Avatar for ami_amyna
ami_amyna
        3.9K SOCIALBEATS
ami amyna * 23 yo* mechanical engineer graduate kuala lumpur* use your beauty wisely and self-confidence to form your personality..http://instagram.com/ami_amyna/
About ami_amyna
ami amyna *
23 yo*
mechanical engineer graduate
kuala lumpur*
use your beauty wisely and self-confidence to form your personality..http://instagram.com/ami_amyna/
Embrace your adventurous self by switching your go-to lipstick shade for something bolder. Head over to www.clozette.co/insider for bold lippie looks to cop this season. 😘 💋 // 📷 @teawithmakeupmagic88 #ClozetteINSIDER
Makeup haul is my stress relievers
Tempahan dibuka semula setelah puasa dan lebaran 2016 melabuh tirainya. Boleh start booking atau tempah kuih raya laa ni . Full settlement untuk tempahan. Boleh krik krik di whatsapp 0146813779 atau dm dlu. jom rancang kewangan untuk kuih raya supaya nanti bajet boleh focus ke baju raya etc . 100 hari lebih kurang sebelum puasa membuka tirainya kembali. Boleh start settle hutang puasa kawan2 . Kuih raya : 1. m&m cookies 2. Biskut semperit 3. Chocolate chip cookies 4. Biskut semperit atau bunga cina 5. Kek lapis sarawak Boleh try request kuih raya yg nak tu. Plus SAYA GUNA TEPUNG FAIZA dan mencari yg halal ingredient tu keutamaan saya. #cookies #sayajual #biskutraya #sayajualbiskut #biskutmurah #hariraya #lebarancookies #cookies #clozette #sugar #pemanismulut #ootd #motd #food #foodie #pencintamakanan
Mashtaa #dubuyo #clozette #foodie #koreanfood
Menggapai impian memjadi titik permulaan untuk meniti kejayaan . #clozette #ootd
Yeayy #benefitbrowtranslator #benefitcosmetics #benefitbrows #mybenefitbrows #clozette
Ada orang yg IQ tinggi tapi EQ rendah & ada orang IQ rendah ,EQ pun rendah & dan orang IQ tinggi dan EQ pu tinggi. #santapanminda #clozette #fridayquotes #salamjumaat
Gonna be my another #wishlish #loraccosmetics #clozette #eyeshadow #makeup #makeuplover #motd
My fav song ! #pinggiransyurga #clozette
Hi nama saya afiq rizqi ! Afternoon uollss #clozette #utramanafiq
Wajib singgah sini kalau lalu alik ni #clozette
Shoppingg ! #clozette
The best ever
Bersyukur dengan apa yg kita miliki ketika dan saat ini. Tak semestinya gagal suatu tika dahulu , dan tak boleh berjaya kini dan akan datang . Sesungguh hadapi kegagalan suatu detik yg sangat perit dan apabila Kejayaan milik kita tika itu maka suatu nikmat kau akan kenang sampai bila2 . Sebab nak miliki segulung sijil/diploma/degree /master / phd perlukan pengorbanan dan setiap orang ada langkah atau cara berbeza untuk capai kejayaan . Ada orang naik jalan kaki,ada orang naik basikal , ada orang naik beca dan ada orang terus naik kapal terbang #petikankatadulidaud hahaha ... Pembelajaran atau tahap pendidikan adalah memberi pengajaran tentang tahap pemikiran kita. Makin tinggi belajar maka makin tinggi ilmu yg dia dapat . #sayatanamanggur #pencarikerja #sayabukanbudakbijak #quotes #motivasidiri #clozette
Jual jual 2 singgit #budakduasinggit #upinipinfan #clozette
Makeup dan wanita memang tak boleh dipasahkan ! Makanya manusia dan insurans nyawa ( protection + medical card + simpanan berpelaburan ) jugak tak dapat dipisahkan. Whatsapp ami okay utk free quotation utk bayaran bulanan #prudentialbsntakaful #prubsntakaful #clozette
P a s e m b o r #padangkotalama #penang #malaysia #clozette
Nyum nyum #jerukpakali #clozette #penang
No caption #clozette
LOAD MORE