib.#sunset#kualalumpur#scenery#syafierayamincom#blogger #mommyblogger #BloggerMalaysia #Clozette #clozetteambassador #ClozetteBloggerBabes
Press Enter to post
Wake up with me. How to brew your Hi-Tea Dried Fruits and Dried Flowers.

With 18 types of flowers teas to choose from for unique aromatic fragrances.

Visit : www.Hi-Tea-Boutique.com for more information.

#HiTeaBoutique
#dryflowerstea 
#dryfruitstea 
#morninglover 
#tealover 
#syafierayamincom 
#blogger 
#mommyblogger 
#BloggerMalaysia 
#Clozette 
#clozetteambassador 
#BeautyBlogger 
#Malaysianblogger 
#ClozetteBloggerBabes
Wake up with me. How to brew your Hi-Tea Dried Fruits and Dried Flowers. With 18 types of flowers teas to choose from for unique aromatic fragrances. Visit : www.Hi-Tea-Boutique.com for more information. #HiTeaBoutique #dryflowerstea #dryfruitstea #morninglover #tealover #syafierayamincom #blogger #mommyblogger #BloggerMalaysia #Clozette #clozetteambassador #BeautyBlogger #Malaysianblogger #ClozetteBloggerBabes
Press Enter to post
Smart gila jubah lelaki macam ni. Nampak sopan dan penuh misteri. Hmmph.. pakai jubah pun boleh nampak bergaya. Lelaki kat luar sana kalau berminat dengan jubah dengan material kain yang sangat selesa boleh kenyit kenyit mata dekat : #Jubah5Waktu bukan kaler hitam ada banyak jenis kaler kot. 
#syafierayamincom 
#blogger 
#mommyblogger 
#BloggerMalaysia 
#Clozette 
#clozetteambassador 
#BeautyBlogger 
#Malaysianblogger 
#makeuplover 
#productreview 
#ClozetteBloggerBabes
Smart gila jubah lelaki macam ni. Nampak sopan dan penuh misteri. Hmmph.. pakai jubah pun boleh nampak bergaya. Lelaki kat luar sana kalau berminat dengan jubah dengan material kain yang sangat selesa boleh kenyit kenyit mata dekat : #Jubah5Waktu bukan kaler hitam ada banyak jenis kaler kot. #syafierayamincom #blogger #mommyblogger #BloggerMalaysia #Clozette #clozetteambassador #BeautyBlogger #Malaysianblogger #makeuplover #productreview #ClozetteBloggerBabes
Press Enter to post
Harini try makan sebahagian badan lembu di Menate Steak. Hmmph portion yang sangat besar sesuai untuk satu keluarga makan untuk berbuka time Ramadan nanti. Jom serbu.. tak silap ada satu pax hanya Rm80 cukup untuk 3-4 orang.Menate steak ramadan preview at setapak KL#menateramadhanpreview2016#menateramadhan#menatesteakhubsetapak#menatesteakhub IG @menatesteakhub#syafierayamincom#blogger #mommyblogger #BloggerMalaysia #Clozette #clozetteambassador #BeautyBlogger #Malaysianblogger #ClozetteBloggerBabes
Harini try makan sebahagian badan lembu di Menate Steak. Hmmph portion yang sangat besar sesuai untuk satu keluarga makan untuk berbuka time Ramadan nanti. Jom serbu.. tak silap ada satu pax hanya Rm80 cukup untuk 3-4 orang.Menate steak ramadan preview at setapak KL#menateramadhanpreview2016#menateramadhan#menatesteakhubsetapak#menatesteakhub IG @menatesteakhub#syafierayamincom#blogger #mommyblogger #BloggerMalaysia #Clozette #clozetteambassador #BeautyBlogger #Malaysianblogger #ClozetteBloggerBabes
Press Enter to post
Menate steak ramadan preview at setapak KL#menateramadhanpreview2016#menateramadhan#menatesteakhubsetapak#menatesteakhub IG @menatesteakhub#syafierayamincom#blogger #mommyblogger #BloggerMalaysia #Clozette #clozetteambassador #BeautyBlogger #Malaysianblogger #ClozetteBloggerBabes
Menate steak ramadan preview at setapak KL#menateramadhanpreview2016#menateramadhan#menatesteakhubsetapak#menatesteakhub IG @menatesteakhub#syafierayamincom#blogger #mommyblogger #BloggerMalaysia #Clozette #clozetteambassador #BeautyBlogger #Malaysianblogger #ClozetteBloggerBabes
Press Enter to post
I am seriously  super in ❀ Cara dia handle the curls ! 10 minutes je dia bentukkan ! His name is Ric ! 
