Aku suka makeup walau cuma ke mall dekat rumah atau cuma makan di komplek depan haha, dan aku ga per... - read more

good morning ! be free ✨💛 #clozette #clozetteid #jleegoestoplaces

Do you fall in love with this view ? me too 💕 喜欢这里的ཇ... - read more

When it's so hot and you still try to pose 😝 Look at the view btw 😍 #jleegoestoplace... - read more

Wakeup in the morning just to film this freckles makeup tutorial, will upload this soon! 💓... - read more

🧡🧡 Taps for details . . . . . . #positivevibes #goodvibes #love#lookbook&n... - read more

One word : CLASSY This how i describe this look ✨ Really love this vest from @ninewillows ,... - read more

Good Morning ! 🧡 New youtube video will be upload tonight yaa, aku bakal review brand fashio... - read more

Guys, kalo wifi mati pusing ga sih ga bisa streaming lagu, untung aku udah download playlist yang ak... - read more

Jumat malam selalu macet ya di jakarta, harus sabar akutu 🧡 Taps for details #shoxsquad ... - read more

Happy weekend guys ! Dress from @ninewillows , kalian bisa nonton video youtube ak yg terakhir aku... - read more

Guten morgan ! ✨🧡 She combine hard work, creativity, determination, and things start... - read more

Sebenarnya batik ga harus di pake di Jumat aja loh, kayak batiknya @nonararabatik fashionable bgt, p... - read more

11 days to CNY, I'm wearing this semi chipao from @evyn.official 🧡 #jleesupportlocalbrand .... - read more

Forgive 🧡 . . . . . #positivevibes #goodvibes #love#lookbook #ootd #holi... - read more

Nothing more precious than sincere heart - Top and pants by @cleody_prologue #jleesupportlocalbrand... - read more

Be happy ya 🧡💛 - Top @mango , pants @ninewillows , heels @charleskeithofficial . . .... - read more

And this time is not about fashion ! It's about improving yourself through education and I want to s... - read more

Morning good people ! Spot my earrings? This is “yarin octarina studs” earrings from @be... - read more

Lucu bgt ya dress batik ini dr @nonararabatik , ad ayam2 nya gitu unyu bgt, udah itu nyaman bgt baha... - read more

😊 . . . . . #positivevibes #goodvibes #love#lookbook #ootd #holiday#stay... - read more

Not everyone deserve a deep talk 🙂 . . . . . #positivevibes #goodvibes #love#lookb... - read more

Blessed ✨ Taps for fashion details . . . . . #positivevibes #goodvibes #love#lookbo... - read more

You are happy because you know you are someone else happiness ✨💖 . . . . . #positivev... - read more

Hi, how is your day ? 😉 . . . . . #positivevibes #goodvibes #love#lookbook #o... - read more

Produk @lancomeofficial yang L'Absolu tone up tint and balm yang plus point nya itu buat colour and... - read more

Tadi sore ke cafe @duacoffee , aku pesen kopi sama tropicana slim. Lebih rendah kalori juga soalnya.... - read more

Aku sering bgt kalo weekend aktvitas di luar ruangan , setelah pake Emina Daily Matte Loose Powderni... - read more

hey hey , aku ketemu produk bright stuff Emina nih, bagi kalian yang suka aktifitas di luar, cocok b... - read more

Ga terasa, Lebaran udah deket aja! Perlu banget nih nyari top yang santai, nyaman tapi tetep fashion... - read more