Avatar for ernykurnia14
ernykurnia14
Member since 9 Dec 2016

A woman who works as Socmed Strategist and love to write about beauty, daily life, and fashion on www.ernykurnia.com

ernykurnia14
Member since 9 Dec 2016

A woman who works as Socmed Strategist and love to write about beauty, daily life, and fashion on www.ernykurnia.com

Trying new sponge-on cream foundation from @elizabetharden . Kira-kira worth the price nggak? Swipe... - read more

Sebenernya, aku nggak bisa-bisa amat soal styling dan editing foto. Tapi nggak papa ya, postinganku... - read more

Walaupun belum pro, tapi gapapa ya aku sharing soal foto produk. Terutama makeup 😉 . . . . S... - read more

Foto tersenyum, padahal lagi kelelahan 💃 #ErnysJournalBlog #clozetteID #clozette

Foto tersenyum, padahal lagi kelelahan 💃 #ErnysJournalBlog #clozetteID #clozette

Mana yang lebih dulu, suka makeup atau suka nulis? . . Kalau untukku, jawabannya jelas nulis lebih d... - read more

Ngomong-ngomong soal kopi & cafe, standarku menilai cafe itu kopinya enak dari menu coffee latte mer... - read more

Senyum pepsodent pakai lip cream shade Banjo dari @polkacosmetics ❤❤ Jarang-jarang ya... - read more

Woman always needs more lipstick 😂 itu quote khusus saya kok! 😄 nah, ini lipcream ba... - read more

Jarang selfié karena seringnya difotoin 🙆 sekalinya selfié muka jutek dan tata... - read more

Locals product 💕💕💕 #ErnysJournalDaily #ErnysJournalBlog #Clozette #ClozetteI... - read more

Wearing bold color for my lips always boost my mood. And this perfect color from @wardahbeauty shade... - read more

These all make my life colorfull. Tell me which one your favorite! #ernysjournaldaily #ernysjournal... - read more

Your time is limited, so don't waste it living someone else's life. Don't be trapped by dogma - whic... - read more

Skincare routine-ku setiap pagi selalu diawali dengan cuci muka. Dan facial wash yang sedang jadi an... - read more

Good morning! Akhirnya semalem ngebut sharing soal 3 warna terbaru Wardah Exclusive Matte Lip Cream.... - read more

Dari pagi sampe malem, bikin konten blog sama @ardiatami 🐙 biar pun itungannya kerja, tapi b... - read more

My happy face when I work as photographer on @rubicommunity 's event. Walaupun ada fotografer profes... - read more

Calling all handmade & natural beauty product lovers, aku baru aja bahas online shop recommended bua... - read more

Lady in purple 🌼🌸 . . . #ErnysJournalMakeup #ClozetteID #Clozette #Makeup #JogjaBlog... - read more

First time pakai lipstik natural handmade. Ternyata awet dan nyaman! Hehe, ayo tebak ini lipstick me... - read more

Lagi suka pakai highlighter trio dari @citycolorcosmetics akhir-akhir ini. Walaupun sebagian orang m... - read more

I never hate Monday, especially yesterday! Gimana mau benci kalau siang-siang habis weekly meeting... - read more

I love pink, brown, & black. But lately I am into brown & black. So, I am happy when got this to pin... - read more

Siapa yang suka macet otaknya pas kerja di rumah atau di kantor? Aku sering 😂 terutama kalau... - read more

Semoga luasnya pipi dan jidat ini seluas rejekiku esok hari. Amin! #ErnysJournalMakeup #FOTD #Cloz... - read more

This is the newest baby which I review on my blog, Orla. Kindly check my opinion about in by click l... - read more

Thinking how I spend my long weekend. Aha, dont forget to check my newest post about Rollover Reacti... - read more

My favorite nude lip cream from @nyxcosmetics_indonesia seri Lingerie shade Exotic. #ErnysJournalMa... - read more

Wearing the newest metallic lip cream from @ltpro_official as lip color & eyeshadow ❤❤... - read more