#DIVATVASIA #howdoilookasia 
#ClozetteBloggerBabes #clozette #clozetteambassador #BeautyBlogger  #Malaysianblogger  #makeuplover
I am seriously super in ❀ Cara dia handle the curls ! 10 minutes je dia bentukkan ! His name is Ric ! #DIVATVASIA #howdoilookasia #ClozetteBloggerBabes #clozette #clozetteambassador #BeautyBlogger #Malaysianblogger #makeuplover
Press Enter to post
Makcik syafiera badan je kurus keding tapi perut besar boleh sepinggan Steak. Hmmph.. Menate steak ramadan preview at setapak KL#menateramadhanpreview2016#menateramadhan#menatesteakhubsetapak#menatesteakhub IG @menatesteakhub#syafierayamincom#blogger #mommyblogger #BloggerMalaysia #Clozette #clozetteambassador #BeautyBlogger #Malaysianblogger #ClozetteBloggerBabes
Makcik syafiera badan je kurus keding tapi perut besar boleh sepinggan Steak. Hmmph.. Menate steak ramadan preview at setapak KL#menateramadhanpreview2016#menateramadhan#menatesteakhubsetapak#menatesteakhub IG @menatesteakhub#syafierayamincom#blogger #mommyblogger #BloggerMalaysia #Clozette #clozetteambassador #BeautyBlogger #Malaysianblogger #ClozetteBloggerBabes
Press Enter to post
Met @charisow  yesterday at #ClozetteBloggerBabes #letsbememorable #clozette. Ain't she looks like @yanasamsudin  a bit kaΓ± ? Heheh. 
#syafierayamincom 
#blogger 
#mommyblogger 
#BloggerMalaysia 
#youtuber
Met @charisow yesterday at #ClozetteBloggerBabes #letsbememorable #clozette. Ain't she looks like @yanasamsudin a bit kaΓ± ? Heheh. #syafierayamincom #blogger #mommyblogger #BloggerMalaysia #youtuber
Press Enter to post
Happy birthday #WatsonsMalaysia  wow celebrating  #palingsyok  for VIP members ! 
Watsons will have 50% sale on September Guys !! Which is my birthday's month too Yeaaa !!!! #syafierayamincom 
#blogger 
#mommyblogger 
#BloggerMalaysia 
#Clozette 
#clozetteambassador 
#BeautyBlogger 
#Malaysianblogger
Happy birthday #WatsonsMalaysia wow celebrating #palingsyok for VIP members ! Watsons will have 50% sale on September Guys !! Which is my birthday's month too Yeaaa !!!! #syafierayamincom #blogger #mommyblogger #BloggerMalaysia #Clozette #clozetteambassador #BeautyBlogger #Malaysianblogger
Press Enter to post
NEW MARY KAY Gel Semi-Matte Lipsticks  will be in my lipsticks DRAWER real soon. 
I Baru applied several layers on my Lip but the formula BAM BAM good and FULL coverage weii. Fuh I totally in 😍❀ with these AWESOME colors. Huuu. I don't feel my Lip Dry at all even they are Matte because they have Gel that I've been longing for !

