justephanielee/instagram | Clozette
About justephanielee
See any spot light at this photo? Yes it's red pants from @berrybenka.
Oya, produk @berrybenka skrg bisa kalian beli di BliBli juga loh ✨ Pake link ini ya : https://www.blibli.com/jual/berrybenka?page=1&start=0&searchTerm=Berrybenka&intent=true&merchantSearch=true&customUrl=
.
#MeandBerrybenka
#jleesupportlocalbrand
#clozette
#shoxsquad
.
.
.
.
.
#positivevibes #goodvibes #love#lookbook #ootd #holiday#staycation #travelling#travelphotography #style#fashiondesigner#fashionstylistindonesia#fashionblogger #fashionista#fashionstylist #travelblogger#traveller #lifestyleblogger #jakarta#indonesia #indonesianblogger#blogger #summer #photography#photooftheday
See any spot light at this photo? Yes it's red pants from @berrybenka. Oya, produk @berrybenka skrg bisa kalian beli di BliBli juga loh ✨ Pake link ini ya : https://www.blibli.com/jual/berrybenka?page=1&start=0&searchTerm=Berrybenka&intent=true&merchantSearch=true&customUrl= . #MeandBerrybenka #jleesupportlocalbrand #clozette #shoxsquad . . . . . #positivevibes #goodvibes #love#lookbook #ootd #holiday#staycation #travelling#travelphotography #style#fashiondesigner#fashionstylistindonesia#fashionblogger #fashionista#fashionstylist #travelblogger#traveller #lifestyleblogger #jakarta#indonesia #indonesianblogger#blogger #summer #photography#photooftheday
See any spot light at this photo? Yes it's red pants from @berrybenka.
Oya, produk @berrybenka skrg bisa kalian beli di BliBli juga loh ✨ Pake link ini ya : https://www.blibli.com/jual/berrybenka?page=1&start=0&searchTerm=Berrybenka&intent=true&merchantSearch=true&customUrl=
.
#MeandBerrybenka
#jleesupportlocalbrand
#clozette
#shoxsquad
.
.
.
.
.
#positivevibes #goodvibes #love#lookbook #ootd #holiday#staycation #travelling#travelphotography #style#fashiondesigner#fashionstylistindonesia#fashionblogger #fashionista#fashionstylist #travelblogger#traveller #lifestyleblogger #jakarta#indonesia #indonesianblogger#blogger #summer #photography#photooftheday
See any spot light at this photo? Yes it's red pants from @berrybenka. Oya, produk @berrybenka skrg bisa kalian beli di BliBli juga loh ✨ Pake link ini ya : https://www.blibli.com/jual/berrybenka?page=1&start=0&searchTerm=Berrybenka&intent=true&merchantSearch=true&customUrl= . #MeandBerrybenka #jleesupportlocalbrand #clozette #shoxsquad . . . . . #positivevibes #goodvibes #love#lookbook #ootd #holiday#staycation #travelling#travelphotography #style#fashiondesigner#fashionstylistindonesia#fashionblogger #fashionista#fashionstylist #travelblogger#traveller #lifestyleblogger #jakarta#indonesia #indonesianblogger#blogger #summer #photography#photooftheday
New arrival EFC Stand Collar Short Sleeve Shirt from @uniqloindonesia. I love the material, its light and comfortable with wrinkle-resistant feature. Btw, It's look great when worn untucked over pants too! Oh, you can also pairs well with shorts or a skirt.✨
#JustephanieXUniqlo
#uniqloindonesia
#uniqlowear #shirt
#clozette
#shoxsquad
New arrival EFC Stand Collar Short Sleeve Shirt from @uniqloindonesia. I love the material, its light and comfortable with wrinkle-resistant feature. Btw, It's look great when worn untucked over pants too! Oh, you can also pairs well with shorts or a skirt.✨ #JustephanieXUniqlo #uniqloindonesia #uniqlowear #shirt #clozette #shoxsquad
Spot my furry bag from @berrybenka ? Its so soft! Kayak bawa doggy kemana2 🤗 I love how I pair it with that casual look yesterday. .
Oya, produk @berrybenka skrg bisa kalian beli di BliBli juga loh ✨
#MeandBerrybenka
#clozette
Spot my furry bag from @berrybenka ? Its so soft! Kayak bawa doggy kemana2 🤗 I love how I pair it with that casual look yesterday. . Oya, produk @berrybenka skrg bisa kalian beli di BliBli juga loh ✨ #MeandBerrybenka #clozette
Retro mode on ! 
