Avatar for ami_amyna
ami_amyna
        3.9K SOCIALBEATS
ami amyna * 23 yo* mechanical engineer graduate kuala lumpur* use your beauty wisely and self-confidence to form your personality..http://instagram.com/ami_amyna/
About ami_amyna
ami amyna *
23 yo*
mechanical engineer graduate
kuala lumpur*
use your beauty wisely and self-confidence to form your personality..http://instagram.com/ami_amyna/
[GIVEAWAY] Wheeee! 'Tis the weekend, and if you're not in high spirits yet, my giveaway should help set the mood. In celebration of their famed cleansing oils' 50th anniversary, I'm giving away a FULL-SIZED 150ml Sublime Beauty Cleansing Oil to one lucky winner. All you have to do is: 1. Be my follower. 2. Like this photo (and any 2 other photos of mine). 3. Leave a comment on this photo letting me know how old are their cleansing oils this year / (xx)-year anniversary. And that's it! 🤗 Only open to those residing in Singapore (as our local post office restricts the mailing of liquids overseas). Giveaway closes 11.59pm, Sunday 4 June 2017. - - - #shuuemura #shuuemurasg #50yearsofmagic #cleansingoil #cleansing #skinpurifier #makeupremover #skincare #clozette #igbeauty #instabeauty #flowers #슈에무라 #beautyblogger #beautyblog #bblog #bbloggers
Here's featuring all my favourite products from @laneigesg which I got from @sephorasg! Purchasing Laneige items from Sephora comes with many benefits – FREE shipping with purchases over $40, free sample(s) upon purchase and the opportunity clock up Sephora Beauty Pass (free membership) points for future discounts and rewards! ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ I blogged a quick review of these Laneige items here: http://mitsueki.sg/2017/05/12/beauty-review-laneige-x-sephora-singapore/ #clozette #sephorasg #laneige #laneigesg #sephora #koreanskincare #skincaresg
Warm Brown Makeup Tutorial | Asyalliee Ahmad - YouTube
INSTAWORTHY LOOKS THIS RAYA FT. SASA MALAYSIA PART 1 #SyokRayaWithSaSa - YouTube
Too much lighting. AhahahaActivity harini hantar tokma nak pi umrah ( k.terengganu ~> klia ~> madinah ~> mekah ) Eii geramm baby comell adik sallehuddin al ayubi #clozette #family
Alololo tembamm sangat soleh ni . Nok pinjam kulit soleh kejap putih leput ni . Muah setepek #clozette #sepupukukesayanganku #cousin #sepupu #instakids #sepupubelahmak
Bila adik @zaza_zahira_ suka buat kuih orang tua lagi manis ni . #pulutinti #makanorangtua #foodie #tiapharibuatkuih #dessert #abahsukanakbuatkuih #clozette
always check your makeup before expired date.
wanna be a princess . our outfits must be fair lady . be classy and elegance women - coco chanel
6 COMMON EYEBROW MISTAKES And How To Avoid Them - YouTube be original look bila lukis kening
Foundation DO's and DON'Ts - YouTube everyne shoud know this
Simple Everyday Makeup - YouTube bila malas mekap lebih sgt boleh try simple mcm ni very fresh look
Rose Gold Makeup Tutorial - YouTube my current fav makeup look
Kuih fav ni #taste kuih org tua #kuih #clozette #ondeonde #gulamelaka #foodie #tastemade
Cantik #sugarscarf ni dan sugarscarf tak pernah tak cantik dimata saya,adik dan mak saya ~ get classy and elegance with #sugarscarf #clozette #bawal
M e n u berbuka arini. #dagingkambing Always my fav .cuma tang gulai kita kurang sikit tapi gulai kambing takpe #ilove . Cuma takdak nasi arab arini sebab rempah nasi arab dari #yaman dah abis .tapi nasi arab tanpa kari failed la. Kambing ni memang fav dari kecik lagi sebab dulu abah kita bela kambing kat ladang sawit . Setiap orang (adik beradik ada kambing sendiri sebab beli guna sen raya lps tu berkembang jadi berpuluh ekor) cuma laa ni da xde sebab takda org nk jaga. Untung bela kambing ni .samada jual atau boleh sembelih dan makan2 . Tapi dulu xpe la sebab upah pekerja ladang yg jaga.sebab tu dah biasa sangat dgn kambing. Sampai kan kambing pun makan nasi dan rezak lagi bila kambing hampir nk msk dlm umah sebab dok letak nasi. #berbukapuasa #puasa #clozette #menu #memories #memori
Puasa2 macam ni best jugak buat kekk batik ni. maybe sesetengah orang suka guna planta tapii ami paling suka guna buttercup sebab rasa tu lemak2 sedap dan bila kacau milo tu boleh tengok texture nya tu beza bila guna planta @ butter. #kekbatik #kekpalingmudah #123siap #clozette
Embrace your adventurous self by switching your go-to lipstick shade for something bolder. Head over to www.clozette.co/insider for bold lippie looks to cop this season. 😘 💋 // 📷 @teawithmakeupmagic88 #ClozetteINSIDER
Makeup haul is my stress relievers
Tempahan dibuka semula setelah puasa dan lebaran 2016 melabuh tirainya. Boleh start booking atau tempah kuih raya laa ni . Full settlement untuk tempahan. Boleh krik krik di whatsapp 0146813779 atau dm dlu. jom rancang kewangan untuk kuih raya supaya nanti bajet boleh focus ke baju raya etc . 100 hari lebih kurang sebelum puasa membuka tirainya kembali. Boleh start settle hutang puasa kawan2 . Kuih raya : 1. m&m cookies 2. Biskut semperit 3. Chocolate chip cookies 4. Biskut semperit atau bunga cina 5. Kek lapis sarawak Boleh try request kuih raya yg nak tu. Plus SAYA GUNA TEPUNG FAIZA dan mencari yg halal ingredient tu keutamaan saya. #cookies #sayajual #biskutraya #sayajualbiskut #biskutmurah #hariraya #lebarancookies #cookies #clozette #sugar #pemanismulut #ootd #motd #food #foodie #pencintamakanan
LOAD MORE