jennifermarcellina | Clozette
jennifermarcellina - Beauty&Fashion Blogger πŸ“ - Content Creator and Writer    Jennifermarcellina.blogspot.com πŸ¦„  Instagram.com/jennifermarcellina Whatwelike.co/jennifermarcellina     Vlog - Youtubechannel jennifermarcellina... Read more β†’
        831 SOCIALBEATS
Beauty&Fashion Blogger πŸ“ - Content Creator and Writer Jennifermarcellina.blogspot.com πŸ¦„ Instagram.com/jennifermarcellina Whatwelike.co/jennifermarcellina Vlog - Youtubechannel jennifermarcellina... Read more β†’
About jennifermarcellina
Beauty&Fashion Blogger πŸ“
-
Content Creator and Writer

Jennifermarcellina.blogspot.com πŸ¦„
Instagram.com/jennifermarcellina
Whatwelike.co/jennifermarcellina


Vlog - Youtubechannel jennifermarcellina 🌸



Enquiries:
[email protected]
[email protected]
Hi short hair 🀭 
#clozette #clozetteid #jennifermarcellinahairventure #shorthair #ootd #potd
Hi short hair 🀭 #clozette #clozetteid #jennifermarcellinahairventure #shorthair #ootd #potd
Live life in color 🌈
.
.
.
.
#ootd #potd #tb #traveldiaries #travel #clozette #clozetteid
Live life in color 🌈 . . . . #ootd #potd #tb #traveldiaries #travel #clozette #clozetteid
🌈 GIVEAWAY ALERT 🌈
Hi guys 
menyambut hari spesial aku di bulan februari ini, aku bakal mengadakan spesial giveaway untuk 1 orang pemenang yang akan mendapatkan semua produk diatas .
.
.
How to join :
- follow my instagram @Jennifermarcellina , repost foto ini di instagram kalian & jangan lupa tag aku (supaya lebih gampang di cek) - ajak min. 3 teman kalian buat join giveaway ini & follow instagram aku
- Jangan lupa gunakan hashtag #JENNIFERMARCELLINABIRTHDAYGiveaway - last,  comment
🌈 GIVEAWAY ALERT 🌈
Hi guys 
menyambut hari spesial aku di bulan februari ini, aku bakal mengadakan spesial giveaway untuk 1 orang pemenang yang akan mendapatkan semua produk diatas .
.
.
How to join :
- follow my instagram @Jennifermarcellina , repost foto ini di instagram kalian & jangan lupa tag aku (supaya lebih gampang di cek) - ajak min. 3 teman kalian buat join giveaway ini & follow instagram aku
- Jangan lupa gunakan hashtag #JENNIFERMARCELLINABIRTHDAYGiveaway - last,  comment
🌈 GIVEAWAY ALERT 🌈 Hi guys menyambut hari spesial aku di bulan februari ini, aku bakal mengadakan spesial giveaway untuk 1 orang pemenang yang akan mendapatkan semua produk diatas . . . How to join : - follow my instagram @Jennifermarcellina , repost foto ini di instagram kalian & jangan lupa tag aku (supaya lebih gampang di cek) - ajak min. 3 teman kalian buat join giveaway ini & follow instagram aku - Jangan lupa gunakan hashtag #JENNIFERMARCELLINABIRTHDAYGiveaway - last, comment "done ❀" di comment section sebagai tanda kalau kalian sudah join giveaway ini . . . . . Ketentuan : - Make sure untuk tag aku (supaya lebih gampang cek nya) - Periode giveaway sampai 10 feb 2019 - Pemenang yang terpilih tidak boleh diganggu gugat - Pemenang terpilih akan dinyatakan gugur apabila diketahui tidak mengikuti rules diatas - Ongkos kirim diluar jakarta di tanggung pemenang - No private akun! (karna nanti akan aku cek) - Pemenang akan diumumkan tanggal 14 feb 2019 . . . . . Ps. Aku bakal tambahin 1 hadiah khusus untuk 1 orang lucky winner yang berhasil menebak tanggal ulang tahun aku paling cepat Dengan ketentuan : - DM aku jawaban nya menggunakan hashtag #jennifermarcellinabirthdaygiveaway , cukup 1 kali DM (supaya gak ketimpa jawaban kalian dengan yang lain, karna aku pilih dari jawaban siapa yang benar dan paling cepat) but make sure kalian tetap ikutin rules diatas ya - 1 account cuma boleh nebak 1 kali di DM - NO SPAM DM! . . . Goodluck guys! #jennifermarcellinadotcom #birthdaygiveaway #Giveaway #giveawayjakarta #potd #clozette #clozetteid #bloggirlsid #traveldiaries #jennifermarcellinaroundtheworld
The best color in the whole world is the one that looks good on you - cocochanel 🌈
.
