[GIVEAWAY ALERT] Sumpah ya gak lagi deh pake yg namanya baking soda buat ketek. Kapokk. Kadang mager... - read more

I tried the finger waves hairstyle and I looove it! Fix deh salah satu look prewedku kayak gini nant... - read more

Gatsby makeup tutorial😁😁 using @focallure pouch set from @aboutherid : Highlight sti... - read more

How to contour your nose with @nyxcosmetics_indonesia wonder stick! . @indobeautygram @indovidgram @... - read more

Menjawab tantangan dari @yuliafirstian aku memilih untuk jadi #TeamGrownUps @jacquelle_official soun... - read more

SUPER PROMO ONLY FOR 1 WEEK! CLICK THE LINK ON MY BIO. You can buy this yellow undertone cushion fo... - read more

[NEW VIDEO ALERT] Cushion high coverage for medium skin tone? Watch my full review on my youtube cha... - read more

[NEW VIDEO ALERT] Click link di bio ya buat liat full tutorial + explanation nya. . Akhirnya nyobain... - read more

[NEW VIDEO ALERT] Click link di bio ya buat liat full tutorial + explanation nya. . Akhirnya nyobain... - read more

My current eyebrow tutorial! Tag your friends who need it💋💋 @merrezca.id @merrezca_o... - read more

Maaf bgt jgn tanya w knp, I just need to entertain myself 😶😶😶@mudfresh_id bo... - read more

Have you seen my tutorial using @ver88official.id Bounce Up Pact?😁😁 (not tutorial on... - read more