elsasilalahi | Clozette
About elsasilalahi
Malam minggu masih sendiri? yak udah dinikmatin aja 🀣 ....
Finally I get this vintage jeans from @shopee_id and this quality so good 😍😍😍😍 posenya brasa kayak jalan di angin ya πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
.
.
.
#clozette #clozetteid #vintage #jeans #shopee
Malam minggu masih sendiri? yak udah dinikmatin aja 🀣 ....
Finally I get this vintage jeans from @shopee_id and this quality so good 😍😍😍😍 posenya brasa kayak jalan di angin ya πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
.
.
.
#clozette #clozetteid #vintage #jeans #shopee
Malam minggu masih sendiri? yak udah dinikmatin aja 🀣 ....
Finally I get this vintage jeans from @shopee_id and this quality so good 😍😍😍😍 posenya brasa kayak jalan di angin ya πŸ˜‚πŸ˜‚
.
.
.
.
.
#clozette #clozetteid #vintage #jeans #shopee
Malam minggu masih sendiri? yak udah dinikmatin aja 🀣 .... Finally I get this vintage jeans from @shopee_id and this quality so good 😍😍😍😍 posenya brasa kayak jalan di angin ya πŸ˜‚πŸ˜‚ . . . . . #clozette #clozetteid #vintage #jeans #shopee
I’m really so excited for christmas day and my office have already tree and it’s really so beautiful 
So I take this photo with my friend in office. 
Dear Santa, we have already for receive the present πŸ˜‡πŸ₯°πŸ₯³πŸ€©
.
.
.
.
#clozetteid #clozette #christmasdecor #christmas
I’m really so excited for christmas day and my office have already tree and it’s really so beautiful 
So I take this photo with my friend in office. 
Dear Santa, we have already for receive the present πŸ˜‡πŸ₯°πŸ₯³πŸ€©
.
.
.
.
#clozetteid #clozette #christmasdecor #christmas
I’m really so excited for christmas day and my office have already tree and it’s really so beautiful 
So I take this photo with my friend in office. 
Dear Santa, we have already for receive the present πŸ˜‡πŸ₯°πŸ₯³πŸ€©
.
.
.
.
#clozetteid #clozette #christmasdecor #christmas
I’m really so excited for christmas day and my office have already tree and it’s really so beautiful So I take this photo with my friend in office. Dear Santa, we have already for receive the present πŸ˜‡πŸ₯°πŸ₯³πŸ€© . . . . #clozetteid #clozette #christmasdecor #christmas
welcome December πŸ’›
I need a vacation and waiting for chirstmas day πŸ’•

what’s your plan for this month?
.
.
.
.
.
#clozette #clozetteid #beauty #ladies #selfie #beautybloggers #instadaily
welcome December πŸ’›
I need a vacation and waiting for chirstmas day πŸ’•

what’s your plan for this month?
.
.
.
.
.
#clozette #clozetteid #beauty #ladies #selfie #beautybloggers #instadaily
welcome December πŸ’›
I need a vacation and waiting for chirstmas day πŸ’•

what’s your plan for this month?
.
.
.
.
.
#clozette #clozetteid #beauty #ladies #selfie #beautybloggers #instadaily
welcome December πŸ’› I need a vacation and waiting for chirstmas day πŸ’• what’s your plan for this month? . . . . . #clozette #clozetteid #beauty #ladies #selfie #beautybloggers #instadaily
overthingking about the problem it’s not good for you, stay calm down and focus. Believe yourself, you can fix that 😊😊
.
.
.
.
.
#clozetteid #beautyblogger #fashionblogger #formal #ootd #look #instadaily #hiipasia #hip #beautyjournal #clozette
overthingking about the problem it’s not good for you, stay calm down and focus. Believe yourself, you can fix that 😊😊
.
.
.
.
.
#clozetteid #beautyblogger #fashionblogger #formal #ootd #look #instadaily #hiipasia #hip #beautyjournal #clozette
overthingking about the problem it’s not good for you, stay calm down and focus. Believe yourself, you can fix that 😊😊 . . . . . #clozetteid #beautyblogger #fashionblogger #formal #ootd #look #instadaily #hiipasia #hip #beautyjournal #clozette
Wah udah pada gajian ya?? tapi sayang uangnya numpang lewat aja. Habis masuk eh langsung keluar lgi 
sama kayak kamu udah singgah eh tapi gak mau stay 🀣☺️
.
.
.
.
#clozetteid #ootdfashion #beautyblogger #bloggerperempuan #ootd #latepost #clozette
Wah udah pada gajian ya?? tapi sayang uangnya numpang lewat aja. Habis masuk eh langsung keluar lgi sama kayak kamu udah singgah eh tapi gak mau stay 🀣☺️ . . . . #clozetteid #ootdfashion #beautyblogger #bloggerperempuan #ootd #latepost #clozette
Change your style but not change yourself 😎

lagi cobain #outer ini langsung mencuri hati 🀣🀣 kebiasaan aku cobain dlu truz photo πŸ˜‚ (jangan ditiru ya) .
.
.
.
.
#clozetteid #ootd #lookbook #bloggerperempuan #outfits #clozette #blogger #fashion
Change your style but not change yourself 😎

lagi cobain #outer ini langsung mencuri hati 🀣🀣 kebiasaan aku cobain dlu truz photo πŸ˜‚ (jangan ditiru ya) .
.
.
.
.
#clozetteid #ootd #lookbook #bloggerperempuan #outfits #clozette #blogger #fashion
Change your style but not change yourself 😎 lagi cobain #outer ini langsung mencuri hati 🀣🀣 kebiasaan aku cobain dlu truz photo πŸ˜‚ (jangan ditiru ya) . . . . . #clozetteid #ootd #lookbook #bloggerperempuan #outfits #clozette #blogger #fashion