.
.
.
.
#qotd #ootd #jennifermarcellinaroundtheworld #Jennifermarcellinadotcom #discovermalaysia #traveldiaries #clozette #clozetteid
The best color in the whole world is the one that looks good on you - cocochanel 🌈 . . . . . #qotd #ootd #jennifermarcellinaroundtheworld #Jennifermarcellinadotcom #discovermalaysia #traveldiaries #clozette #clozetteid
Our world is full of beauty, 
It's just that most people can't see it.
Take a moment to live your life & take in all the colors of our world 🌈
.
.
.
.
.
#potd #traveldiaries #jennifermarcellinaroundtheworld #clozette #clozetteid #exploremalaysia #discovermalaysia #batucaves #travel
Our world is full of beauty, It's just that most people can't see it. Take a moment to live your life & take in all the colors of our world 🌈 . . . . . #potd #traveldiaries #jennifermarcellinaroundtheworld #clozette #clozetteid #exploremalaysia #discovermalaysia #batucaves #travel
Just take my hand ❀
We'll walk through this crazy life together πŸ‘«
.
.
.
Happy birthday my boo ❀ 
May all your dreams come true, love yaa... Btw where's my present? 🎁 
#Jennifermarcellinadotcom #jennifermarcellinaroundtheworld #traveldiaries #ootd #discovermalaysia #exploremalaysia #clozette #clozetteid
Just take my hand ❀ We'll walk through this crazy life together πŸ‘« . . . Happy birthday my boo ❀ May all your dreams come true, love yaa... Btw where's my present? 🎁 #Jennifermarcellinadotcom #jennifermarcellinaroundtheworld #traveldiaries #ootd #discovermalaysia #exploremalaysia #clozette #clozetteid
Because when you stop and look around, this life is pretty amazing ☁️
.
.
.
.
Hayooo sudah pada ikutan belum giveaway aku bareng @purbasarimakeupid ?
Kalau belum, yuk cek post an aku sebelumnya dan cari tau cara buat ikutan giveaway #jenniferXpurbasari ❀
Tinggal beberapa hari lagi loh pengumuman nya 😱
.
#Giveaway #Giveawayindo #Jennifermarcellinadotcom #meetyourtruematte #PurbasariMakeUp #purbasariindonesia #jennifermarcellinaroundtheworld #traveldiaries #clozette #clozetteid #genting #exploremalaysia
Because when you stop and look around, this life is pretty amazing ☁️ . . . . Hayooo sudah pada ikutan belum giveaway aku bareng @purbasarimakeupid ? Kalau belum, yuk cek post an aku sebelumnya dan cari tau cara buat ikutan giveaway #jenniferXpurbasari ❀ Tinggal beberapa hari lagi loh pengumuman nya 😱 . #Giveaway #Giveawayindo #Jennifermarcellinadotcom #meetyourtruematte #PurbasariMakeUp #purbasariindonesia #jennifermarcellinaroundtheworld #traveldiaries #clozette #clozetteid #genting #exploremalaysia
KL : My favorite country to visit who also holds many bittersweet memories, ex:  heartbreak, happiness, and
KL : My favorite country to visit who also holds many bittersweet memories, ex: heartbreak, happiness, and "our" first country to travel & explore together ❀ . . . Wish that i could always comeback here and keep makin a sweet memories 🌈 #Jennifermarcellinadotcom #traveldiaries #jennifermarcellinaroundtheworld #ootd #kl #klcitygallery #Kualalumpur #ggrepstyle #artgallery #clozetteid #clozette
If you're reading this
If you're reading this "congratulations" πŸŽ‰ you have survived your whole life up until this very moment. You've made it through your darkest days, you've experienced heartbreak and sadness ,love and happiness. Take a deep breath and know you're doing a superb job! ❀ Look at you now babe. Happy new year 2019! . . . . . #happynewyear #potd #ootd #2019 #qotd #jennifermarcellinaroundtheworld #Jennifermarcellinadotcom #gentinghighland #ggrep #clozette #clozetteid
I wonder what i look like in your eyes πŸ‡
.
.
.
.