Dress and boots are from @sheinofficial ✨
Use my code
Retro mode on ! Dress and boots are from @sheinofficial ✨ Use my code "JUST10" to get 10% discount! They ship world wide ! And disc only until 31th March! 😉 #SHEINgals #shoxsquad #clozette
*Cek foto terakhir keren banget 😍
1 more month for Valentines day ! Biasa sih cewe2 suka terima bunga gituuu dari someone special ( kode keras ), nah ini bunga dari @prestisa_id bagus bgt deh ! Fresh banget dan yg kerennya ada lampunya gitu, jadi pas malam lebih GLOWING ! 🌷🌸💐
#prestisa #tokobungajakarta #floristjakarta #bungavalentine #jleesupportlocalbrand #clozette
*Cek foto terakhir keren banget 😍 1 more month for Valentines day ! Biasa sih cewe2 suka terima bunga gituuu dari someone special ( kode keras ), nah ini bunga dari @prestisa_id bagus bgt deh ! Fresh banget dan yg kerennya ada lampunya gitu, jadi pas malam lebih GLOWING ! 🌷🌸💐 #prestisa #tokobungajakarta #floristjakarta #bungavalentine #jleesupportlocalbrand #clozette
I love to dance with this beautiful  EFC A Line Dress from @uniqlo, the material is made with 100% extra fine cotton . And the feminine design fits both casual and dressy looks🧡
#uniqloindonesia #uniqlolifewear #clozette
I love to dance with this beautiful EFC A Line Dress from @uniqlo, the material is made with 100% extra fine cotton . And the feminine design fits both casual and dressy looks🧡 #uniqloindonesia #uniqlolifewear #clozette
Top @shopataleen 
Pants @zara 
Heels @charleskeithofficial
📸 @lets_photoo
#shoxsquad
#clozette
Top @shopataleen Pants @zara Heels @charleskeithofficial 📸 @lets_photoo #shoxsquad #clozette
Aku ada post video review and try on haul brand local @x_sml di @youtube and komen2 ya mau ak review brand apa lagi? #jleesupportlocalbrand
#shoxsquad #clozette
Aku ada post video review and try on haul brand local @x_sml di @youtube and komen2 ya mau ak review brand apa lagi? #jleesupportlocalbrand #shoxsquad #clozette
Flowy skirt from @x_sml
📸 : @lets_photoo
#jleesupportlocalbrand
#shoxsquad
#clozette
Flowy skirt from @x_sml 📸 : @lets_photoo #jleesupportlocalbrand #shoxsquad #clozette
Every girls needs comfortable sandal to accompany them wherever they go ✨ And swipe up for check out @berrybenka box for this month,I really love the theme ! #MeandBerrybenka #clozette
Every girls needs comfortable sandal to accompany them wherever they go ✨ And swipe up for check out @berrybenka box for this month,I really love the theme ! #MeandBerrybenka #clozette
H-5 for christmas !!! Are you looking christmas related outfit? This dress is suit for you ! It's so soft and comfie as well 🍀 #MeandBB #CLOZETTE
H-5 for christmas !!! Are you looking christmas related outfit? This dress is suit for you ! It's so soft and comfie as well 🍀 #MeandBB #CLOZETTE
我们不一样,你走你的,我走我的,但是我们可以在终点见🍂🌾🍂🌾 #clozette
我们不一样,你走你的,我走我的,但是我们可以在终点见🍂🌾🍂🌾 #clozette
Colokan di kaki boleh lah ya 🤣 插头超级好看 🤣
•beret @stradivarius
•earrings @at.arah
•slit top @herell.id
•jacket @berrybenka
•pants @zara
•bag @berrybenka
•heels @charleskeithofficial
#clozette
Colokan di kaki boleh lah ya 🤣 插头超级好看 🤣 •beret @stradivarius •earrings @at.arah •slit top @herell.id •jacket @berrybenka •pants @zara •bag @berrybenka •heels @charleskeithofficial #clozette
soul 💓 #justleegoestoplaces #clozette
soul 💓 #justleegoestoplaces #clozette
Guys, @salestockindonesia collab nih sama Siti Badriah dan lagi ad promo di tgl 14-16 nov ini, dan kamu bisa dapatin voucher 100k setiap transaksi #SaleStockxSibad lohhhh. 😍 
#cobadulubarubayar #clozette
Guys, @salestockindonesia collab nih sama Siti Badriah dan lagi ad promo di tgl 14-16 nov ini, dan kamu bisa dapatin voucher 100k setiap transaksi #SaleStockxSibad lohhhh. 😍 #cobadulubarubayar #clozette
Guys, LUMINE sekarang selain di Jepang dan Singapore, sekarang ada di @plaza_indonesia juga lohh, baju2 nya bagus banget dan  nyaman di pakenya.. LUMINE JAKARTA bakal open for public di hari ini tgl 7 Desember , so cusss langsung ke @plaza_indonesia lantai 5 guysss 
#LUMINEJAKARTA
#TOKYOMOOD
#ootdTOKYOMOOD 
@lumine.jakarta #clozette
Guys, LUMINE sekarang selain di Jepang dan Singapore, sekarang ada di @plaza_indonesia juga lohh, baju2 nya bagus banget dan nyaman di pakenya.. LUMINE JAKARTA bakal open for public di hari ini tgl 7 Desember , so cusss langsung ke @plaza_indonesia lantai 5 guysss #LUMINEJAKARTA #TOKYOMOOD #ootdTOKYOMOOD @lumine.jakarta #clozette
What caption? #clozette
What caption? #clozette
Can't believe 2018 is almost over ! 😳 And btw Christmas is coming ! So what is your plan? 😆 #clozette
Can't believe 2018 is almost over ! 😳 And btw Christmas is coming ! So what is your plan? 😆 #clozette
Snake print is a trend now! Mine is from @berrybenka , go get yours too , it's very comfortable and it's perfect for casual and corporate 😎 #MeAndBerrybenka #clozette
Snake print is a trend now! Mine is from @berrybenka , go get yours too , it's very comfortable and it's perfect for casual and corporate 😎 #MeAndBerrybenka #clozette
Advertisement
LOAD MORE