About ainulmustafa
tudung #azprintfiorè dari @ameerazainiofficial. suka sebab warna yang lembut, tak nipis tapi tak tebal sangat, lembut tapi senang dibentuk dan labuh. kena tambah koleksi lagi la. Jatuh cinta dah ..hihi . #fashionblogger #bloggersbabes #clozette  #starclozetter #businessleaderconference2017 #BLC2017
Kuala Lumpur Fashion Week 2016 #klfwrtw2016 #clozette #starclozetter #fashion #fashionblogger #kbba9 #kelabbloggerbenashari
nak menang Macbook Air, Ipad Air 2, iPhone 6S, Galaxy S6 tak?? . . jom join #AltheaTurns1 Instagram Contest . - Got your Althea party kit? Wish us a happy birthday with #altheaturns1 and stand a chance to win amazing prizes such as Macbook Air, Ipad Air 2, iPhone 6S, Galaxy S6 Edge, Canon EOS M10 Selfie Camera, Althea credits and beauty hampers from Althea! . . - Prizes total worth KRW10,000,000 to be won. - Contest starts from 20th July - 15th August, 2016. #clozette #koreanbeauty #AltheaKorea #beauty #bloggersbabes #starclozetter #beautyblogger #mommyblogger
juliaantoinette: β™₯πŸ’–β™₯
Rina salleh Launching β€˜Beat of La Donna’ 2016 Raya Collection #rsc #ladonna #blogger #clozette #starclozetter #fashion
Bye bye.. maryam nak p shopping 😍 #arianamaryam #shopping #kids #baby #coach #model #fashionblogger #clozette #starclozetter
Bagi penggemar kolagen, pasti bersetuju dengan keberkesanan kolagen ni kan..worth buying! . . Masalah KULIT TAK SEKATA, JERAGAT, JERAWAT, KERING, KUSAM, PANDA EYE..semua settle 😍😍😍😍😍 . . #collagen #collagenpowdershaklee #kulitcantik #kulittaksekata #kolagen #jerawat #ubatjerawat #kulitkering #kulitkusam #ainulmustafaigreviews #beauty #beautyblogger #starclozetter #clozette #nakcantik #shahalam #love
My pinky shoes 😍😍😍 #pink #shoes #love #starclozetter #clozette #nike #fashionblogger #fashion
Nak share pasal lip balm CiUM yang boleh enhance kissing experiences for couples. . . Pastikan pasangan yang sah lagi halal ye. Yang belum kawen boleh cuba kt mak ayah ☺ . . Lipbalm yang ada perasa.Perasa SAMBAL & AIS. . . Agak agak ada bau SAMBAL BELACAN tak? πŸ˜‚πŸ˜‚ . . CiUM lipbalm ni ada 4 flavour. Setiap kotak akan dapat 2 flavour Sambal + Ais and lagi satu pair is S'Berry + Meeko. Satu kotak RM29 saja. . . Untuk dapatkan CiUM lipbalm ini boleh hubungi 016-6867929 atau ke website www.nomonkey.org #nomonkey #CiUM #lipbalm #makeup #lipstick #love #ainulmustafaigreviews #jomreview #media #beautyblogger #starclozetter #clozette
Malaysia Fashion Week 2015 Blouse @zaloramy Shawl @einstyle.co wedges by charles and keith clutch : ibu mertuaku punya. #fashion #myfw2015 #zalora #zaloramy #clozette #starclozetter #blogger #media #fashionblogger #muslimah #hijab #muslimahhijab #love
Cite semalam ke Malam Puisi Utusan di UTeM. Dress @mumsluv Shawl @einstyle.co #malampuisiutusan2015 #clozette #starclozetter #fashion #muslimahhijab #muslimah #shawl #dress #breastfeedingfriendly #blogger #bloggermalaysia #love
Malaysia Fashion Week 2015 #blogger #starclozetter #clozette #matrade #fashionweek #fashionblogger
Ada orang bertanya..Vitamin C Shaklee tak ada ke yang 1000 mg. Saya tengok, vitamin C lain ada yang 1000 mg...Betul memang bagus dan sangat hebat Vitamin C 1000 mg. Akak faham semua orang nak cantik cepat, nak kulit cerah, sihat berseri. Nak telan 1000mg terus betul?..Jom kita ingat balik sifat Vitamin C. Vitamin larut air. Bila kita makan Vitamin C, badan kita akan serap apa yang sempat dan diperlukan pada masa itu...Yang lain-lain ke mana?..Keluar/flush out ke dalam air kecing. Katakan kita beli Vitamin C 1000mg RM1. 