From Mauve moment -Midnight Berry - crushed berry and bashful you  for the trends of the movement and your closet classics !! Wanna know the PRICE for this awesome lipsticks . READ MY blog. Read read. www.syafierayamin.com 
@marykaymysg 
#MaryKayGelSemiMatteLipsticks
#Marykaymalaysia
#MaryKay
#syafierayamincom
#blogger 
#mommyblogger 
#BloggerMalaysia 
#Clozette 
#clozetteambassador #BeautyBlogger
NEW MARY KAY Gel Semi-Matte Lipsticks will be in my lipsticks DRAWER real soon. I Baru applied several layers on my Lip but the formula BAM BAM good and FULL coverage weii. Fuh I totally in 😍❀ with these AWESOME colors. Huuu. I don't feel my Lip Dry at all even they are Matte because they have Gel that I've been longing for ! From Mauve moment -Midnight Berry - crushed berry and bashful you for the trends of the movement and your closet classics !! Wanna know the PRICE for this awesome lipsticks . READ MY blog. Read read. www.syafierayamin.com @marykaymysg #MaryKayGelSemiMatteLipsticks #Marykaymalaysia #MaryKay #syafierayamincom #blogger #mommyblogger #BloggerMalaysia #Clozette #clozetteambassador #BeautyBlogger
Press Enter to post
So insane sangat Clay mask ni. Husband said sangat annoying when the bubbles huru-hara ke sana ke sini. Boleh dengar depa dok dancing on my face seriously. Tak sampai 10 minit terus cuci. HahA lepas cuci BOM pores bersih gilos... hahahahaha #carbonatedclaymask#elizavecca#altheakorea#altheakr#masker#bubbles#crazymask#syafierayamincom #blogger #clozette
So insane sangat Clay mask ni. Husband said sangat annoying when the bubbles huru-hara ke sana ke sini. Boleh dengar depa dok dancing on my face seriously. Tak sampai 10 minit terus cuci. HahA lepas cuci BOM pores bersih gilos... hahahahaha #carbonatedclaymask#elizavecca#altheakorea#altheakr#masker#bubbles#crazymask#syafierayamincom #blogger #clozette
Press Enter to post
Me at @ladyqomash launch.. jangan terpedaya kekurusan  ni Double layer kocet. . Can't wait to see the lady Qomash collection seriously.

Jom follow lady Qomash guys for more shawl collection. 
#LQlove
#syafierayamincom 
#blogger 
#mommyblogger 
#BloggerMalaysia 
#Clozette 
#clozetteambassador #BeautyBlogger 
#muslimahfashion
Me at @ladyqomash launch.. jangan terpedaya kekurusan ni Double layer kocet. . Can't wait to see the lady Qomash collection seriously. Jom follow lady Qomash guys for more shawl collection. #LQlove #syafierayamincom #blogger #mommyblogger #BloggerMalaysia #Clozette #clozetteambassador #BeautyBlogger #muslimahfashion
juliaantoinette: πŸ’› πŸ’™ πŸ’œ πŸ’š
Press Enter to post
@ladyqomash event launched. So we were all tak sabarzzz  guys nak gayakan #LQlove  collection ! Gayakan style anda dengan shawl berkualiti tinggi dan melet0P.. CARI Agent yang SAH guys dapatkan yang original dan material meletop kebabom !! #syafierayamincom 
#ladyqomash
#muslimahfashion 
#BloggerMalaysia 
#Clozette 
#clozetteambassador 
#BeautyBlogger 
#Malaysianblogger
@ladyqomash event launched. So we were all tak sabarzzz guys nak gayakan #LQlove collection ! Gayakan style anda dengan shawl berkualiti tinggi dan melet0P.. CARI Agent yang SAH guys dapatkan yang original dan material meletop kebabom !! #syafierayamincom #ladyqomash #muslimahfashion #BloggerMalaysia #Clozette #clozetteambassador #BeautyBlogger #Malaysianblogger
juliaantoinette: πŸ’› πŸ’™ πŸ’œ πŸ’š
Press Enter to post