Wearing my current favorite lippie from @riveracosmetics In shades 205 sassy pink πŸ’„
#motd #makeup #rivera #clozette #clozetteid #BLOGGIRLSID #jennifermarcellinadotcom
I wonder what i look like in your eyes πŸ‡ . . . . Wearing my current favorite lippie from @riveracosmetics In shades 205 sassy pink πŸ’„ #motd #makeup #rivera #clozette #clozetteid #BLOGGIRLSID #jennifermarcellinadotcom
There's beauty in simplicity ☁️
Good morning! .
.
.
.
#clozette #clozetteid #tgif #BLOGGIRLSID #jennifermarcellinadotcom #jennifermarcellinaroundtheworld
There's beauty in simplicity ☁️ Good morning! . . . . #clozette #clozetteid #tgif #BLOGGIRLSID #jennifermarcellinadotcom #jennifermarcellinaroundtheworld
Ini dia salah satu item penyelamat aku yang gak boleh ketinggalan dibawa saat traveling kemanapun yaitu @id.biore perfect cleansing water , karna menurut aku membersihkan wajah dengan sabun cuci muka saja tidak cukup. 
Terlebih untuk eye makeup sendiri aku lebih suka menggunakan produk makeup jenis waterproof , nah jadinya kalau cuci muka saja pasti deh masih ada sisa makeup yg tertinggal di wajah. Gak mau kan bangun-bangun esok hari nya mata seperti mata panda? 🐼
.
.
.
That's why aku memilih biore perfect cleansing water sbg travel-mate aku, supaya wajah bersih bebas debu dan sisa kotoran yang menempel pada kulit wajah. Selain itu ukuran nya travel friendly banget loh. 
Kalau kamu sendiri gmn? Suka bawa micellar water jg kah untuk membersihkan makeup selama traveling? πŸ’ƒ
Full review πŸ‘‰ http://www.jennifermarcellina.com/2018/10/review-biore-perfect-cleansing-water.html?m=1 or click link on my instagram profile ❀
#jennifermarcellinadotcom #jennysbeautyreview #clozetteidReview #clozetteid #clozette #beautynesiamember #BLOGGIRLSID #bioreperfectcleansingwater #micellarwater #biore
Ini dia salah satu item penyelamat aku yang gak boleh ketinggalan dibawa saat traveling kemanapun yaitu @id.biore perfect cleansing water , karna menurut aku membersihkan wajah dengan sabun cuci muka saja tidak cukup. Terlebih untuk eye makeup sendiri aku lebih suka menggunakan produk makeup jenis waterproof , nah jadinya kalau cuci muka saja pasti deh masih ada sisa makeup yg tertinggal di wajah. Gak mau kan bangun-bangun esok hari nya mata seperti mata panda? 🐼 . . . That's why aku memilih biore perfect cleansing water sbg travel-mate aku, supaya wajah bersih bebas debu dan sisa kotoran yang menempel pada kulit wajah. Selain itu ukuran nya travel friendly banget loh. Kalau kamu sendiri gmn? Suka bawa micellar water jg kah untuk membersihkan makeup selama traveling? πŸ’ƒ Full review πŸ‘‰ http://www.jennifermarcellina.com/2018/10/review-biore-perfect-cleansing-water.html?m=1 or click link on my instagram profile ❀ #jennifermarcellinadotcom #jennysbeautyreview #clozetteidReview #clozetteid #clozette #beautynesiamember #BLOGGIRLSID #bioreperfectcleansingwater #micellarwater #biore
#notetoself i am creator of my own happy life ❀
.
.
.
.
.
#clozette #clozetteid #traveldiaries #tb
#notetoself i am creator of my own happy life ❀ . . . . . #clozette #clozetteid #traveldiaries #tb
πŸ’ƒ
.
.
.
.
.
.
#potd #ootd #clozette #clozetteid #ggrep #jennifermarcellinadotcom #whatiwore
πŸ’ƒ . . . . . . #potd #ootd #clozette #clozetteid #ggrep #jennifermarcellinadotcom #whatiwore
Mau tau Rahasia rambut tetap cetar dan selalu hair-ready meski sehabis seharian aktivitas diluar ruangan kayak aku? 
Yuk baca langsung rahasia rambut aku tetap cetar seharian meski beraktivitas diluar ruangan disini πŸ‘‰ www.jennifermarcellina.com ❀ 
Or click link on my ig bio for more review! 😍
.
.
.
.
.