10 sen diserap dalam badan, lagi 90 sen keluar ke dalam air kencing. Wow! Mahal betul air kencing tu. Boleh guna balik? Tak kan?..Kenapa Shaklee sediakan Vitamin C 500mg?..Keistimewaan Vitamin C yang tidak boleh ditandingi dengan Vitamin C lain adalah dengan adanyakebolehan SISTEM SUSTAINED RELEASED. Apa faedah sistem ini?..Dengan sistem ini, hanya 100mg Vitamin C akan dilepaskan dari tablet setiap sejam. Lapisan demi lapisan Vitamin C diurai dan dilepaskan. Badan akan serap 100mg setiap jam. Jadi satu tablet akan menyediakan 100mg selama 5 jam...Katakan kita nak lebih Vitamin C. Nak kulit cantik kan..atau masa kita dalam keadaan kurang sihat. Kita boleh amik 2 tablet Vitamin 2 setiap 5 jam. 200mg vitamin c akan dilepaskan dalam badan kita selama 5 jam...Haaa..Cerdik ke bijak?..Maka air kencing kita tidak la diperkaya dengan Vitamin C...Oleh itu, saya menyeru. Buat lah pilihan yang bijaksana lagi cerdik pandai. Pastikan nilai untuk setiap wang anda...Berapa harga sebiji Vitamin C Shaklee?Tak sampai RM1 pun.Sebotol 180 tablet...*Special lagi, ia bukan bersumber dari oren. Tapi dari extrak jagung. Oleh itu ia sesuai untuk semua dan tak perlu risau diserang gastrik...Ada ditambah BIOFLAVONOID tau..jadi penyerapan Vitamin C lebih efficient.#vitaminc #vitamincshaklee #vitaminc1000mg #kulitcantik #pengedarshakleeshahalam #shahalam #love #beautyblogger #clozette #starclozetter #kulitputih #nakkulitcantik #supplement #vitaminkulitcantik #jerawat #bloggermalaysia #igers
Jerebu teruk semalam hari ni selsema, sakit tekak sakit hidung.. . Sebagai mak kena kuat, sihat selalu.anak anak perlukan kita. . Extra care untuk diri sendiri. Vitamin C & Garlic Complex untuk tingkatkan sistem imun. . Makan pulak buah mata kucing.sedapnyaaaa 😊😊😊 . . #vitaminc #jerebu #mak #moms #garliccomplex #protection #clozette #starclozetter #beautyblogger #healthy
Nak kulit cantik kena rajin minum air masak , jaga pemakanan, aktifkan badan dan saya tambah vitamin C as daily supplement. . . Perlu ke makan vitamin C ? Baik makan buah oren je. 1 biji vitamin C bersamaan 7biji buah oren. Sanggup ke makan 7biji buah oren setiap hari? . . Itu pun kalau buah oren bebas racun, bebas dari sebarang suntikan gmo , bebas dari bahan kimia semasa proses menanam. . . Kalau tak kita makan hampas je sebenarnya. Zat vitamin C dah hapus . . Pilihan Ainul vitamin C Sustained Release dimana setiap jam vitamin c akan dibebaskan dalam badan kita. . . Dah 4 tahun makan vitamin C ni. Jerawat susah la nak tumbuh. Kalau tumbuh pun senang hilang. . . Vitamin C yang patut korang semua ada. Nak cantik tak? Kena la laburkan duit sikit.rajin sikit. Sikit je kan.. kata nak cantik 😘😘😘 #cantik #kulitcantik #beautyblogger #beauty #vitaminc #vitamincantik #clozette #starclozetter
Rose water dari melvita. Sangat wangi & rasa muka fresh sangat. Time jerebu ni muka terdedah dengan habuk, asap. Spray je dengan rose water ni akan rasa sangat fresh. #beauty #beautyblogger #rosewater #melvita #clozette #starclozetter #bloggerbabes
Hello weekend !! . Pagi pagi ni try masker soothing + vitamin C memang BEST. Rasa kulit muka moist, bersih gitew 😍😍😍 . Kalau korang nak dapatkan set kulit cantik bombastik ni sila la p ke IG . @maryamzulaikha @maryamzulaikha @maryamzulaikha @maryamzulaikha . BESTNYERRR !! Rasa nak pakai hari hari jekk masker ni πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ #ainulmustafaigreview #masker #kulitcantik #masker #beauty #starclozetter #clozette #bloggerbabes #beautyblogger
How to Rub a Banana Peel on Skin to Get Rid of Scars Step 1 Remove the peel of the banana to expose the inner fruit. Step 2 Eat the fruit of the banana to absorb vital nutrients, while saving the outer layer known as the peel. Pull one strip of the banana peel away from the rest. Bend the peel inside out to expose the white colored inner layer of the peel. Locate the scar on your skin that you wish to fade the appearance of. Step 3 Rub the soft inside layer of the banana peel back and forth against your scar to allow the surrounding skin to take in the vitamins and nutrients of the peel. Allow the moisture from the banana peel to dry onto the skin of your scar. Moisten a cotton cloth under your sink with some warm water.
what's inside my handbag?
AprilNunez: β™‘β™‘
"If You're Happy and You Know it Clap Your Hands "