Oh lala guys @ladyqomash  used material georgettte chiffon  for orchid blossom collection ! Senang bentuk senang ikat muka pun dia buat ala la orang Jepun mana HahA. .  Rm90 for pieces guys. Get one for you Aidiladha.  Woo.. #ladyqomash
#LQlove
#syafierayamincom 
#blogger 
#mommyblogger 
#BloggerMalaysia 
#Clozette 
#clozetteambassador 
#BeautyBlogger 
#Malaysianblogger 
#muslimahfashion
Oh lala guys @ladyqomash used material georgettte chiffon for orchid blossom collection ! Senang bentuk senang ikat muka pun dia buat ala la orang Jepun mana HahA. . Rm90 for pieces guys. Get one for you Aidiladha. Woo.. #ladyqomash #LQlove #syafierayamincom #blogger #mommyblogger #BloggerMalaysia #Clozette #clozetteambassador #BeautyBlogger #Malaysianblogger #muslimahfashion
juliaantoinette: πŸ’› πŸ’™ πŸ’œ πŸ’š
Press Enter to post
#ClozetteGIVEAWAY: Want to WIN an organic beauty care set from MELVITA? We have 2 sets up for grabs! Here's what you have to do!

1) Be a member of Clozette.co
2) Like this photo
3) Leave a comment by answering this simple question:
#ClozetteGIVEAWAY: Want to WIN an organic beauty care set from MELVITA? We have 2 sets up for grabs! Here's what you have to do! 1) Be a member of Clozette.co 2) Like this photo 3) Leave a comment by answering this simple question: "What is your favorite product from MELVITA?" **2 winners will each receive a MELVITA Roses for Mums beauty care set! *Giveaway ends 8th May, 11pm and is only open to residents of Malaysia.
AyueIdris: My favourite product is Rose Petal Shower! I love it so much because I can still smell the roses scent in my skin after hours using it.
chrischia: My favourite product is MOISTURIZING ROSE NECTAR because i love the smell... rosy but fresh scented too. A real fav of mine and much better than any other rose cream I've tried.
Pennypwl: L'ARGAN BIO BODY OIL-IN-CREAM
It is made from 99% of organic ingredients and the richness of the oils is captured in a cream that melts into the skin leaving it nourished,... continue reading β†’ regenerated, protected and feels like velvet.
Press Enter to post
Do some cleaning job for the makeup stuff.. hope for everything get done and well-organize.. my eyes so itchy looking at messy exclusive items... #organize #timemanagement #cleaningjob #timetodoreview #imfeelingsorajin #newstock  #taknakmalas #takbolehmasak #clozette #mystuff
Do some cleaning job for the makeup stuff.. hope for everything get done and well-organize.. my eyes so itchy looking at messy exclusive items... #organize #timemanagement #cleaningjob #timetodoreview #imfeelingsorajin #newstock #taknakmalas #takbolehmasak #clozette #mystuff
Syafiera: @theskinniestjean yeah its a wow
Press Enter to post
Some recently-acquired @lauramerciersg #makeup goodies! High Coverage #Concealer, #EyeBasics #EyeshadowPrimer, Rouge Noveau Weightless #Lipcolor #lipstick, and Secret Brightening #Powder! #Clozette #beauty
Some recently-acquired @lauramerciersg #makeup goodies! High Coverage #Concealer, #EyeBasics #EyeshadowPrimer, Rouge Noveau Weightless #Lipcolor #lipstick, and Secret Brightening #Powder! #Clozette #beauty
Press Enter to post
MAC's Sheer Mystery Powder - a touch up powder (comes with a refill!) in a sleek chrome prism packaging β™₯______The lid has a magnetic closure, comes with a mirror and puff β™₯______Part of the Ultimate collection available at @tangssg Orchard β™₯______#macsheermystery #touchuppowder #macultimate #trendmood #chrome #industrialdesign #design #maccosmetics #mac #macaddict #macsg #tangssg #clozette #getklarity #newmakeup #makeuphaul #newinsg #makeupporn #makeupaddict #sgmakeup #makeupsg