#clozette
#clozetteid #beautynesiamember #bloggirls #jennifermarcellinaroundtheworld #jennifermarcellinadotcom #hairventure #sbnmember #ggrep
Mau tau Rahasia rambut tetap cetar dan selalu hair-ready meski sehabis seharian aktivitas diluar ruangan kayak aku? Yuk baca langsung rahasia rambut aku tetap cetar seharian meski beraktivitas diluar ruangan disini πŸ‘‰ www.jennifermarcellina.com ❀ Or click link on my ig bio for more review! 😍 . . . . . #clozette #clozetteid #beautynesiamember #bloggirls #jennifermarcellinaroundtheworld #jennifermarcellinadotcom #hairventure #sbnmember #ggrep
Not all those who wander are lost. .
.
.
.
Do you believe in those words? Me? Sure i am. 
For me, i never risk myself to get lost while traveling because i don't wanna waste my time to find a way back. 
But i love to wander while traveling, and finds a good place to remind me of the countries ive been to. 
As for this picture, we've taken it while tryin to find our way in #KL πŸ‡±πŸ‡· to merdeka square and voilaaa~ on our way to merdeka square,  we've been greeted with this unbelievable sight and as i love to continue our way, i cannot help myself and stop for a while just to take a pictures with this great sight for a way to remember our adventures ❀
.
.
And as i want to post this pic, i remember the quote above & feel like im glad no matter how far i wander around, i never lost because i always try to find my way back. Its good to be lost for a while but never forget to find your way back. 
Especially when you can wander around the city or countries with your loved ones πŸ‘«
#Malaysia #Kualalumpur #jennifermarcellinaroundtheworld #jennifermarcellinadotcom #clozette #clozetteid #ggrep #potd #beautynesiamember #discovermalaysia #exploremalaysia
Not all those who wander are lost. . . . . Do you believe in those words? Me? Sure i am. For me, i never risk myself to get lost while traveling because i don't wanna waste my time to find a way back. But i love to wander while traveling, and finds a good place to remind me of the countries ive been to. As for this picture, we've taken it while tryin to find our way in #KL πŸ‡±πŸ‡· to merdeka square and voilaaa~ on our way to merdeka square, we've been greeted with this unbelievable sight and as i love to continue our way, i cannot help myself and stop for a while just to take a pictures with this great sight for a way to remember our adventures ❀ . . And as i want to post this pic, i remember the quote above & feel like im glad no matter how far i wander around, i never lost because i always try to find my way back. Its good to be lost for a while but never forget to find your way back. Especially when you can wander around the city or countries with your loved ones πŸ‘« #Malaysia #Kualalumpur #jennifermarcellinaroundtheworld #jennifermarcellinadotcom #clozette #clozetteid #ggrep #potd #beautynesiamember #discovermalaysia #exploremalaysia
Life begins at the end of your comfort zone 🌁
.
.
.
.
.
#qotd #ootd #ootdindo #clozette #clozetteid #ggrepstyle #ggrep #whatiwear #style #jennifermarcellinaroundtheworld #jennifermarcellinadotcom
Life begins at the end of your comfort zone 🌁 . . . . . #qotd #ootd #ootdindo #clozette #clozetteid #ggrepstyle #ggrep #whatiwear #style #jennifermarcellinaroundtheworld #jennifermarcellinadotcom
Note to self: 
You don't need someone else's permission to live your own life 🚒
.
.
.
.
.
#qotd #notetoself #clozette #clozetteid #jennifermarcellinaroundtheworld #jennifermarcellinadotcom #LOVEGUESS
Note to self: You don't need someone else's permission to live your own life 🚒 . . . . . #qotd #notetoself #clozette #clozetteid #jennifermarcellinaroundtheworld #jennifermarcellinadotcom #LOVEGUESS
Today moments are tomorrow memories πŸŒ†.....[ πŸ“· : ❀ 🐼 ]#ootd #potd #clozette #clozetteid  #bloggirls #jennifermarcellinaroundtheworld #jennifermarcellinadotcom
Today moments are tomorrow memories πŸŒ†.....[ πŸ“· : ❀ 🐼 ]#ootd #potd #clozette #clozetteid #bloggirls #jennifermarcellinaroundtheworld #jennifermarcellinadotcom
Spend your time with people who make you see the world differently -nn
.
.
.
.
.
#qotd #ootd #clozette #clozetteid #whatiwear #jennifermarcellinaroundtheworld #jennifermarcellinadotcom
Spend your time with people who make you see the world differently -nn . . . . . #qotd #ootd #clozette #clozetteid #whatiwear #jennifermarcellinaroundtheworld #jennifermarcellinadotcom
LOAD MORE