Avatar for jennifermarcellina
jennifermarcellina
Member since 22 Dec 2015

Beauty&Fashion Blogger 📝 - Content Creator and Writer Jennifermarcellina.blogspot.com 🦄 Instagram.com/jennifermarcellina Whatwelike.co/jennifermarcellina Vlog - Youtubechannel... - read more

jennifermarcellina
Member since 22 Dec 2015

Beauty&Fashion Blogger 📝 - Content Creator and Writer Jennifermarcellina.blogspot.com 🦄 Instagram.com/jennifermarcellina Whatwelike.co/jennifermarcellina Vlog - Youtubechannel... - read more

Hayooo ... udah tgl 1 oct nih, sudah pada ikutan belum makeup competition yg di adain @mizzucosmetic... - read more

If i told you my secrets and I showed you my weakness, Would you love me or leave me ? Tell me how w... - read more

Hi guys! Udah pada tau belom kalau sociolla baru aja membuka salah satu flagship store nya di @your... - read more

🤳🏻 click ! . . . . . #potd #clozette #clozetteid

“Enjoy the love and beauty of life . It is the greatest success of life” -debasish mridh... - read more

Do whatever you want to do ❤️ Forget about what others might think. Its your life not... - read more

You are either as beautiful or as ugly as you believe you are. You define your beauty. Thats not a... - read more

Happy independence day 🇲🇨 . . . . . #potd #clozette #clozetteid #sbnmember #bloggirl... - read more

Dari dulu seneng banget sama segala sesuatu tentang beauty, fashion, art & writing ✌🏻... - read more

Its okay to be not okay 👌🏻 Just remember, this too shall pass ... . . . . . #potd #o... - read more

As long as there’s pink in the world, It will always be a better place 🌸 . . . . . #po... - read more

Hello there! Have a nice day ❤😍 . . . . . #ootd #potd #clozette #clozetteid #sbnmemb... - read more

Peekaaa peekaaa ⚡️ . . . . . #ootd #potd #clozette #clozetteid

Nah ini dia salah satu rangkaian hair treatment aku yang lagi aku cobain saat ini yaitu erhair hair... - read more

To be beautiful means to be yourself You don’t need to be accepted by others You need to acc... - read more

Do you ever feel like an outcast? You don’t have to fit into the format Oh but its okay to be... - read more

Sunkissed selfie 😘 Btw don’t forget to smile and Be someone’s sunshine when the... - read more

Siapa disini yang suka menggunakan makeup tapi males membersihkan nya ? Atau males makeup an karna s... - read more

Sunny🌞 . . . . . #clozette #clozetteid #potd

Getting this new hair color without goin to hair salon ? Find out my secret home hair dye in my lat... - read more

Baby, when it comes to a lover I promise that you’ll never find another like me Cause I&rsqu... - read more

Minggu lalu, aku baru aja dikirimin paket dari @sociolla yang isinya 7days mask sheet dari @ariul da... - read more

Gonta-ganti warna rambut sekarang lebih mudah dan low budget? Cuma idr 12ribuan dan gak perlu di ble... - read more

Ber-Aktifitas diluar ruangan sudah pasti membuat kulit kita terpapar sinar matahari dan debu yang me... - read more

Untuk masalah kulit kering dan kusam, rasanya lotion saja tidak cukup untuk membantu mengatasi masal... - read more

Menurut ku menggunakan makeup ber-SPF tinggi saja gak cukup loh untuk melindungi kulit wajah dari ba... - read more

Kangen rambut warna tosca begini 😭 . . . . . . . #tb #hair #hairdiaries #clozette #clozette... - read more

Kind of missing this hair color 🤔 . . . Btw have you read my blog post about how to achieve... - read more

Good morning! ☀️ Percaya gak kalau di foto dan video ini (slide ke 3) aku cuma mengguna... - read more

You’re beautiful because you know your own darkness and still, that alone doesn’t stop y... - read more