MAC's Sheer Mystery Powder - a touch up powder (comes with a refill!) in a sleek chrome prism packaging β™₯______The lid has a magnetic closure, comes with a mirror and puff β™₯______Part of the Ultimate collection available at @tangssg Orchard β™₯______#macsheermystery #touchuppowder #macultimate #trendmood #chrome #industrialdesign #design #maccosmetics #mac #macaddict #macsg #tangssg #clozette #getklarity #newmakeup #makeuphaul #newinsg #makeupporn #makeupaddict #sgmakeup #makeupsg
Press Enter to post
Sparse, thin, straight. Those are what my #lashes are. Lashes help make #eyes look more awake and bigger, but not when they're uncurled! I usually use my trusty #eyelash #curler from #Daiso (only S$2!) daily and it works amazing. But sometimes, I still reach out for #PanasonicBeauty heated lash curler. πŸ‘€ What other eyelash curling tools do you use or recommend? On a side note, I'm wearing #Clio pastel mint #Gelpresso liner. πŸ˜„ #clozette
Sparse, thin, straight. Those are what my #lashes are. Lashes help make #eyes look more awake and bigger, but not when they're uncurled! I usually use my trusty #eyelash #curler from #Daiso (only S$2!) daily and it works amazing. But sometimes, I still reach out for #PanasonicBeauty heated lash curler. πŸ‘€ What other eyelash curling tools do you use or recommend? On a side note, I'm wearing #Clio pastel mint #Gelpresso liner. πŸ˜„ #clozette
Press Enter to post
Jane Iredale Lip Addict Series Lip Glosses prevents lip aging, moisturizers and taste sweet & minty which is so addictive! Thank you #nourifbc for the gifts! Get 15% off the price. Info on my blog www.myfatpocket.com/jessieting.  #beauty #bblogger #blogger #sgblogger #janeiredale #sgbeauty #sg #sgjaneiredale #janeiredalesg #sgmakeup #clozette #makeup #love #like #happy #eyes #smokey #eyeshadow #smokeyeyes #eyepalette #eyelashes #singapore #bloggers #selfie
Jane Iredale Lip Addict Series Lip Glosses prevents lip aging, moisturizers and taste sweet & minty which is so addictive! Thank you #nourifbc for the gifts! Get 15% off the price. Info on my blog www.myfatpocket.com/jessieting. #beauty #bblogger #blogger #sgblogger #janeiredale #sgbeauty #sg #sgjaneiredale #janeiredalesg #sgmakeup #clozette #makeup #love #like #happy #eyes #smokey #eyeshadow #smokeyeyes #eyepalette #eyelashes #singapore #bloggers #selfie
Press Enter to post
Ring in the Christmas Belles with @bellaboxasia this december! 😊 In this month's box, you get a mix of products from Juice Beauty (can't wait to try the green apple peel!!!❀️), Laura Mercier, Curel and more!😁_Also, don't forget to like @bellaboxasia, snap a selfie sharing your festive makeup look/tip and hashtag #bbChristmasBelles for a chance to win a $150 shopping spree at the BellaBox shop!😱 what are you waiting for?! #myfatpocket #clozette
Ring in the Christmas Belles with @bellaboxasia this december! 😊 In this month's box, you get a mix of products from Juice Beauty (can't wait to try the green apple peel!!!❀️), Laura Mercier, Curel and more!😁_Also, don't forget to like @bellaboxasia, snap a selfie sharing your festive makeup look/tip and hashtag #bbChristmasBelles for a chance to win a $150 shopping spree at the BellaBox shop!😱 what are you waiting for?! #myfatpocket #clozette
Press Enter to post
fashionlover
fashionlover
Press Enter to post
Advertisement
LOAD MORE