Avatar for ienaeliena
ienaeliena
Member since 21 Aug 2016

www.ienaeliena.com

ienaeliena
Member since 21 Aug 2016

Wokies Belanja ootd Majlis Anugerah Pelancongan D'Saji KL Titiwangsa❤ . Untuk pengetahuan sem... - read more

Yeay photo group hiking bukit gasing harini. Keluar rumah pkl 5.30 pg. Jemput rei n zai then pergi b... - read more

Hiking dengan @hidellni @reinaldo.lingga and dua org yg tgh bersemut kt belakang hahaha.. @zainurin_... - read more

Kite hanya mampu tengok wak, kalau dulu boleh main, skrg x blh kejo bola haha.. Perut sakit㈷... - read more

Hai awak2 semua maaf cik iena lupa renew domain, gigih mlm td update blog.. Dekat fanpage ienaelien... - read more

Morning korang, jgn lupa tau tgk filem Surf This Love @surfthislove weekend ni❤❤ . Je... - read more

Belanja ootd arini sempena esok dah start cuti CNY hahaha❤❤❤ . Merah makngah .... - read more

Cik iena moks bam2 haha. Ootd rini Mcm mak2 org lak pakai baju beso2😂 Rindunya zaman modell... - read more

Warna mana yg korang suka? . . #sonreicosmetic Lip Cream ❤❤❤ 💝 @sonrei... - read more

Wokay belanja video mekap iena guna eye shadow #aishahmasram @chadiyusaishah_shop yg awesome nid... - read more

Ya Allah cantiknya eye shadow dari @chadiyusaishah_shop Iena mmg suka eye shadow #aishahmasram .Bel... - read more

Morning korang, thanks buat kwn2 yg sentiasa bg semangat kt iena😘😘 Insya Allah iena... - read more

Hai korang, cik iena nk share La'Flora Purifying Make Up Remover yg cik iena tgh pakai skrg.. Bagus... - read more

Alhamdulillah yeay saya menang motor.. Ehh salah, saya menang satu set Lip Matte Cream dari Sonrei... - read more

Yeay unboxing gift dr @chadiyusaishah_shop Excited sgt okay sb iena mmg suka foiled eye shadow #ais... - read more

Selamat tahun baru 2018 korang, haha baru nak wish sb rasa mcm x de bnyk azam pn thn ni.. Cukup sek... - read more

Yeay Unboxing Althea Party All Night Box ❤❤❤ . Full video blh view dekat www.yo... - read more

Nah belanja gambar tak comel.. Selalu post yg cantik2 je kan.. Cuba teka apa iena bebel tu? 😂... - read more

With Daniel . Tahun lepas kami berdua menang best dress.. Tahun ni pasangan iena lain😁ԅ... - read more

Ahaha ok belanja gamba dgn encik 📷 plak.. @zainurin_syafiq . #ionnex Annual Dinner 2017 .... - read more

Yeay my bff dekat opis @haleedawahid n @afnylovato Rindu nye kat caol @shainrosman N kak shikin @sh... - read more

Yeayy geng #globaltium TPM.. Tinggal kami bertiga je😭😭😂 Munir n tommy dah xd... - read more

Wokay belanja pic Best Dress #ootd Ionnex Annual Dinner 2017 😂😂😂 Theme : red... - read more

Kita sering nampak derita hari ini, Tapi kita jarang ingat kebahagiaan untuk esok hari, Belajar la... - read more

Sedamai taman firdausi. Limpahan kasih sayang sejati. Seharum semerbak kasturi. Mengharumi hidup ins... - read more

Yeay cantiknya pokok ni❤❤ Thanks adik2 n anak2 buah teman kakngah n mummy turun bawah... - read more

Jalan2 pulau burung.. Haha sape kua ngan iena harus bertabah atas permintaan iena nak amek gambar kt... - read more